צילום רחם - יש תובנות?

מצב
הנושא נעול.

תישי

New member
צילום רחם - יש תובנות?

צילום רחם - יש תובנות?
רגע, רגע, אני קודם אציג את עצמי בצורה מסודרת. יש לי ילד בן 3+ מהריון רגיל וספונטני.(בעצם, דקה לפני לקיחת איקקלומין). ומזה כשנתיים אנחנו מנסים להכנס להריון.המחזור שלי מאד לא סדיר. אז קיבלתי מחזור אחד של איקקלומין שלא עזר. אתמול הרופא (ד"ר ישעיה) המליץ לי לעבור צילום רחם. הוא הסביר על הבדיקה אבל אם למישהי יש עוד הערות אשמח מאד לשמוע. שבת שלום

רחל5

New member
הנסיון המצטבר של הפורום

צילום רחם - יש תובנות?
רגע, רגע, אני קודם אציג את עצמי בצורה מסודרת. יש לי ילד בן 3+ מהריון רגיל וספונטני.(בעצם, דקה לפני לקיחת איקקלומין). ומזה כשנתיים אנחנו מנסים להכנס להריון.המחזור שלי מאד לא סדיר. אז קיבלתי מחזור אחד של איקקלומין שלא עזר. אתמול הרופא (ד"ר ישעיה) המליץ לי לעבור צילום רחם. הוא הסביר על הבדיקה אבל אם למישהי יש עוד הערות אשמח מאד לשמוע. שבת שלום
הנסיון המצטבר של הפורום
תוכלי למצוא אותו כאן.

תישי

New member
תודות ../images/Emo13.gif

הנסיון המצטבר של הפורום
תוכלי למצוא אותו כאן.
תודות

ליז123

New member
עשיתי אצלו

צילום רחם - יש תובנות?
עשיתי אצלו
חברה שלי עשתה אצלו וגם אני וכנראה עוד חברה הולכת אליו. הוא מאד בטוח בעצמו ומאד מקצועי. אם תבואי רגועה לא יכאב לך יותר מדי. רק לעודד אותך - החברה שלי נכנסה להריון לאחר חודש ואני מקווה גם. בהצלחה!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה