``ציטוט``

הייזל

New member
``ציטוט``

הם קראו לעצמם `המאנראנגים`. פירוש המילה היה `האנשים` או `בני האנוש האמיתים`. כך מכנים את עצמם מרבית בני האדם, לפחות בהתחלה, אבל יום אחד נתקל השבט באנשים אחרים ומעניק להם שם כמו `האנשים האחרים`, או - אם לא היה זה יום מוצלח - `האויב`. אילו רק חשבו על שם כמו `בני אנוש אמיתים נוספים` היו נחסכות הרבה צרות בהמשך. רמז: זהו ספר פנטסיה.

dragoran

New member
אני יודע שזה לא בסדר לתת עוד ציטוט

לפני שניחשו את הקודם אבל אני פשוט חייב (וגם זה קל מאד): ``חשבתי שמתת`` - ``אומרים לי את זה הרבה לאחרונה`` - או באנגלית: ``I thougt you were dead`` ``I get that alot lately`` (אני מקווה שהבנתם וסלחתם (-; )

trillian

New member
כן.. זה אכן נשמע כמו טרי פראצ`ט

והייתי אפילו מנסה ניחוש באוויר... מהספר הראשון של עולם הדיסק? ``The Color of Magic``? בטח בקשר למשהו שקשור לרינסווינד... אבל אני ממש לא בטוחה. :)

dragoran

New member
זה בטוח לא מ-COLOR OF MAGIC H-(

או צבע הכשף בעברית. בזה אני בטוח ב-100% !!!

הייזל

New member
כן זה טרי פארצ`ט

לא זה לא עולם הדיסק. אני נותן לכם עוד יום. :)

dragoran

New member
ז`תמורת שצדקתי ?

כמו כן מאיפה הציטוטון שלי ? (שדרך אגב היה קינטורון לכך שמנהלת הפורום שלנו נעלמה למספר ימים)

הייזל

New member
כן זה מאנשי השטיח אבל

אבל מכיוון שהקנטרן שלנו כאן לא טרח לספר על הספר עצמו כמו שהוא אמור היה לעשות אז לא ממש נחשב. חוץ מזה אני מצטערת שנעלמתי אבל אתם יודעים מבחנים, עבודה ואחים קטנים קרפחיים עמדו בדרכי.

dragoran

New member
Ouch, צודקת צודקת לגבי הספר:

זהו סיפור של טרי פרצ`ט (הגדול !!) שמספר על שבט אנשים ננסיים החיים בתוך שטיח !! (כן כן שטיח). מעבר לזה אני לא יותר מדי זוכר (מכיוון שקראתי אותו לפני יובלות !!) אבל זוהי הזדמנות מצוינת לחזור ולקרוא בו ביום שבת !! (-:

dragoran

New member
רציתי לשאול זאת קודם.......

הייזל, לא התבלבלת בטעות עם ``נותן לכם עוד יום`` ??? (-;

למעלה