ילדת הסוכר המרחף
New member
צילום התעמלות ../images/Emo13.gif
כן, אני יודעת ששאלתי כבר בעבר בפורום, אך אנסה את מזלי שוב! אני מחפשת [בנרות, אפשר לומר] מתעמלת לצילומי התעמלות. אני צלמת חובבנית, מראש אומר שאין לי שום ניסיון מקצועי מלבד אהבה לצילום ואהבה רבה להתעמלות. האמת שאני הולכת בשבוע הקרוב [אם הכל יסתדר כפי שהוא אמור להסתדר ] לצלם במהלך אימון של נבחרת מכבי דן [איפה שפעם התאמנתי], אבל אני נואשת כמעט למתעמלת לצילום בלוקיישנים מעט יותר ציוריים מאולם ההתעמלות... [חוף הים הוא הבנאלי שביניהם, אבל יש עוד שפע של מקומות יפים
]. אם יש כאן מתעמלות מהמרכז שיהיו מוכנות לתרום מזמנן על מנת לעזור לי ולהוות מודל צילום עבורי, יותר מאשמח. ניתן להתרשם מהצילומים שלי בגלריה הבאה - GaiaShirley.deviantart.com בדגש על החלק "Gymnastics and Dance" [מאז הפעם האחרונה ששאלתי בפורום קיימתי סיישן צילום עם חברה-רקדנית, בעיר הלבנה בפארק וולפסון - כך שעכשיו יש דוגמאות טובות יותר לכיוון אליו אני חותרת]. אם אתן מכירות מישהי שמתאמנת אתכן שתהיה מוכנה, בבקשה תפנו אותה להודעה זו. תודה מראש, גאיה.
כן, אני יודעת ששאלתי כבר בעבר בפורום, אך אנסה את מזלי שוב! אני מחפשת [בנרות, אפשר לומר] מתעמלת לצילומי התעמלות. אני צלמת חובבנית, מראש אומר שאין לי שום ניסיון מקצועי מלבד אהבה לצילום ואהבה רבה להתעמלות. האמת שאני הולכת בשבוע הקרוב [אם הכל יסתדר כפי שהוא אמור להסתדר ] לצלם במהלך אימון של נבחרת מכבי דן [איפה שפעם התאמנתי], אבל אני נואשת כמעט למתעמלת לצילום בלוקיישנים מעט יותר ציוריים מאולם ההתעמלות... [חוף הים הוא הבנאלי שביניהם, אבל יש עוד שפע של מקומות יפים