צ'ייס הולך להיות בעונה השלישית?

אפ22

New member
צ'ייס הולך להיות בעונה השלישית?

יש מישהו חדש מעניין שמצטרף לסידרה? וואי כמה שהבחור הזה חתיך!!!

shiiiran

New member
../images/Emo207.gif שאלה

וילסון מהאוס שיחק גם בסרט ללכת שבי אחריו עם רובין ויליאמס?

../images/Emo45.gif אכן

סרט מעולה

כאן נמחקה הודעה

אם את כותבת מידע על העונה השלישית בבקשה תסמני
בכותרת, ואת המידע עצמו תכתבי רק בתוכן. זה מאד חשוב, אני חוששת שבגלל זה גיליתי עכשיו משהו שלא הייתי רוצה לדעת

אפ22

New member
אם ההודעה שמחקת קשורה לשאלה שלי....

תכתבי אותה שוב בבקשה.... מה קורה לצ'ייס בעונה השלישית? הוא לא הולך למות אני מקווה!!!!

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהיא מחקה את ההודעה שלך, וככל הידוע עד לרגע זה, הוא לא הולך למות. למה אנשים כל כך חוששים שמישהו מהדמויות המרכזיות הולך למות? נראה לי שהחתימו את כולם על חוזים ארוכי טווח.

../images/Emo58.gif מעליי. שוב, בבקשה תסמני

עם האייקון בכותרת כשאת כותבת דברים על העונה השלישית, כי אחרת חברי הפורום לא יודעים שיש בהודעה ספויילר והם יקראו אותה, דבר שעלול להרוס להם.

Benjamin Turner

New member
אבל היא לא יודעת-אין שום אינדיקציה

למה שהיא כותבת (אולי זה קורה ואולי לא, אין לי שמץ, לא ראיתי שקיים איזשהו ספוילר בנדון, ועם כל מה שקורה בתחילת העונה השלישית, למי בכלל אכפת מצ'ייס
).

Benjamin Turner

New member
אני חושבת שהיא שאלה אם זה קורה

(לא ראיתי את ההודעה שלה-מחקת אותה). בכל מקרה, למיטב ידיעתי זה לא קורה, וכאמור, למי בכלל אכפת מצ'ייס (אחרי שתראי את no reason-אם עדיין לא ראית-תביני למה כוונתי).

אפ22

New member
למי אכפת מצ'ייס?!?!?!?!?!?

לי אכפת מצ'ייס!!! הוא כזה חמוד עם הגומות שלו והעיניים הכחולות והשיער הבלונדיני (הצבוע) והמבטא האוסטרלי ההורס שלו!!! אם הוא לא בעונה השלישית אז אני ממש אתבאס!!!!

Benjamin Turner

New member
אז הוא חמוד, אז מה?

יש המון בחורים חמודים. צ'ייס הוא כולה... צ'ייס, לא האוס או וילסון או קמרון או קאדי. אני לא מבינה אותך. מי אמר שהוא לא בעונה השלישית? למה שתחשבי שהוא לא בעונה השלישית? לא מצאתי לכך שום אינדיקציה! משהו שאת רוצה לחדש לי?

neurotica

New member
כי קמרון שכבה עם אבא שלו ../images/Emo3.gif

(לכל מי שיאשים אותי בספוילרים: לא, לא באמת!!)

למעלה