ציטוט אהוב..

יש ככ הרבה.

"אמרו מה שתרצה-רציתי רק לראות אותך." "היו לי פעם חלומות כל כך גדולים" "אז תגיד לאלוהים אנחנו לא צעצועים" \"אם אתה לא יורד אני עולה" "אז איך אתה יושב שם ושותק?" "האמת שדי נח כשצוללים" "הכאב לא ינצח, הדמעות לא ירדו לנצח, והאמת תלך זקופה לה ברחוב" "מחכה שנחטא במגע, כבר שכחנו מה זאת אהבה" "הרגנו את הרגש-חלולים" \ "תהיו יפים ותצחקו ו-חלולים" "רק כמה דמעות, ואז ישכחו אותך, עד המוות הבא." "בולעים את אלוהים כמו כדורי הרגעה" "יושבים, שותקים. כאילו מחכים שיעברו הימים.. כבר לא זוהרים"

אלכסהה

New member
אמממ... הזמניים שלי-

"זו לא חובה לחיות, זאת זכות להיות חיים (והחיים הם מסריחים)" "אם היה לי את הכוח רק לקום ולברוח" "החברים האלה לקחת הם יודעים וכשצריך לתת פתאום נעלמים" "למה את לא שלי כמו שאני שלך?" "ח ל ו ל י ם הרגנו את הרגש" זה משתנה מאוד...

מעיין51

New member
'רצחו שלום בכיכר'

'האשמה עלינו' 'החברים האלה לקחת הם יודעים וכשצריך לתת, פתאום נעלמים' 'בכל מטוס אדם בכל אדם סיפור בכל סיפור יש מישהו למטה'

........

"את מזכירה לי שלכת, כשאת נופלת שותקת " "אז תחלמי שאני שר לך, שאני חושב עלייך כשאני כותב, זה רק הלב שכואב לך..." "רציתי להרגיש ת'דופק, רציתי להגיע קצת אחרי האופק" .."כולנו חיים במובן מסויים, תלוי למה אתם קוראים חיים. כולנו מתים במובן מסויים, אתם יודעים, מתים בחיים." "אני ת'רוקנרול חי" "..ותן לי לבכות, בפעם האחרונה, על כל הדברים שאבדו בדרכי..." זה מצחיק, אתם יודעים
היום אני בחורה בת 20, שעדיין אוהבת ומעריכה ת'בנאדם ות'שירים שלו, כל כך. ומה שהכי אירוני בכל זה, שאם הייתם שואלים אותי לגבי ציטוטים אהובים, מלבד הציטוט האחרון, שהיום משמעותי אצלי יותר מאי פעם, גם בגיל 15 הייתי עונה את אותן תשובות... זה כאילו שהחיים האלה ממשיכים, ואני, איפשהו, נשארת מאחור. הכל אותו שטאנץ, הכל אותה תבנית, כל מה שנקרא "החיים שלנו". וזה חוזר וחוזר ואין הפסקות.

moriboy66

New member
אחד החזקים לדעתי

מתוך ערד 94 לפני עכשיו מעונן ,,הם רוצים שנהיה תלמידים, חיילים הורים בואו נגיד להם אנחנו מטומטמים מסוממים בודדים אנחנו -דור מזוין רוצים שינוי.......כולכם יודעים מה מגיע אחרי... נראה לי שטעיתי.. נו.. מזמן לא שמעתי את זה מותר לי ובשירים אז מרד הדמעות, עכשיו מעונן, אלימות, מגיפה, סוף העולם, מצטערים, התאבדות, משוגע, אתה נולדת לאהוב, אל תכעסו..... יש עוד מלא שירים עם ליריקה ממש חזקה... אמממ זהו..

מעכבת

New member
אחד הקשים!

יש המון המון המון... השלושה הראשונים שעולים לי לראש: "בסוף ימצאו אותך מת,יכתבו שהיית שותק...אם מתים רק יכלו לדבר,מה היית אומר?" ובכלל..כל סוף העולם.
"כולנו עשויים אבק של אהבה" "על קברו של בנך שתלת פרחים,בנך עכשיו נראה כמו גינה ואת תופסת שבית הקברות זה הדבר הכי פורח במדינה"

מעכבת

New member
שימו לב איך כמעט כולם ציטטו פה את

סוף העולם. אין,פשוט אין על השיר הזה,הברקת עולם!

ליאורנ

New member
שלי

"איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים" "נתנו לך זהות שבורה, מיום ליום היא מתפוררת המציאות שלך בממתינה, אז שב בשקט"

ג ב ש ו ש

New member
קשה..../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif

"זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים" "בסוף ימצאו אותך מת,יכתבו שהיית שותק.." יש המוןןן...

יש לי 2

1 "ממילא זה לבד עדיף לי ללכת ממילא איש לא מחכה בשומקום כי אם לא נלך אז לא נגיע מגיע לנו לאהוב" המשפט שהכי מחזק אותי בעולם 2 כולנו לבד כולנו לבד כולנו גוססים

Forever NemeSh

New member
../images/Emo29.gif

"נולד לקצת ומת לנצח את מה שהחיים נותנים אני לוקח" "אם מתים רק יכלו לדבר מה היית אומר" "זה התחיל כשהפסקנו לחלום.." "המציאות שלך בממתינה אז שב בשקט" ויש עוד מלא.. אבל אלה עלו לי עכשיו

למעלה