ציטוט אהוב..

נתוש ז

New member
ציטוט אהוב..

בתקופה (הקצרה) שאני פה היה דיסק אהוב, שיר אהוב וכו' אבל לא היה ציטוט אהוב =) אז... ציטוט שאתם הכי אוהבים מאביב (תשתדלו לרשום אחד עד שלוש ולא מאה ,ובבקשה לא "יש הרבה"
). תודה מראש =)

InnocenceLost

New member
אתה מקשה עלינו

אבל......... ננסה :] 1. פלוגת הצער היום בלילה , ניצחה את פלוגת השמחה חיילי הדמעות ירו צרור של בדידות על תותחי האהבה אז אם פתאום אתה שומע בלילה, תהלוכת צער ליד חלונך אז כנראה שפלוגת הצער, הלילה, ניצחה גם אותך. 2. זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים.. 3. הכל כבר ידוע מראש אנו כאן להעביר את הזמן

plane crazy

New member
שלי

"בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות, צבא הגנה למות." "קצין עדיף להיות פחדן שחי, מלהיות גיבור שמת, אתה נלחם עם טנקים ורובים, אני נלחם עם דף ועט." "אז תיקח ת'כדור שיעיף אותך הרחק מכאן! בסוף ימצאו אותך מת, יכתבו שהיית שותק."

vnskhe

New member
שלי..

1)"אימהות ואבות, אתם הרגתם אותי." 2) "רצחו שלום בכיכר ראיתי מול עיני איך הוא נגמר והתברר שאיש דתי בלי אלוהים ראה יותר מדי שלטים ועוד חייך במעצר מתי אתם תבינו כבר שהאשמה עלינו שהאשמה עלינו"

נתוש ז

New member
מדהים איך כל אחד לקח ציטוט אחר

מ"סוף העולם", שלי מסוף העולם זה "מגפה אורבת לנו בכל פינה..מחכה שנחטא במגע. כבר שכחנו מה זאת אהבה..." והראשון (שהגיב) לקח את המשפט הראשון בשיר ...

תהיו חופשיים! תהיו חופשיים!

תהיו חופשיים! תהיו חופשיים! תהיו חופשיים! תהיו חופשיים! תהיו חופשיים! ושימו ז על העולם הזה כי גם הוא שם עליכם

vnskhe

New member
אם אנחנו בכאלה

"זה לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים והחיייייםםםםםם הם מסריחיםםםם"

bobit marely

New member
יאללה ../images/Emo3.gif

"ילד סינטטי כבוי מול מסך שדולק" "קבעתי עם האושר והוא לא בא" "אם היה לי ת'כוח..." זה יותר הציטוטים שאני הכי מתחברת אליהם בזמן האחרון...אז פתאום הם ניראים לי הכי אהובים עלי או משו חח מוזר

ולמרות שיש שמש יש הרבה../images/Emo59.gif

אנשים אפורים נפשיים עד היום אני מזדהה עם המישפט הזה והצעקה שבשיר מורגשת אצלי חזק חזק בנפש פנימה

jenngirl

New member
P:../images/Emo82.gif

"ערכים של אלימות זולה במרקעים,כשחזירי הרייטינג משמינים זה לא עושה אותנו חכמים". "שירים שטבולים בשקרים,הענקתי לך כמו שושנים" "מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול את השאלות ולענות" ואני לא יכולה לוותר על "כי היונה כבר נחנקה עם הזית בגרונה".

Queen nuli

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

"היתה תאונה בין דמיון למציאות יש הרוגים" "ח-לו-לים... ככה הם רוצים אותנו.. חלולים" "השתיקה שלי זאת הצרחה הכי גדולה שבי"

topkp

New member
ומזה לב רגיש מול בטחון של מדינה?

'איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים' 'הוא משחק עכשיו תופסת עם פרנוייה ופחדים'

ציטוט אהוב

"כי כבר אמרתי שעם כובש זה עם טיפש" "ויונים מתות מכוסות עלי זית" "כשאת בוגדת בו, הוא מבקש סליחה"

galush29

New member
אוקיי אני אנסהP:

"לכולנו יש רק סוף אחד,לא מפואר,סוף קצר" "השתיקה שלי,זו הצרחה הכי גדולה שבי" "אז תיקח ת'כדור שיעיף אותך הרחק מכאן, בסוף ימצאו אותך מת שהיית שותק אם מתים רק יכלו לדבר מה היית אומר היית צועק לכולם תסתכלו זהו סוף העולם" "אם הייתי רק בטוח,כשאמות אפגוש אותך" "זה לא חובה לחיות,זו זכות להיות חיים"

rock4our

New member
מחרררררררררררר תמיד נשאר מחרררררררר

סתם...... בשבילי משהו חמוד - "להתראות חיים...אנחנו חייבים לזוז..........."

shira ofek

New member
אוקיי..

"כי היונה כבר נחנקה עם הזית בגרונה" "ועם הזמן הכל חולף" "הכל כבר ידוע מראש,אנו כאן להעביר את הזמן" יש עוד כ"כ הרבה.....

למעלה