ציטוט חדש

הייזל

New member
ציטוט חדש

``הוא פתח בזהירות ובחשש את הספר,היה קשור בשרשרת לדוכן מאוקטירון במרכז הריצפה חרוטת ההירוגליפים - לא מחשש פן יגנבוהו, אלא כדי שלא ימלט...``

Boojie

New member
נו, ב`מת.

טרי פראצ`ט, ואם אני זוכרת נכון זה מצבע הכשף (הסיפור שבו הלחש ההוא משתקע במוח של סתמרוח - rincewind - והורס לו כל אפשרות להפוך למכשף נורמלי).

snoozy

New member
בבקשה!

-``בסדר, למי נחוץ משקה?`` -``..כל מיץ צמחי שהוא יועיל לי. האם יש לך מיץ גזר חם?`` והנה אחד יותר קל: ``אלפי נורות אדומות היו נדלקות בראשו של טורצ`ס אילו הכיר את טון הדיבור של אנליי, או לחליפין אם היה עץ חג המולד``

הייזל

New member
אין לך משהו טוב יותר לעשות

בשלוש לפנות בוקר. אולי (ואני מודעת לכך שאני מגזימה) לישון? רצוי בחברותא.

דרגורן

New member
אוקיי ואני מנסה את זה:

לא, לחש או, לא. ואז חש את המלה עולה וגואה מתוך תהום של אימה, נקרעת ומפרפרת מתוכו, ודלתותיו הנעולות של ארמונו של הגבוה מכל נבקעו לכל אורכן בכוחה חסר המעצורים של צעקתו הגדולה.

הייזל

New member
אתה ממש נואש.

זה ממש מסוף ``בעל החידות מהד`` של פטרישה מק`קילופ. למה שלא תכין ציטוט מראש רצוי בשעות האור אז זה יהיה באמת קשה.

דרגורן

New member
לא עד כדי כך נואש......

הבעייה היא שאין לי (וגם לא קראתי) כל כך הרבה ספרים בעברית...... אני יכול לצוטט באנגלית, אבל פעם אחרונה שעשיתי זאת אף אחד לא ענה )-: ... מה דעתכן על: מישהו רדף אחרי. עצם התחושה, עצם הידיעה היתה כמו מגע ידי רפאים על גבי במהלכו של אחר-צהריים מתמשך. ידעתי זאת, באותו האופן שעדיין ידעתי לעיתים דברים, כשקלטתי דברים כמו קטעי שיר שנשמע מבעד לרעש סטטי. הידיעה כפתה עצמה עלי בראשונה בשוק של נמל-החלל המסלולי. עמדתי מתחת לסככת השמש הצבעונית בקיטונו של הצורף, ונתתי לאשה כהת עור בעלת אצבעות ארוכות לחורר את תנוך אוזני בעגיל............. ודרך אגב, מכוון שאני יוצא מהבית לפני הנץ החמה וחוזר רק אחרי (הרבה אחרי) שהיא שוקעת אינני יכול לחשוב לכן על ציטוטים אבל אם זה יהיה קל אני מבטיח שהבא יהיה קטלני...... (ואם תרשו לי באנגלית אז הוא יהיה קטלני עוד יותר.....)

Boojie

New member
גם זה היה נורא קל.

הראשון הוא שיחה בין לואי וו לבובן פירסון, ב``עולם טבעת``. השני הוא מתוך ``הגאוגרפיה של סוף העולם`` של מיכאל עומר. נא!

למעלה