צילום נטוריסטי

AlteX

New member
צילום נטוריסטי

אוהבים להצטלם (באופן כללי, גם בלבוש)? הצטלמתם פעם בעירום? - אם כן, חשבתם גם לפרסם את התמונות, או אולי פרסמתם? - אם לא, אתם מוכנים לנסות? אם גם לא מוכנים לנסות, אז אולי בקבוצה גדולה, כך שיהיה קשה לזהות אתכם? ואחרון חביב - אוהבים לראות תמונות עירום (לא פורנו)? שתפו

AlteX

New member
אה, כן... איך יכולתי לשכוח?

את חוק הנטוריסט הדורש והמקיים
באופן כללי אני אוהב להצטלם, למרות שלא תמיד אני במצב הרוח המתאים. כן צולמתי פעם בעירום (בפסטיבל בראשית), אבל ע"י אדם קרוב שאני סומך עליו, ואפילו פרסמתי פעם את התמונה בפורום הנטוריסטי בהייד פארק... אבל רק את התמונה שמסתירה חלקים "חיוניים". לא נראה לי כרגע שאסכים לפרסם גם תמונות בהן רואים הכל... אבל מי יודע, אולי בעתיד. דווקא מאוד בא לי להשתתף בצילום עירום המוני, אז אם מישהו שומע על משהו - תידעו אותי. היה אמור להיות אחד בבומבמלה בשנה שעברה, אבל או שהוא בוטל או שפספסתי. ולסיום - כן, אני מאוד אוהב להסתכל על תמונות עירום. בד"כ הן משרות עליי אווירה של יופי, שלווה, רוגע, טבע... קצת חזרה לילדות... בקיצור, כל הדברים הטובים
אני אוהב במיוחד תמונות של זוגות ערומים הולכים יחדיו, אלא בעיניי תמונות הכי רומנטיות בעולם.

איציק333

New member
תשובתי

לא ממש אוהב להצטלם. בעירום? המממ... לפעמים ממש בא לי.... הצטלמתי כמה פעמים עירום, ואין לי בעיה עם זה אם אני יודע שהצילום בטוח. אם יהיה פרוייקט כזה, אני לא חושב שאסרב לו

עירומיישן../images/Emo3.gif

הצטלמתי בעירום בעבר,עם ידידה בחו''ל ועם חברים וחברות עם ציור לגופנו בשנטיפי.. לדעתי אין במה להתבייש ,זה טבעי לחלוטין

bellyboy

New member
אני בעד

וגם לא אכפת לי שיורידו מהאינטנרט ויפרסמו בעיתון וכמו שאמא שלי אומרת :"זה שלך לא גנבת את זה" אז הנה אחת ידידה שלי צילמה אותי כשגדעתי את עודפי שיח הפסיפלורה שלי....

גם אני בעד

שלום הנה תמונה אחת שצילמתי במצלמת וידיאו האיכות לא כזו טובה דיי מטושטשת אבל זה מה שיש.. וגם זה לא ממש נקרא עירום כי אני מסתירה את עצמי חלקית נעים מאוד טל

ta935

New member
אפשר "להצטרף"?

חוף געש או שפיים מתישהו ב-1991,מי שהיום רעיתי,"לכדה" אותי כך,צולם במצלמה אנלוגית/נגטיב,נסרק לדיגיטלי לפני זמן קצר,אז
על האיכות הפגומה במעט,כי זה מה שיש כרגע "להציג".

יאני1

New member
בטח!

חיבוקיייי!! מתגעגעת אליך! (נתראה ביום שישי) אני אוהבת להצטלם. הצטלמתי בעירום, אני נורא אוהבת את התמונות (הראתי לך, לא?) . זה לא היה על החוף בנונשלאנט..אלא יותר לכיוון האומנותי :) פרסמתי קצת, בנסיבות המתאימות. אהבה אני

AlteX

New member
גם אני אהבתי את התמונות ../images/Emo6.gif

גם אני מתגעגע!!!

AlteX

New member
אופס, סמיילי לא נכון ../images/Emo13.gif

היה אמור להיות התלהבות, לא צחוק

קוואנט

New member
Look at the birdey ../images/Emo13.gif

אוהב להצטלם, למרות שלא יוצא לי יותר מדי. להצטלם בעירום? יצא לי פעמיים. היתה חוויה משעשעת.שתי התמונות פורסמו, אבל החלקים האסטרטגיים הושארו על רצפת חדר העריכה. צילום בקבוצה - אולי ספנסר טוניק ירצה לצלם "צילום עירום למען השלום" (יצא חרוז). זו תהיה יופי של דרך להביא אותו לארץ ולהכריז "ערומי כל העולם - התפשטו!". האם אני אוהב לראות תמונות עירום? אני אוהב לראות תמונות יפות ומעניינות. זה לא ממש משנה אם יש בהן עירום או לא. יופי של שאלון

איפה

יפה לכם שאתם כותבים פה ומראים את תמונותיכם אבל נטוריזם זה לא לכתוב על נטוריזם בואו ותראו את עצמכם במפגשי העמותה או בגעשישי או בנווה בדבר

למעלה