ציינה אינגלז לקנייה בארץ!!! דיזינגוף סנטר

iefrat

New member
ציינה אינגלז לקנייה בארץ!!! דיזינגוף סנטר

ירדתי לי לתל אביב לקניון דיזינגוף סנטר להתאורר, לקנות מכנס שחור ולדגום את החנויות שהוזכרו פה בפורום על הדרך ראיתי חנות שיש בה המון מוצרי ציפרניים ולקים, Nails College -קומה ב' חנות A235 (ליד קפה נטו?) מגוון לקים: סטנד ענק של לה צ'ט (15 ש"ח) - סוף סוף 259 בבעלותי / gold - יפים (לא הרבה)/ חברה ב שם LORINS עם מבחר ענק ולטעמי יפיפה של גוונים (קניתי שניים: זהב מהמם, ותכלת זוהר) (15 ש"ח) (סווטצים בתכנון) וכמובן סטנד של CHIC (ביתי קנתה צבע "מרון"ׂ (10 ש"ח). מלבד יש להם מדבקות, וחותמות וכולי וכולי, אני לא מוצאת את הזמן לזה אבל אולי כשאהיה בחופש. הזמנו טורקיז של LORINS שהיה חסר לה ובלי נדר בעוד שבועיים שלושה אני שם (כבר יולי...) למזלי הבת שלי הייתה איתי והם סגרו בשמונה אחרת במקום 4 לקים הייתי קונה ולא בצחוק, לפחות עשרה (בחודש הבא?) לענייננו, לקחתי בקבוק לק וראיתי שכתוב עליו "ציינה אינגלז" מיצמצתי - לא יאומן ציינה ולא דרך האינטרנט: אז ככה: יש להם ציינה אינלגז - מעט גוונים - המחיר 60 ש"ח והיא מוכנה להזמין כל גוון שאבקש. סיפרתי על האינטרנט ואכן נאמר לי שאולי שעדיף להזמין לבד אך אם ארצה היא תשמח להזמין עבורי הכי חשוב: המוכרות או אולי בעלת החנות , איני יודעת, אדיבות, נעימות, סבלניות והמחירים: הכי זולים שמצאתי (ירושלמית...) הלכתי לחנות הפינתית בשער של קסטרו: לה צ'ט 20 ש"ח ושיק 12. בקומה הכי עליונה יש חנות בשם ברבור - לה צ'אט - 20 ש"ח (קולור קלאב, צבעי יסוד חזקים 24 )ועוד חנות לידם איני זוכרת את השם אותם המחירים כמו ברבור מבחינתי, עשיתי שם מנוי. היה כל כך כיף, כמו בחנות ממתקים, או חנות צעצועים.

iefrat

New member
יש להם גם דבקות תלת מימד וגם עדינות

כל מיני אביזרים של לקים- פעם ראשונה שראיתי את ה"חותמות" שמוזכרות פה בפורום. ממש התלהבתי. רק שאני לא סבלנית או פנויה מעבר למריחת לק להשקיע. אולי מדבקה באצבע אחת. אז קניתי רק לקים, אבל אני אחזור לשם בקרוב...

Come Alive

New member
זה המקום שסיפרתי עליו!

אני מתה עליהם!
אני קבועה שם!

iefrat

New member
סכנת התמכרות עד פשיטת רגל לא?

שמתי על השולחן: כסף וורוד ובורדו ואת התכלת וזהב שלקחתי ועוד מבריק של GOLD ומדלל לק ואז נשמתי עמוק (או להודות על האמת הבת שלי אמרה: יש לך כזה וגם שניים דומים לזה ויש לנו טופים וכ') ולקחתי במידה, אבל האמת. אני מתה לחזור לשם!

iefrat

New member
שכחתי: לגבי WOW

3 ב 10 ש"ח- לקים מהליין הקודם. הלקים שלהם ב 8 ש"ח (7.90). נחמדים אבל קשת הצבעים לא משכה אותי לכיוון הארנק.

נופ ר

New member
אולי גם שם דופקים במחירים

למקצועיות וללא מקצועיות??? ולכן ציינה גלייז עולה ככה??? אולי אם תבוא מישהי מקצועית יעלה לה 30 במקום 60?

iefrat

New member
זו פעם ראשונה שלי אבל לא נראה לי

כי אם הם מביאים ציינה גלייז בודדים איך היא תעשה הנחות? זה לא שהיה שם סטנד שלום אפשר לשאול אותם, אבל גם אם זה ככה היא לא תעשה לי את ההנחה!!! אני נהניתי גם מהיחס וגם לקנות לה צ'ט אחד ב 15 ולא כמו שנתבקשתי בירושלי 3 ב 50. לדעתי יש כיף לקנות כל פעם לק אחד בצבע מדליק מאשר הרבה ביחד (אלא אם כן זה משתלם יש צורך אןו סתם משתגעים כמוני...)

למעלה