צילום רחם התייעצות דחופה

צילום רחם התייעצות דחופה

בוקר טוב לכולן,
אשמח לתגובות מהירות מכיוון שאני מתייצת אם לעשות צילום רחם באופן פרטי ואקבל החזר מביטוח הראל?
אני מבוטחת מיולי, סיימתי את התקופת הכשרה ואמרו לי שאני רשאית ל80% החזר במידה ולא עלה הצורך לצילום לפני ההצטרפות.
אני בטיפולי הזרעות מאפריל אך בהריוןם הקודפ בסבב הראשון צלחתי ונכנסתי להריון, הפעם עברנו 4 סבבים.
מה דעתכן בנושא?
השבוע הרופא ביקש נשעשה צילום רחם ונחליט יחד אם לעשות הזרעה אחרונה או להתחיל בהפריה חוץ גופית?
אני ממש בהתלבטות מכיוון שהרופא הפרטי יכול לקבוע לי תור לרביעי הקרוב.
איך משלמים את הסכום? ידוע לכן?

מצטערת על הטעויות כתיב

השאלה גם אם יש חובה לעשות צילום רחם בהזרעות או רק בתחילת טיפולי הפריה חוץ גופית.
כמו כן, התחלתי טיפולי הזרעות באפריל.
אוף, התלבטות רצינית, אם ללכת על הפרטי שיצא 2200 ש"ח בערך(דרך כללית מושלם החזר של 700 ש"ח) ודרך ביטוח הראל החזר של 80% מסכום העלות בצרוף חשבונית.
שיהיה יום טוב לכולן עם בשורות טובות!!

anguly

New member
קודם כל כן כדאי לבצע את הבדיקה

דווקא בהזרעות, הרי לא תרצי לגלות אחרי חצי שנה של הזרעות שזה היה פול גז בניוטרל כי יש בעיה חסימתית.
אז לפני שמתחילים עם כל הזריקות כדאי לוודא שהכל פתוח ועובד.

לגבי סוגיית הפרטי, הרופא המומלץ ביותר פה הוא טוגנדרייך שהוא ה-מומחה לעניין זה, ולדעתי מקבל גם דרך הקופות ולא רק פרטי, ככה שלא בטוח שכדאי להכנס להוצאות כאלה.

שיהיה בהצלחה

תודה רבה אנג'י

ניסיתי עכשיו את שערי צדק והתפלאתי מאד.
הם מקבלים את כל מי שבקופת חולים כללית, מתקשרים ביום של המחזור והם קובעים את התור. לא האמנתי.
עכשיו הבעייה הגדולה שלי מתי אקבל ואם לבקש מהרופא כדורים לקבלת מחזור?
מכיוון שאני פוליציסטית ולא ידוע מתי מקבלת מחזור.
קיבלתי ב25/9 ומכיוון שהרופא היה בחו"ל הפגישה הייתה רק השבוע ובאותה פגישה הוא ביקש לבצע צילום.
טוב, נראה מה נעשה.
תודה על העזרה.

anguly

New member
אם המחזור שלך מאד לא סדיר

אז זו בהחלט אפשרות לקחת גלולות (בד"כ על בסיס פרוגסטרון) כדי שהמחזור יהיה בשליטה, היא לא מפריע לבדיקה.
לשיקולך כמובן
בהצלחה

למעלה