צילום קיבה

webaction

New member
צילום קיבה../images/Emo53.gif

אני בהלם עשיתי צילום קיבה מה יותר פשוט מזה אז ככה זה התחיל מזה שנתן לי איזה נוזל מגעיל לשתות וביקש לשתות בבת אחת מי יכול - איכשהו עשיתי את זה וז מוסיפים איזה אבקת סודה מגיעילה שהכל נתקע עם כאבים הלו מה זה אינקוויזציה . אבל מסתבר שהנוזל בקושי נכנס פנימה כל פעם שהוא משכיב אותי (על מיטת הצילומים..נשארתי עם מכנסים עלי) הכל עולה למעלה אותו דבר גם אחרי שעתיים שחיכתי בחוץ בקיצור כנראה שנסגר לי או השד יודע מה אני אקבל את הצילומים וגש לחנה ונראה מה קורה? מישהו נתקל בבעיה כזאת יש תקדימים .

רוייקו

New member
טוב טוב, הבנתי. הטבעת שלך, כנראה

נפלה. זהו. נפל לי האיסמון. ברגע שאמרת "חנה" הבנתי שעברת את הניתוח הלפרוסקופי עם הלאפ-בנד. אז תכין את עצמך לניתוח נוסף ידידי. בשלב הראשון המנתח יפתח לך את הטבעת לגמרי. כניראה שתוכל להשאר עד הניתוח עם טבעת פתוחה והכל יהיה בסדר עד אז. צור קשר עם מי שניתח אותך במהירות אפשרית. זה נחשב סיבוך וכדאי שתגיע בהקדם על מנת שיפתחו לך את הטבעת.

רוייקו

New member
לא טוב בכלל !!! איזה ניתוח עברת

עברת את הניתוח עם הלאפ-בנד ?? ניראה שיש לך חסימה או עיכוב רציני של החומר בטבעת. דבר שני שיכול להיות הוא שהרנטגנולוג לא מפרש נכון את מה שהוא רואה בצילום... יתכן שנישאר חומר ניגודי בתוך הפאוצ´ והוא מניח שזה אותה כמות חומר שבלעת מבלי שהחומר עבר משם לשאר הקיבה. המצב הזה יתכן כאשר נוצר כיס שרופס קצת הצידה ומשאיר בתוכו מעט נוזל ניגודי.. איפה עברת את הצילום ובעיקבות מה ?

webaction

New member
בקופת חולים...

כי בזמן האחרון אני סובל המון מצרבות והקאות ובקושי מצליח לאכול

היי טוני

קודם כל אל תילחץ. לי עשו את הבדיקת הזו (עם בריום ) 3 פעמים ואני עד היום לא שוכחת את דברי הרופא והרנטגנטולוג שאמר : " אני רואה את החומר בושט ... ואני רואה ששם הוא גם נשאר ולא עובר לאף מקום "!!! רק אחרי 3 בדיקות כאלו ועוד 3 בדיקות גסטרוסקופיה בוולפסון (שבדיעבד נעשו לחינם...) עלו על זה שהמעבר צר, שמשהו נתקע ושיש בצקת מסביב לטבעת !!! מקווה שישתפר מזלך ולא תעבור בדיקות לחינם. מה שכן אפשר להבין ממה שאמרת זה שבאמת יכול להיות שנתקע לך משהו על הטבעת ולכן אתה מקיא כל הזמן והחומר לא עובר (כמו גם האוכל...) או שישנה בצקת מסביב לטבעת (דרך אגב נותחת ב-srvg נכון ? כי אם כן זה בדיוק מה שקרה לי...) שיהיה כל טוב ותעדכן אותנו בהתפתחויות (הטובות...)

רוייקו

New member
ניסיתי להבין איזה ניתוח עברת ולא

נתת על זה תשובה. לא הבנתי איזו טבעת יש לך על הקיבה. אני מנחש שיש לך את הלאפ-בנד, אבל זה רק ניחוש. פתחו לך את הבטן או שעברת ניתוח לפרוסקופי ? יכולים לנפח לך את הטבעת ?

webaction

New member
תשובות

איזו טבעת יש לך על הקיבה ----------- שוודית פתחו לך את הבטן או שעברת ניתוח לפרוסקופי ?---------לפרוסקופי יכולים לנפח לך את הטבעת ? -------------כן

RomiVais

New member
וואו - אני לא מבינה בזה - אבל.....

מקווה שזה יסתדר על הצד הטוב ביותר!!! תרגיש טוב, תעדכן אותנו בבקשה, רומי

למעלה