לא מכירה את איכילוב
ולא יודעת מה הפרוטוקול שלהם לגבי אופן הלקיחה, אבל בכל מקרה נהוג להמתין בביה"ח לפחות חצי שעה לפני השחרור הביתה.
מצטרפת להמלצות של כבשהפועה: להביא איתך כמה תחבושות עבות ככל שניתן ולדאוג שיהיה מלאי גדול בבית.
במצבים כאלה אני דוגלת באופטלגין נוזלי, למרות שבהפלת הציטוטק הראשונה שלי הסתפקתי באקמול והכל היה בסדר.
אם הדימום מתחיל בזמן ההמתנה, אני מציעה להחליף תחבושת רגע לפני היציאה הביתה ואולי אף לפרוש מגבת או ניילון על המושב באוטו.
למרות ההקלה בחימום אזור הבטן, להימנע ממקלחת מאוד חמה ומשימוש בכרית חימום/בקבוק חם. החימום גורם לדימום רב יותר.
לדעתי לפחות ב-24 השעות הראשונות כדאי שיהיה איתך מבוגר שיכול לסייע במקרה של דימום כבד וחולשה.
בגלל הסיכוי לבחילות/שלשול/הקאות, כדאי לאכול במתינות ולא להגיע עם בטן עמוסה.
קחי בחשבון מנעד גדול של תופעות לוואי אפשריות. לא כולן חוות הכל ולא באותה העוצמה.
אחרי ההפלה האחרונה נותרו לי כדורים (לא הסכימו למכור לי רק את ה-4 שהייתי צריכה), אז יש לי את העלון לצרכן ועיינתי בו כעת.
התגלית המפתיעה מבחינתי היא שהכדורים משמשים גם לטיפול בכיבי קיבה, וזה עשוי להסביר למה התכווצויות של הרחם מופיעות כתופעת לוואי נדירות.
מצטטת את מה שכתוב בעלון לצרכן מבחינת תופעות הלוואי:
תופעות לוואי המופיעות לעתים קרובות - הפרעות בעיכול, שלשול, בחילה, הקאות, כאב בטן, נפיחות, עצירות, צרבת, סחרחורת, כאב ראש ופריחה בעור.
תופעות לוואי המופיעות לעתים רחוקות - דימום וגינלי (כולל דימום לאחר המנופאוזה), דימום שלא במועד הוסת, הפרעות במחזור החודשי, חום.
תופעות לוואי המופיעות לעתים נדירות - התכווצויות של הרחם.
תופעות לוואי בשכיחות לא ידועה: כאבי מחזור, צמרמורות ועוד כמה דברים רעים שיכולים לקרות גם בגרידה.
מאחלת לך שייגמר עם ציטוטק ותוכלי לחזור לרופא הפוריות שלך.
אנא עדכני אותנו כשתוכלי.