צילום הרחם מאחורי

צילום הרחם מאחורי ../images/Emo9.gif

אחרי שבוע מורט עצבים ולילה ממש ללא שינה הגעתי הבוקר לצילום רחם עברנו עוד מכשול... מבחינתי, את המפחיד מכולם... גם בגלל החשש מהכאב וגם, ואולי בעיקר, החשש מהתוצאות... והיה בסדר. בעיקר קצר והכי חשוב הכל תקין
המעברים פתוחים, הכל בסדר. אבן מאוד כבדה ירדה לי מהלב (חבל שלא נשקלתי לפני ואחרי...
) שיהיה יום טוב לכולנו
כוכי (שלא מפסיקה לשחרר אנחות רווחה מדי כמה שניות...)

עמית@

New member
*משחררת אנחת רווחה משלי*

איזה יופי שהכל תקין ופתוח, אני שמחה שעברת את זה ושזה עבר בשלום, עכשיו האבן שחסמה לך את מעברי הפוריות (חסמה מעברי אנרגיה
הטילה צל) נעלמה, עכשיו יבוא התינוק, אין ברירה. עמית

נועם@בת

New member
זהו, נפלה האבן, הדרכים פתוחות

עשו שטיפה וחיטוי לרחם ולמעברים. כל מה שצריך עכשיו זה רק אהבה ואהבה. ההריון כבר יבוא מעצמו. נו כבר כוכי, תעשי לי נחת ותעלי את הסטטיסטיקה של אגדת צילום הרחם. שיהיה רק
מועדים לשמחה נועם

אהההההההההההההההההההה...... ../images/Emo65.gif

זו היתה אנחת רווחה מבית היוצר שלי. בחודש הבא - האגדה מתגשמת אצלך , חברה. נשיקות , ענת.

מיכל ק-ש

New member
כוכי,

איזה כיף שאת אחרי הצילום ושהכל בסדר. אני עדיין דוחה את הקץ ונותנת לעצמי עוד חודשיים של נסיונות ולאחריהם אם אני לא אהיה בהריון (חס וחלילה, טפו) אני אצטלם. אז נוחי לך החודש ואני מקווה שהאגדה על מה קורה אחרי הצילום, תתממש! הלוואי! אוהבת, מיכל

salpter

New member
שמחה איתך שזה עבר בקלות נקווה

שזה יפתח את כל המחסומים בדרך ועוד חודשיים נגלה שאת בהריון. עשית ברמת גן היכן שהמלצתי? ביי דפנה.

אולה *

New member
כוכי! אני כ"כ שמחה לשמוע

שהדבר מאחוריך! ושהכל תקין! עכשיו את חייבת להגשים את האגדה - אנחנו סומכות עליך! (ואם לא - מקסימום בעוד חודש)
אולה

מרב.

New member
וואוו, כוכי, איזו הקלה

אני עוד זוכרת את החשש והפחד לאחר איזה אולטרסאונד לא ברור במיוחד שהחשיד את אחת החצוצרות שלך. לא הרבה נשים זוכות להכיר ולראות את מערכת הרביה שלהן מבפנים, רק יחידות סגולה נבחרות- ואת ביניהן
אז תעשי
על הריבוע של צילום הרחם, והלוואי שעוד חודש תעשי
על ריבוע הבטא המכפילה...
מרב

הרמוניה

New member
אמרתי לך ואמרתי לך..... ../images/Emo3.gif סתאם

שמחה לשמוע שהכל בסדר בהצלחה במשוכה הבאה הרבה אהבה הרמוניה

איזה יופי שזה מאחורייך והכל כשורה . ../images/Emo45.gif

עכשיו אני מקווה שהדרך אל האושר תיהיה הרבה יותר רגועה וקצרה
יונית החיננית

ligo

New member
הי

טוב לשמוע שעבר בסדר ושהכול תקין שם בפנים...אני בטוחה שהלילה כבר תישני כמו תינוקת. זה לא כזה נורא כמו שאומרים? לקחת כדורים לפני/אחרי? אני שואלת כי אני צריכה גם לעשות.

היי ליגו

זה בהחלט לא נורא. בעיקר כי הרגעים הכואבים קצרים מאוד. זה לוקח ממש מעט זמן. כל הסיפור לקח משהו כמו 10 דקות וזה כלל את ה"להתפשט להתלבש" וגם את ההכנה הטכנית של הרופא. בקיצור משהו כמו 2-3 דקות קשות... ממש אפשר לעמוד בזה (הרופא הבטיח לי שבלידה יכאב יותר...
אבל למי אכפת
) לקחתי שני כדורי "אדקס" לפני. אבל יש לי הרגשה שהכדורים עוזרים יותר להתכווצויות שאחרי מאשר לפרוצדורה של הצילום. אבל זו רק ההרגשה שלי. ובכל מקרה כדאי לקחת משהו משכך כאבים כחצי שעה לפני. ובאמת באמת באמת לא להיות בלחץ כי זה עובר נורא מהר (הרבה יותר מהר מהלילה הלבן שעברתי לפני...) בהצלחה! כוכי

yaelhul

New member
כל הכבוד כוכי ../images/Emo70.gif עשית זאת ../images/Emo70.gif

ואפילו לא היה נורא כל כך. טוב לדעת שהכל בסדר אצלך מבפנוכו נכון? עכשיו נשאר "רק" להיכנס להריון
אז שיהיה בהצלחה גם בפרויקט הזה. יעל

כוכי - שיהיה בהצלחה

יהיה קצת יומרני מצידי להגיד שצילום רחם הוא קל או קשה... מה שכן אני יכול להגיד כנועל סנדלים להזהר מאבנים שנופלות... מקווה שהאגדות יסתיימו כאגדות ליאור

למעלה