צילום במשחק - התפתחויות

צילום במשחק - התפתחויות

הושגה הסכמה עקרונית עם צוות צילום מערוץ-2. הצוות יגיע לאתר המשחק וישהה בו לכל אורך ההערכות, ועד תחילת המשחק. (הערכות ראשונית, בזאר, Parrade, התדרוך למשחק). במהלך שהייתו, יוכל הצוות לצלם כאות נפשו, ולתסקר ככל העולה על רוחו, למעט שחקנים שזה מפריע להם. הסימן המוסכם עבור "אני לא רוצה להצטלם" הוא ללבוש סרט צהוב בולט על הזרוע, בעזרתו יוכלו הצלמים לאתר שחקנים כאלה, מבלי לגשת לכל אחד מהם לפני-כן. שחקנים שיעטו סרט צהוב על זרועם - אסורים לצילום. עוטי גלימות הקפיות מלאות המסתירות את הזרוע - יחשפו את זרועם, או ידביקו מדבקה צהובה באזור הזרוע. הבלטת הסימן הצהוב הוא באחריות השחקן, ומיועד גם-כן למנוע תנועות מגונות למצלמות. אם אתם לא מותירים צילומכם - נהגו בהגינות, צאו מטווח הצילום ואפשרו לצוות להשאיר לנו מזכרת מצולמת טובה מכל העניין. היה ונקלט בטעות שחקן עוטה סרט צהוב בצילום שאינו המוני - תידרש הסכמתו ע"מ לפרסום דמותו במדיה. אציין, ששחקנים העוטים סרט צהוב המשתתפים בסצינות המוניות (טקסים, תהלוכות, קרבות-רב, וכו´) אינם מוגנים במסגרת כלל זה. עם תחילת המשחק, תאושר שהייתם של צלמים בלבד, מטעמו של מנחה העלילה (ללא במאים, תאורנים, סאודמנים או כל מי שלול להעיר הערות ולהזיז שחקנים ממשחקם) אשר יוצמדו לדמויות מפתח, ובאישורם. מתדיינות אפשרויות לחפש את המצלמות בתחפושות שיתאימו לעולם-המשחק, או להפך - לבוש רגיל(שחור?) ולא מתבלט. החוק לגבי שחקנים מנועי-צילום תקף גם כאן. יש לציין, שהסרט הוא מחוץ למשחק, ועל הדמויות להתעלם ממנו במסגרת ה-In-play. עוד מוסכם, שמנחה העלילה יוכל לעבור על כל הצילומים לפי העריכה, ולהטיל וטו על כל צילום שיקלוט בטעות שחקן עוטה סרט צהוב, ושלא הושגה רשות מאותו השחקן לפרסם את מותו. אציין, ששחקנים העוטים סרט צהוב המשתתפים בסצינות המוניות (טקסים, תהלוכות, קרבות-רב, וכו´) אינם מוגנים במסגרת כלל זה. כמו כן - אציין שזו הסכמה בע"פ בלבד, ומחכים לסכמה כתובה.

Bane the Fremen

New member
זה לא הוגן

בהתחלה סוכם שלא יכנסו צלמים ומצלמות למשחק אז ניחא במהלך הבזאר וההכנה למשחק יצולמו מספר קטעים אבל להכריח אותי או אדם אחר שלא רוצה להצטלם ללבוש סרט צהוב על היד ולא להתקהל במהלך המשחק זה לא הגיוני לא רציונלי וגובל בטימטום

yontanbn

New member
זה לא גובל בטימטום

יש לך הצעות טובות יותר? אנחנו רוצים צילום של המשחק. זה דבר מדהים! אני לא אוותר על צילום בשביל שום דבר :)

סילבן

New member
זה עניין של חוקיות

זכותו של אדם לרצות לא להצטלם, והיא גוברת על זכותך להצטלם. אכן, המצב הנוכחי מכריח למעשה את אלו שאינם רוצים בצלום לעבור למחתרת. זה בעייתי.

glinn of umbar

New member
לא מבין למה?

לא מבין למה צריך בכלל לצלם את האר. מה קרה, נהיינו תאבי פירסום? אנחנו חייבים למישהו משהו? אז לא נספק לתשקורת איזה סקופ לכתבה החמישית ביומן שישי או משהו, למי איכפת. זה יהרוס את הרול פליי, זה יהרוס את האווירה, וכד´. אני יודע שאני חוזר על דברים שנדונו כבר בפורום הזה, אבל זה נהיה מאוד!!! מעיק כל עניין הצילום הזה, ונא לשקול אותו מחדש. והצעה נוספת, אם בכל זאת יוחלט להרשות לנציגי התשקורת לצלם, לפחות שיהיו מחופשים, ושהמצלמות מוסוות עם בד או משהו, תתנו להם לפחות את התנאי הזה, כדי שלא יבלטו כמו טרול בכפר של הוביטים

IC4

New member
למה ישר לטעום תאוות פרסום ?

אף אחד לא חייבים דבר לאף אחד אבל זה ממש לא סיבה למה לשלול צילום סה"כ הלארפ יהיה דבר מקסים אז למה לא לשמר אותו גם באופן גרפי מוצקי יותר ? אין קשר בין הצורך לצלם לצורך לשחק שניהם דברים עצמאים שבאים לבד אבל אני תומך מאד ברעיון של להגיד להם לבוא מחופשים.

במילה אחת - אוף.

רעי ונכבדי, אישית, אני נגד צילום. הן בשל ההשפעה של הדבר על השחקנים במהלך המשחק, הן בשל כפיפות החומרים המתקבלים להשפעותיהם של הבמאי, העורך, הצלם, הכתב ומי לא, ובעיקר בגלל נסיונות מרים שהיו לי עם המדיה. ההסכמה העקרונית טרם התממשה בהסכם כתוב, (ועם קצת תקווה, העניין אולי יתפוצץ...). בעוד האפשרות לארגן צילום מטעם המארגנים קיימת ברקע (שהוא אמור להיות אובייקטיבי, ממוקד ולא מושפע) נבדקות האפשרויות לארגן חסויות - מה שיכול להקל רבות בסוגיות רבות וכואבות... מכל מקום - ללא הסכם כתוב - לא יהיו צלמים. עדכונים בהמשך.

Bane the Fremen

New member
ציטוט מהאתר

כללי התנהגות במשחק השחקנים (לבקשת המנחים) מתבקשים להימנע מתיעוד מצולם במהלך המשחק אני מכיר באופן אישי מספר אנשים שיפוצצו יותר מהסכם בין המדיה למארגנים במידה ויתקלו במצלמות משוטטות רוצה לתעד TUFF BALOGA אי אפשר מה השלב הבא לרכז את כל אלה עם הטלאי הצהוב באוהלים כל פעם שעוברת המצלמה אני לא מסכים לזה ואני לא חושב שאני יכול לרשום את זה בצורה ברורה יותר נאמר שלא יצלמו אני לא מתכוון לא להגיע למשחק בגלל הנושא הזה של המצלמות מי שמכיר אותי ועוד אדם מאד מסויים marcus the halfling (אלדד קורח) יודע שאנחנו נגיע ואני לא יכול \רוצה \מוכן לקחת אחריות על מה שיקרה לצלם\מצלמה שתיתקל בו במהלך המשחק יש לציין שאני לא מאיים חס וחלילה אבל כל הנושא הזה עלול לגרום ליותר מחוסר נוחות אצל כמה אנשים ושוב לצלם בבזאר מבחינתי זה סביל ופה אני מדבר אך ורק בשמי אבל לצלם במהלך המשחק זהו קו אדום מבחינתי (או סדין אדום לאלו מיכם שמכירים את האישיות הכובשת שלי ושל אלדד) יום טוב לכולם עומר "Bulldog" כ"ץ

lightningbolt

New member
זה ממש לא החלטה שלך

אני אישית לא רוצה להצטלם ואני אשתמש בסרט הצהוב אבל אני לא רואה כל פסול בצלמים אם הם מחופשים ואם הם לא ידברו\ יסיחו את דעת השחקנים מהמשחק זה אפילו יכול להיות נחמד ולמשוך קהל נחבד של שחקנים ושוב זה ממש לא החלטה שלך רק של המארגנים

Bane the Fremen

New member
אולי הצלחתם בכל זאת לא להבין

אני אישית לא רוצה להצטלם ואני לא מוכן להשתמש בסרט הצהוב כי מראש דובר שלא יצלמו יש אנשים שאצליהם זה ענין של יהרג ובל יעבור אני לא מוכן באופן אישי לענוד את הטלאי הצהוב הזה ולא מוכן שיאסר עלי להתקהל בשביל שלא אשתרבב לאיזשהיא תמונה

lightningbolt

New member
לא הבנת

הם אמרו שאסור לצלם צילומים אישים הם לא אמרו אף פעם שהם לא יצלמו כלום

Ranger One

New member
לסיכום....

1) הטלווזיה יצלמו רק מי שאין לו סרט צהוב. 2) אסור צילומים שהם לא של צוות הטלווזיה. כל מי שיש לו בעיה עם הנ"ל שלא יגיע. ברצינות יצורים, אתם בוכים יותר מגמד ששדדו לו את כל הזהב...

raistlin majere

New member
אני לא מבין אתכם

מה יש לכם?!? כולה מצלמה..... אתם לא רוצים להצטלם שימו את הסרט הצהוב המסכן שלא מפריע לכם מבכינה פיזית במשחק..... אתם לא צריכים לברוח ממצלמות.... הם פשוט לא הצלמו כאנשים עם הסרט ואם הם יצלמו המארגנים אחר כך בודקים את כל הסרטים ומוציאים את החלקים שרואים בהם מישהו עם הסרט הזה..... ובכלל.... זה מגניב שמצלמים אחר כך רואים מה שלא ראיתם במשחק ומעלים זכרונות איפה שכן הייתם.... אני אישית מאוד מעודד את הצילום של המשחק תעשו מה שבא לכם אבל תגרמו לביטול הצילום כי זה יהרוס להרבה אנשים תודה לכם על ההקשה ניתראה במשחק בה בי

למעלה