צילום דיגיטלי בהודו -יש איפה לצרוב?

alon666

New member
צילום דיגיטלי בהודו -יש איפה לצרוב?

שלום. אני מתלבט אם לנסוע להודו (ללדאק ומנאלי, אם לדייק) עם המצלמה הדיגיטלית או עם המצלמה הרגילה. החשש שלי הוא שלא יהיה לי איפה לפרוק את התמונות מהמצלמה הדיגיטלית ולצרוב אותן (כדי שאוכל להמשיך לצלם על הכרטיס הקיים. האם ידוע לכם על אפשרויות פקריקה וצריבה של תמונות דיגיטליות בהודו (ובמנאלי-לדאק בפרט)?

shar75

New member
יש בהלחט !!!

חצי שנה טיילתי עם דיגיטלית ומצאתי תמיד !!!! במנאלי בטוח שיש , בלדאק אין לי ממש מושג כי לא הגעתי לשם אבל נדמה לי שכן

alon666

New member
ואללה זה מה שרציתי לשמוע. באיזה

חנויות יש אפשרות ? (חנויות צילום און של אינטרנט?) יש הכוונה ספציפית למקום מסויים?

shar75

New member
בכל אינטרנט שופ כמעט

אין שום בעיה למצוא. מה שכן, צריך שיהיה את הכבל של המצלמה וכדאי שיהיו גם כמה דיסקים ריקים תוצרת הארץ, כי הדיסקים שלהם נשרטים נורא מהר ואני תקועה עם דיסק שהמחשב כבר לא מצליח לקרוא אותו ולא עשיתי לו גיבוי

alon666

New member
תודה לך shar75. אין כמוך!!!!../images/Emo24.gif

מגיע לך חיבוק כי כל האחרים בכל הפורומים (כולל פורומים של צילום) המליצו לי לקנות דיסק נייד ב- 1000 ש"ח ואני לא מוכן לרכוש כזה דבר תודה ענקית אלון

shar75

New member
אין בעד מה מותק ../images/Emo23.gif

העיקר שתהנה בטיול שלך. הודו מדהימה !!!! וכמובן ד"ש חם לאמא הודו

ronyboy

New member
ויותר מזה

בהרבה מקומות קפה אינטרנט יש להם מכשיר קורא כרטיסים כך שאתה מוציא את הכרטיס מהמצלמה ושם אותו בפנים ובמחשב מופיע עוד כונן שמכיל את כל התמונות שלך ומשם זה רק עניין של קופי פייסט וצריבה אבל בכל מקרה שתמיד יהיה לך גם הכבל USB של המצלמה

לימור75

New member
לא לשכוח את דיסק התוכנה של המצלמה

לצרוב ולקחת העתק של הדיסק עם תוכנת התקשורת של המצלמה, שלא יווצר מצב שאתה הראשון שבא עם דגם כזה ואין להם עדיין תוכנה ולא תוכל לפרוק תמונות.

Shanti79

New member
בדיוק אותו רעיון..

רק כמובן לא לשכוח את הכבל למצלמה ,אני לא נסחבתי עם דיסקים ריקים מהארץ. בכל אינטרנט שהיה בו צורב היו גם דיסקים ריקים שיכולת לקנות בכלום כסף. ובכל מקרה לקחת ליתר ביטחון את הדרייבר למלצמה :)

למעלה