צילום במרווחים קבועים מראש-

nightjar

New member
צילום במרווחים קבועים מראש-

אני צריך להשאיר מצלמת וידאו מכוונת כך שבכל שעה תצלם קטע קצר של 5 דקות. את המצלמה עצמה לא הצלחתי לתכנת, אבל מצאתי פיתרון- תוכנה ל PALM ההופכת אותו לשלט לומד הניתן לתכנות. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שלאחר מספר דקות המצלמה מכבה את עצמה ולא מגיבה יותר להוראות שלט. היא כן מגיבה ללחיצה על כפתור ההקלטה במצלמה עצמה. אולי מישהו יודע האם ניתן לבטל אופציה זו? המצלמה תעבוד על ספק כח. הדגם הוא: Sony DCR-PC110E. כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות נוספות כיצד אפשר לצלם באינטרוואלים. תודה, ארנון

videokid

New member
פתרון לא להיט

המצלמה נכבית כי הקלטת נמצאת במצב PAUSE. אם לא תהיה קלטת במצלמה היא לא אמורה להכבות. הפתרון הוא להקליט בוידאו חיצוני.

giladarad

New member
לי יש PC9E ויש אפשרות

לתכנת ת'מצלמה לצלם כל X שניות-דקות למשך זמן של שניות (יש מינימום מסוים) ועד דקות. במקרה שלך המצלמה "חושבת" שהיא הושארה דולקת בשגגה ולכן היא נכנסת למצב של "חיסכון בסוללה". אני היתי מנסה : 1. לחבר המצלמה למקור מתח חיצוני (מטען) ואולי במצב זה המצלמה לא "תרדם בשמירה"... 2. אפשרות נוספת היא למדוד תוך כמה זמן המצלמה "נרדמת" ולכוון את השלט החכם שלך למספר שניות לפני זה. מקווה שעזרתי. אגב, אשמח אם תשתף אותנו ברעיון או הסיבה שאתה מצלם כזה סרט...

GGOODD

New member
אמממ, מקור מתח חיצוני...

זה לא פיתרון, כי בכל מקרה המצלמה תיכבה, אפילו אם היא לא מחוברת לסוללה...

nimitz

New member
עוד אפשרות

להשאיר את הדלת של הקלטת פתוחה ואז היא לא נכבית

nightjar

New member
תודה, ועוד שאלה-

אכן אם מוציאים את הקסטה המצלמה נשארת דולקת. שאלה לגבי הקלטה לוידאו חיצוני: אני צריך להקליט את האות של שלוש מצלמות. כאמור כל אחת תצלם קטע של 5 דקות, פעם בשעה. לא חייב להיות מסונכרן. מה אני צריך על מנת להקליט את כל השלוש על אותה הקסטה? לצערי אופציית הצילום באינטרוואלים המובנית במצלמה אינה מספקת. למי ששאל- המטרה היא לתעד את ההתנהגות של חיות מעבדה (אין התעללות!).

the M

New member
עד כמה שידוע לי

אין אפשרות להקלטה של יותר ממקור אחד לוידאו, אלא אם אתה מתכוון שהוידאו יקליט אותן אחת אחרי השניה ואז יש אולי סיכוי למרות שזה עדיין קצת מסובך.

videokid

New member
נראה מסובך

לא יודע למה זה, נשמע כמו ישום לאבטחה. הכל מקרה אם אתה צריך לדגום מ 3 מצלמות כל X זמן ועוד כל מיני סיבוכים נראה לי שתצטרך לבסס זה זה מחשב, ולכתוב תכנה מתאימה

למעלה