צילום מתוך אפאצי חיסול בעיראק.cool

itzik shpitzik1

New member
צילום מתוך אפאצי חיסול בעיראק.cool

אם הלינק לא עובד ומישהו מאוד מעוניין לראות, שישלח לי את המייל שלו במסר פרטי ואשלח לו את הקובץ ב outlook. להגביר רמקולים..

uri ba

New member
האמריקאים האלה דפוקים בשכל..

אנחנו בחיים לא היינו עושים דברים כאלה.. זה כל כך לא אנושי - איםה "בצלם" שסוף סוף צריכים אותם..

uri ba

New member
ידוע - אבל עדיין לא משהו להתגאות בו

אצלנו בחיים זה לא היה קורה..

mike300L

New member
מה לא היה קורה? הירי או הצילום?

לי נראה שהצילום הוא חלק אינטגרלי ממערכת הנשק במסוק הנ"ל,כך שהטייס בטח לא מצלם להנאתו כדי להעלות תמונות לפורום, שנית אם נראה לך שצה"ל לא יורה בחשודים בלילה לאחר זיהוי גם אם אין הם יורים קודם,אז יש לי חדשות בשבילך,בשביל זה יש מארבי לילה עם טנק או כל כלי בעל יכולת ראיית לילה זהה.

uri ba

New member
הירי לא היה מתבצע...

בשביל זה יש חי"ריבירי.. ובטח ובטח לא היה מתבצע בצורה הזו.. אם זה היה קורה זה היה מתבצע בצורה נקייה בהרבה.. חוצמזה ירי ממארב של טנק שונה לחלוטין מירי תותח של פתן.. ירי מטנק אתה שווה מול שווים - הם איתך באותו המישור ואתם רואים עין עין (אפילו עם חושך מצריים ואתה מאחורי שריון) בירי ממסוק זה שונה - זה מסביבה סטרילית, הם בכלל לא יודעים מה פגע בהם. תקשיב להוראות בקשר. בירי הרביעי הוא אפילו לא זיהה את המטרה - מישהו אמר לו איפה לשים את הצלב. אצלנו לא היה מתבצע הירי ואם כן בטח ובטח שהצילום לא היה מגיע לרשת.. אני לא חושב שמישהו היה רואה אותו חוץ מהטייסים עצמם..

mike300L

New member
תראה אם אתה רוצה שוויון קח רובה

התקרב למחבל קרא לו (רצוי בשמו אם השב"כ יתן לך את המידע),אם הוא לא שומע אותך הדלק פנס או פתח סטיקלייט ונפנף בידיך תוך כדי קריאות,כשיווכח בנוכחותך הראה לו את הנשק ושאתה מכניס מחסנית,אל תפתח ניצרה אם הוא לא פותח,לפני שאתה כבר יורה חשב את מהירות הקליע תוך חישוב אורך הקנה כמות התחמיש הקוטר וזווית הכוון,עכשיו נחש את שלו ואם מסתבר שידך על העליונה המתן ותן לו "פור" שחס וחלילה לא ייהרג על לא עוול בחפו,אתה גם רשאי לירות באוויר, או סתם לפספס ואם אינך מעוניין בצילום, נביא צייר מוכשר מפריס בכומתה ובולרו שיתעד איך נותנים מדינה כה יפה ויקרה לקניבליזם של האנושות המודרנית על ידי בניה יושביה.

למעלה