ציייווווווווון

ציייווווווווון

אימא ציון הייתי עושה אווותך ימושללללללללללללללללללללם

מי מסכיייייייים ?

מי מסכים איתי עאאע כפרה אני על ציוון היפפפפפפפפה הזזזזזזה 3>

טל קטן

New member
אני!

אני מתה על ציון!! הלוואי והיתי רואה אותו במציאותת! אף פעם לא ראיתי אותו במציאות תמיד בטלויזיה.. מתוקק שלי! אוהבתת אותך!

הייתי עושה אותו כול יום חח../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

כפרעעע עליוו אהוביי
שאלה: ציון ישתתף מחר בבורר ראיתי אותו רק פעם אחתתת

HaDaRoSh

New member
כן הוא ישתתף ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ראיתי ב VOD את הפרק.. העלו אותו כבר למי שרוצה לראות

כן הוא היה רק פעם אחת לשנייה :]

ומחר בטוח הוא משתתף ?! ;O וגמני הייתי עושה לו טובה D:

x N O A M x

New member
באנה אתם עיוורים או משו?!

כתוב לך למעלה, בכחול, מודגש, "אין טעם בכתיבת הודעה הפונה לשלישייה עצמה על גבי הפורום מאחר והם לא קוראים כאן" גאד.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo6.gif גם פה אתה עולה עליה? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ולא דודי, לא זה...

טל קטן

New member
יש סיכוי ששלום נכנס..

אם אתם זוכרים.. באיזו שהי תוכנית שלהם.. אני לא כל כך זוכרת.. הם אמרו ששלום קורא הרבה תגובות של אחרים.. אני לא זוכרת כל כך מילה במילה ובאיזו תוכנית זו היתה.. אבל אני זוכרת שהם אמרו ששלום קורא הרבה תגובות של אנשים ושהוא אפילו כותב את חלקם..חחח תבדקו.. אולי אני צודקת..

כןן..

הוא אמר את זה בתכנית עם מיכל גבריאלוב אבל לא נראה לי שזה רציני שהוא גם יכנס לפורום כי באותו זמן סיגי מתה באלופה וזאת מיכל גבריאלוב אז הוא מאר שהוא רשם מלא תגובות על זה..

טל קטן

New member
אבל יש סיכוי שהוא נכנס גם לפה לא?

הרי יש עליהם פורום.. את לא חושבת שהם נכנסים לפעמים?.. זה לא נשמע הגיוני שהם לא נכנסים.. וגם שלום מגיב על סיגי או משו כזה. יש סיכוי שהוא נכנס גם לפה.. מי הולך בזמן הקרוב לתוכנית שלהם? אם מישו הולך שישאל אותם אם הם נכנסים לפורום..

האמתת

שאני מעדיפה את שלום [מיכאלשווילי עד שלמדתי לכתוב/להגיד את זה לקח לי מאה שנה אז אני רשמת את זה בכל מקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וגם דוחפת את זה בכל פעם שאפשר.. חח

למעלה