ציטוטק לא עבד פעמיים - גרידה? מי מומלץ?

Deergus

New member
ציטוטק לא עבד פעמיים - גרידה? מי מומלץ?

לפני שלושה שבועות בשבוע שמונה נצפו שני שקי חלמון ללא דופק (עובר מאוד קטן שכנראה הפסיק להתפתח בשבוע שש).

אחרי שנתנו שבוע להפלה טבעית שלא קרתה, לקחתי מנת ציטוטק ראשונה שלא עזרה. היום הייתי באולטראסאונד מסיבה אחרת במוקד לאחר מנת הציטוטק השנייה ונראה ששק ההריון עדיין בפנים - מה שנורא הפתיע אותי. הפעם, להבדיל, יצא המון (ממש המון).

בזמנו הרופא אמר לי שאם לא הכל ייצא נעשה היסטרוסקופיה. כעת מכיוון שהשק לא יצא בכלל אני תוהה אם כדאי ללכת לגרידה. מי הרופאים המומלצים לבצע זאת?

אני לא יודעת לפי מה הרופאים בוחרים בין גרידה להיסטרו ניתוחית

בהפלת הציטוטק האחרונה שלי השק יצא אבל נותרה שארית פעילה עם זרימות ודימום מאסיבי שבא והלך לסירוגין במשך כמה ימים.
9 ימים אחרי הציטוטק הרופאה במיון המליצה על היסטרו, אבל הרופא שלי בחר לבצע גרידה.

מבחינת המלצות, יכולה להמליץ על שני רופאים. שניהם מצוינים וזמינים בטלפון הפרטי שלהם אחרי הפרוצדורה.
1. דר' גיא רופא. הוא הרופא שלי מזה כמה שנים. הוציא לי שאריות אחרי 3 הפלות ואח"כ עברתי אצלו 2 גרידות. רופא מקצועי ורגיש בצורה נדירה והוא כזה גם כשפוגשים אותו בבי"ח ציבורי (שם פגשתי אותו בפעם הראשונה, כשהיה צורך להוציא שארית אחרי גרידה).
הוא מקבל בחיפה ובתל אביב.
2. דר חן גולדשמיט. לא עברתי אצלו גרידה, אבל כן עברתי פעמיים היסטרו ניתוחיות להפרדת הידבקויות. מיומן מאוד ועדין. נדמה לי שקראתי מתישהו שהוא עושה גרידות בפרטי, אבל אני לא יודעת איפה. את ההיסטרו הוא עשה לי במרכז נארא ברמת גן.

למעלה