צילום רחם

noabuba

New member
צילום רחם

היי בנות,
אתמול הייתי אצל הרופא אחרי הזרעה ראשונה שנכשלה, הגעתי עייפה ללא חשק ועם רצון לעצור.
הרופא לא ממליץ בעיקר בגלל הגיל אך רוצה שאעשה צילום רחם, אני כמובן נלחצתי כי שמעתי זוועות על הצילום.
הוא כמובן עושה זאת אך באופן פרטי וזה כמובן עולה הרבה כסף.
אני מרגישה מותשת וללא כוחות , אתמול הבת שלי אמרה לי כשיחקנו אמא נכון עכשיו אין לך תינוק בבטן? יצאתי מהחדר והתחלתי לבכות.
בנות מי עשתה צילום רחם ויכולה לספר לי קצת כמו גם לתת לי המלצות אצל מי לעשות?
תודה, שבת שקטה ורגועה

nanka4

New member
עשיתי דרך הקופה

מזמן אומנם, אבל נראה לי מיותר לעשות פרטי - דעה אישית שלי
השד לא כל כך נורא, לא זוועות בכל אופן :)
לוחץ, לא נוח, וזהו...
שיהיה המון בהצלחה!!!
ולא להתייאש, הדרך לא פשוטה אבל התוצאה שווה את הכל!!!!

אצל מי את מטופלת?

עשיתי פעמיים

הראשון לפני 9 שנים, היה זוועה בבית חולים נהריה רופאה מגעילה לא נעימה וגם מאוד כאב. יצאתי בוכה, ואמרתי לבעלי מכאן לא ממשיכים. באותו החודש באופן טבעי נכנסתי להיריון. ולכן סיפרתי כדי לעודד אותך, הרופא אז אמר לי שהרבה פעמים זה קורה.
מאז המון דברים השתנו, את הצילום השני עשיתי לפני כשנתיים היה לא נעים גם הסיטואציה, וגם הבדיקה הציק לחץ, אבל לא יותר מזה.
את שני הצילומים עשיתי דרך הקופה.
שיהיה לך בהצלחה.

anguly

New member
השם המומלץ הוא ד"ר טוגנדרייך

אני מבינה את החשש וזו בדיקה שכן משמעותי מי מבצע אותה, ובהחלט כדאי ללכת למישהו שנחשב.
יש גם הבדלים בכאב כתלות בבעיה, ככל שיש יותר חסימות זה יותר לוחץ ויותר כואב....
&nbsp
בהצלחה

נונה223

New member
הי

הי
אני עשיתי צילום רחם במדיקל סנטר בהרצליה (פרטי) כי לא היה לי סבלנות לחכות כי בציבורי היה תור ארוך. הרופא שעשה לי את זה היה דר שלומי איילון. מאוד נחמד ומרגיע.. הפרוצדורה היתה בשבילי מאוד כואבת וגם יומיים אחר כך כאבה לי הבטן העליונה, מסתבר שחלק נשים סובלות מכך. אבל הבנתי שלחלק נשים זה לא כל כך כואב

noabuba

New member
עשיתי את הבדיקה בסוף במדיקל סנטר באופן פרטי

זאת הייתה הבדיקה הכי נוראית שעברתי בחיי, כאב לי נורא עד כדי כך שאיבדתי את ההכרה לדקה בערך.
ועכשיו אני בטראומה ומתה מפחד להמשיך בטיפולים. לא בא לי לעשות מעקב זקיקים לא בא לי שידקרו אותי שוב ושיעשו לי אולטרסאונד.
אני לא יודעת איך להמשיך הלאה

נונה223

New member
לא לאבד תקווה

חברה טובה שלי אמרה שזה הדבר הכי כואב (מבחינה פיזית כמובן...) בתהליך אז תתעודדי....
וגם לי הצילום רחם היה סיוט ויומיים אחר כך

anguly

New member

אוי אני כל כך מצטערת לשמוע

כמו שכתבתי, זה ממש תלוי ביד המבצעת ובדרך הביצוע, צר לי שחווית חוויה כל כך טראומטית, אני רק יכולה לומר ששום דבר מההמשך לא מתקרב לכאב כזה בד"כ.
הזריקות לא נעימות, אבל נסבלות.
המעקבים לא נעימים אבל בעיקר אי נעימות נפשית ולא כאב.
גם השאיבה היא בהרדמה כללית, לעתים יש קצת כאבים אחרי, אבל אפשר לבקש זריקה נגד כאבים וגם זה חולף.
ככה שבאמת אני חושבת שעברת את החלק הקשה....

noabuba

New member
בנות תודה על העידוד

אכן הבדיקה הייתה לא נעימה בלשון המעטה אך הרופא שלי היה מדהים.
אתמול ויתרתי על אולטרסאונד מעקב זקיקים וכבר חשבתי שאוותר החודש אך הבוקר קמתי עם תחושות אחרות
וניגשתי לאולטרסאונד כמובן שביקשתי מהטכנאית שתהיה עדינה והיא הייתה סופר עדינה ומקסימה וזה עבר חלק.
מקווה שזוהי אכן התחלה חדשה.
בנות שתהיה לכולכן שבת שקטה ושלווה

למעלה