ציירתי איזה שלט חמוד לחדר

tomgavish

New member
ציירתי איזה שלט חמוד לחדר

ונסיתי לצבוע אותו בפלאש יצא נחמד מאוד פשוט אני יעלה גם את הסריקה המקורית....תראו זה לא אמור להיות מדוייק אלא קריקטורה של מין שלד כזה צועק....אני מבקש תגובות יפה לא יפה ויותר להעלות דיון על השתמשות בפלאש לצביעה

Scum Bunny

New member
לא, שלט לרכב=!קומיקס

הסימון המקובל ב-C (ומכאן ב JAVA, וגם C++, Visual C ורוב שפות הסקיפטינג המקובלות). במה אתה השתמשת? הסימון של Basic?

ogmios

New member
נראה לי שזה אמור להיות

הסימון של שווה (=), עם קו חוצה. אבל אם אתה רוצה להיות ממש ביזארי, יש גם שפות שבהן מקובל לכתוב <> (עד כמה שאני זוכר בפסקל זה ככה, וגם SQL של Oracle תומך בסינטקס הזה). אדיוס, אוגמיוס מתכנת בשעות הפנאי

Scum Bunny

New member
הבנתי את זה לפני כמה דקות

וגם שמתי הודעה בנושא. אבל אני לא זוכר איפה.... או שהיא משורשרת לאיזה דיון אחר, שבכלל לא קשור- או שהפורום אכל אותה. פדיחות.

בחיית ראבאק!

שי לא דיברנו על הקטע הזה?! במקום להתווכח איך נראה הסימן של השונה (בפסקל זה <>) פשוט תמחק את כל ההודעה הזו שאין לה בכלל שום קשר לקומיקס!!!!!!!!!!!!

במקום לריב על זה,

קיצור תולדות ההיסטוריה העדכנית של הפורום בשביל TOMGAVISH, היה ויכוח ארוך ומיגע על נושאי הדיבור בפורום ועל העלאת ציורים אליו וכ"ו, היות ואתה מבקר בפורום לפעמים הייתי ממליץ לך בחום לעבור לדף הארכיון הקודם או לדף שאחריו ולקרוא את כל ההודעות האלו כי הן חשובות, ובנוסף הייתי ממליץ לך, וגם לכל מיני אחרים (כולל גירי שכבר מיישמת),להעביר את חלק מפעילות הציור לפורום חדש וחביב שנקרא "אמנות ממוחשבת" שזה פורום די חדש שעוסק בציור/צביעה וכ"ו בעזרת מחשב. שם ממש לא יסקלו אותך באבנים ונהפוכו.

למעלה