ציטוט לשעת בוקר מוקדמת

ציטוט לשעת בוקר מוקדמת

Tell me democracy doesn't have a sense of humor. We sit here, we drink this beer out here on the stoop, in violation about 47 city ordinances. I don't know, it's election night. What do you say about a government that goes out of its way to protect even citizens that try to destroy it? השמטתי שם מתוך הציטוט, כדי שלא יהיה קל מדי

God Bless America ../images/Emo99.gif

אל תתפוס אותי במילה על הפרק, Election Night או Process Story או כל אחד מאלה. ג'וש פוסט-פציעה, CJ וטובי על המדרגות של הבית של ג'וש [מנסה לזכור אם דונה שם או לא, כי אני זוכרת, משום מה, ארבעה אנשים]. ואני כ"כ אוהבת את טובי ברגע הזה. [וגם את ג'וש, כי הוא לובש את הפיג'מה הגדולה בכמה מידות ש-CJ קנתה לו]

אוקיי בדקתי את הפרק

The Midterms. וכמובן ששכחתי את סאם, סאם הוא הרביעי. כמה אירוני.

המממממעניין

אבל לפי התמונה הם חמישה. גם דונה שם. אז אני לא לגמרי מעופפת. ודונה לא הייתה עוזבת את ג'וש לבד, כמובן.

Popeye78

New member
זה פרק 2X03 אני לא זוכר את השם

ולא בא לי לחפש כרגע אבל משהו בשמות שאת נתת לא מסתדר, יכול להיות שקוראים לו The midterms? דונה שם וסם בדיוק סיים לדבר בטלפון כשהוא מודיע לשאר את תוצאות הבחירות לסאנט. הציטוט הוא של ג'וש.

ביחד הייתה לנו תשובה נכונה

הציטוט הוא של ג'וש, אבל התשובה God Bless America היא של טובי. ולכן אני כל כך אוהבת אותו. כי הוא בילה את ה[שבועות?] שלפני זה בלחפש דרכים לתבוע את האם-אמא של האנשים שירו בנשיא ובג'וש ברוזלין, ועדיין...

ולמען הדיוק

צריך להיות כתוב I don't know, Toby, it's election night אמרת שהשמטתי שם, נכון?

למעלה