צילום התעמלות

צילום התעמלות ../images/Emo13.gif

כן, אני יודעת ששאלתי כבר בעבר בפורום, אך אנסה את מזלי שוב! אני מחפשת [בנרות, אפשר לומר] מתעמלת לצילומי התעמלות. אני צלמת חובבנית, מראש אומר שאין לי שום ניסיון מקצועי מלבד אהבה לצילום ואהבה רבה להתעמלות. האמת שאני הולכת בשבוע הקרוב [אם הכל יסתדר כפי שהוא אמור להסתדר :)] לצלם במהלך אימון של נבחרת מכבי דן [איפה שפעם התאמנתי], אבל אני נואשת כמעט למתעמלת לצילום בלוקיישנים מעט יותר ציוריים מאולם ההתעמלות... [חוף הים הוא הבנאלי שביניהם, אבל יש עוד שפע של מקומות יפים
]. אם יש כאן מתעמלות מהמרכז שיהיו מוכנות לתרום מזמנן על מנת לעזור לי ולהוות מודל צילום עבורי, יותר מאשמח. ניתן להתרשם מהצילומים שלי בגלריה הבאה - GaiaShirley.deviantart.com בדגש על החלק "Gymnastics and Dance" [מאז הפעם האחרונה ששאלתי בפורום קיימתי סיישן צילום עם חברה-רקדנית, בעיר הלבנה בפארק וולפסון - כך שעכשיו יש דוגמאות טובות יותר לכיוון אליו אני חותרת]. אם אתן מכירות מישהי שמתאמנת אתכן שתהיה מוכנה, בבקשה תפנו אותה להודעה זו. תודה מראש, גאיה.

מגניב

זה יכול להיות אדיר. תמונות התעמלות זה דבר מדהים, ואני בטוחה שיש מתעמלות שיצטרכו לשלם המון כסף כדי לקבל "בוק" שכזה. זוהי מזכרת נפלאה! אני מוכנה להצטלם, אבל לא מוכנה שתמונותיי יתפרסמו באינטרנט... כמו-כן, כבר מזמן פרשתי מההתעמלות, כך שאני די "חלודה"...

עד כמה שהפיתוי גדול

[מישהי מוכנה! אפילו אם את חלודה...] אני יודעת שלא אוכל לעמוד בפיתוי של להעלות תמונות טובות לגלריה לו יהיו לי כאלה, אז אפילו עדיף שלא :X זה פשוט המקום בו אני מרכזת את כל האמנות הטובה שלי, ויהיה לי ממש קשה לא להעלות תמונות לשם. אולי יום אחד, כשאהיה [בעזרת השם] צלמת מקצועית, אנשים ישלמו לי עבור תמונות התעמלות...

למעלה