ציטוט נבחר מהגמרא

FreeFromGulit

New member
ציטוט נבחר מהגמרא

אני דתי/מסורתי חובש כיפה סרוגה דווקא, אשמח להישתתף כאן בפורום עימכם. רציתי לפתוח את האשכול הזה לכבוד ציטוטים נבחרים מהגמרא. תוכלו לשרשר כמה שיותר ציטוטים אהובים ובעלי משמעות שהשפיעו על החיים הפרטיים שלכם מהגמרא ולתת הסבר כמובן
נעים מאוד ושוב הייתי רוצה להזכיר שזה לא הייתי אני

ש ו נ י

New member
בדיוק אמרתי לחברות שלי שבגלל שכתוב

בתורה שאסור להרבות שיחה עם האישה, אני כבר לא מדברת אתן וגם לא עם עצמי! ברוגזזזזזזזזזזז
חחחחחחחחח

ציטוט החביב עלי:

"אשה – חמת מלא צואה ופיה מלא דם – והכל רצין אחריה" כמה נכון! דברי אלוקים חיים!

ש ו נ י

New member
ת'מדבר כמו קופיף, אז חשבתי שאתה רעב

זה הכל כן כן זה מהתורה סליחה איך שכחתי

בילבי 17

New member
כאילו מה...?

בגלל שאתם לומדים גמרא החלטתם לפתוח בירידה כללית על הנשים??????? ואני חשבתי שזה עובר לכם בגיל מסוים..

כל הפוסל במומו פוסל

בס"ד השרשור הזה ממש הצחיק אותי:) אני לא מבינה למה כל הציטוטים היו חייבים להיות קשורים לנשים:) נשים דעתן קלה, ורשי אומר בת ק כבת כ <זו הייתה בדיחה קבועה של המורה שהיה לי פעם לפיזיקה> ובנוגע לציטוט מנושא ההודעה, אני לא יודעת למה אני עושה את זה אבל כל פעם מחדש אני מנסה להפריך אותו ז"א למצוא הוכחה, למצוא מקרה בו אני פוסלת במשהו שאין בי אבל כל פעם מחדש אני מגיעה למסקנה שאם המשהו הזה לא היה בי לא הייתי מסוגלת להבחין בו!! אז עכשיו נשאלת השאלה, איך יכולים האמוראים לתאר את עולמה הפנימי של האשה אילולי היה בהם שמץ ממנו לפחות?:) <למי שלא הבין, שאלה רטורית.. בצחוק.. בדיחה בדיחה!>

"

איסטרא בלגינא קיש קיש קריא"- מטבע אחד בכד עושה הרבה רעש (ולעומת זאת כד מלא לא עושה רעש גם אם מרשרשים בו). *כל הכבוד לי! מצאתי משפט בגמרא שלא יורד על נשים! (סתאאאאם. זה לא משהו אישי נגד אף אחת, זה משהו כללי נגד הנשים... ושוב- סתאאאאם).

ש ו נ י

New member
כמו שאמרתי - מה הפלא שהבנים/גברים

הם בעלי דעות כאלה אם הם נסמכים על המקורות עליהם הם מחונכים מגיל אפס ובעיקר כשמתאים להם לקחת את זה איך שרק בא להם (ומי שלא לא) ע ג ו ם ! ומה הפלא שישנן כ"כ הרבה תופעות שליליות נגד נשים כשיוצאים ממקום כזה?

ש ו נ י

New member
אמירוש - באמת כל הכבוד לך (פחחחחח)

זה עולה לחלק מכם בדמים לא להביא דווקא ציטוטים מסוג כזה ומעניין כאילו אין בגמרא כלום דווקא את אלה אתם מביאים? זה ודאי מורה על משהו (אמירוש - זה לא היה כלפיך)

למעלה