צילומים ומתכונים מהמפגש
הכנו בצק עלים תיאלנדי - שכל ילד יכול להכין לבד את הבצק. הסברנו שבצק עלים מורכב משכבות של בצק ושומן ובחום גבוה השכבות נפרדות וכך הוא "תופח" (למרות שאין כאן שמרים או אבקת אפיה). למדנו שאפיה נכונה של כל בצק עלים היא התחלה בחום גבוה (225 מע"צ) למספר דקות ואחר כך מורידים את הטמפרטורה ל-175 מע"צ. בדרך כזו גם הבצק תופח וגם נאפה היטב מבפנים. מלאנו את הבצק בפירה עם פרמזן וביצה והוספנו (מי שרצה) עלה בזיליקום. למדנו סגירה מענינת, שדורשת מוטוריקה עדינה מצויינת ועוד כמה טכניקות סגירה (לדוגמה עם מזלג) שאינן דורשות מאמץ רב. מצורף מתכון וצילום. אסנת
הכנו בצק עלים תיאלנדי - שכל ילד יכול להכין לבד את הבצק. הסברנו שבצק עלים מורכב משכבות של בצק ושומן ובחום גבוה השכבות נפרדות וכך הוא "תופח" (למרות שאין כאן שמרים או אבקת אפיה). למדנו שאפיה נכונה של כל בצק עלים היא התחלה בחום גבוה (225 מע"צ) למספר דקות ואחר כך מורידים את הטמפרטורה ל-175 מע"צ. בדרך כזו גם הבצק תופח וגם נאפה היטב מבפנים. מלאנו את הבצק בפירה עם פרמזן וביצה והוספנו (מי שרצה) עלה בזיליקום. למדנו סגירה מענינת, שדורשת מוטוריקה עדינה מצויינת ועוד כמה טכניקות סגירה (לדוגמה עם מזלג) שאינן דורשות מאמץ רב. מצורף מתכון וצילום. אסנת