ציטוט

Shalon7

New member
ציטוט

היי... שאלה שמטרידה אותי מאוד מאוד ואפילו שאלתי אותה בפורום הקודם שהיה של שבתות וחגים אך אף אחד לא ידע לענות: בפרק של יום כיפור מלפני כמה עונות, כשרפי ויואל נוסעים על אופניים, הם מצטטים כמה משפטים ממחזה (?) של חנוך לוין. מישהו בבקשה יכול לומר מאיפה הציטוט לקוח??? תודה רבה רבה רבה רבה!

qt1

New member
היי Shalon7 ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

יש כאן אנשים שהקליטו, אני אשמח אם מישהו יכתוב בדיוק מה נאמר , אני אוכל לברר עם האחראית בערוץ 3 , האם את בטוחה שזה משהו שקשור לחנוך לוין או סתם משערת? תנסי להזכיר לנו במה היה מדובר בבקשה? תודה
ליל מנוחה

zoeid

New member
שלום וברוכה הבאה-

תראי, אני ממש לא יכולה לעזור לך בנושא הזה, אבל עד שתקבלי תשובה לשאלה שלך, אני אפנה אותך לכאן, ותוכלי לעשות איזה חיפוש קצר ואולי עוד תמצאי. אני מכוונת לך את הדרך, מקווה שאת תמצאי את היעד. לפחות עד שתקבלי תשובה ברורה יותר.

Gods Wave

New member
יש לי את הפרק מוקלט

אז אני יכולה לכתוב כאן את הציטוט, אבל אני לא יודעת מאיפה הוא בדיוק...

qt1

New member
Gods Wave ../images/Emo45.gif

אם תכתבי את הציטוט, נוכל לשאול בפורום ספרים או שירה יוצרת ,נמצא כבר, העיקר שנדע במה דברים אמורים... לא ידעתי שאת מקליטה הכל , טוב לדעת
אני כבר יודעת מה אבקש ליום הולדתי כשהקלטות יצאו למכירה... יום נעים

Shalon7

New member
תודה!

hey people.... ממש תודה על כל הנכונות לעזור... האמת שעד כדי כך חיפשתי את הציטוט שהסתובבתי אפילו בספריות שונות ועלעלתי ביצירות של לוין... הציטוט הוא בטוח של לוין כי יואל ורפי אומרים שזה שלו ושהם למדו את זה בבית ספר מתישהו. לדעתי זה די קורה בסוף הפרק. הציטוט מדבר על קבורה, כאילו מישהו נקבר מדבר: עוד מעט הסדין הלבן יכסה אותנו, אז האדמה.... וואו ממש תודה לשלושתכם- Gods wave- אם תוכלי לכתוב לי את הציטוט זה יהיה מעולה ומדהים!

Gods Wave

New member
לפי הדיבורים על המוות

מתאים שזה יהיה מ"אשכבה" אבל זה סתם ניחוש פרוע וחסר ביסוס מכיוון שמעולם לא קראתי את המחזה P: (אגב הציטוט בהודעה למטה, או למעלה, חח לא יודעת איפה בדיוק זו תופיע)

Gods Wave

New member
הציטוט:

"הסדין הלבן מכסה אותנו ועוד מעט תכסה אותנו גם האדמה כשאנחנו שוכבים כאן הכל פתאום ברור מאוד מה היה תפל ומה היה עיקר ברור לנו שהיה משהו אחר להגיד ולא אמרנו בזבזנו לעסנו וירקנו ולא אמרנו."

pashosh9

New member
לא ממש קשור

אם כבר ציטוטים ראיתי אתמול את הפרק הזה שוב (כי אחותי ראתה) ומזה נקרעתי בקטע עם רפי עם עדיה הזאת (ככה קוראים לה? ) שהיא שואלת אותו: אז ביום כיפור למה רצית לשכב איתי? בבגלל שאתה נמשך אליי, בגלל שאני דתייה וזה נראה לך מאתגר או בגלל שכל גבר שהוא לבד עם אישה זה מה שהוא רוצה ואז הוא כזה מחייך ועושה : כל התשובות נכונות איזה חמודי!! ממש אהבתי את הקטע הזה.

Shalon7

New member
Gods Wave

וואו כל כך תודה.... אין לך מושג כמה זה עשה לי את היום.... גם אני חשבתי שזה מ"אשכבה" אבל דיברתי עם כמה אנשים ש"מבינים" בלוין והם אמרו לי שכמעט כל יצירותיו עוסקות במוות, ככה שהאפשרויות אינן מוגבלות. תודה, תודה ושוב תודה!!!

qt1

New member
מדהים../images/Emo70.gif מישהו זוכר באיזה הקשר

הדברים נאמרו? אני זוכרת שהם נאמרו בסוף הפרק , אבל למה הם נאמרו? בהחלט מדהים!

Gods Wave

New member
לא ממש בסוף הפרק

זה כשהם יושבים, נשענים על עץ, אחרי שיואל הביא לרפי סיגריה. הם נחים לפני שהם ממשיכים לנסוע למבצר... אחרי שיואל מספר לרפי שהוא תמיד רצה להיות שחקן, שהוא רצה להיות דה נירו, בחיים. והוא די מביא את זה out of the blue למרות שזה מתקשר למה שהם דברו, על מה שהם רצו להיות. בכלל זו שיחה על מה שהיה, מה שהיה אמור להיות, מה שאולי יהיה.

למעלה