צילומים לטלוויזה

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
צילומים לטלוויזה

ביום ראשון אני אמורה להצטלם לתוכנית טלוויזה בנושא ריגושים - יהיה להם פרק בנושא מין והם מרעיינים אותי בתור א-מינית. אני לא יודעת איך בדיוק יתגלגל הראיון - אבל השמח לקבל סיפורים על דברים שמרגשים אתכם במקרה והם ישאלו משהו כמו "מה מרגש א-מיניים". אני רוצה לענות עם סיפורים ממש לא משהו בנלי כמו "כל מה שמרגש אנשים אחרים - חוץ מנושא המין". הבעיה היא שאני לא אדם שאוהב ריגושים יותר מידי (או בכלל) - אף פעם לא הבנתי למה שמישהו ירצה לעשות משהו שיסכן את חייו - כמו לצנוח מבניין, בשביל תחושת הסכנה. אז בבקשה תעזרו לי ותספרו לי דברים שעשיתם - או אתם רוצים לעשות. ובכלל - אם יש נקודות שאתם רוצים שאני יעביר - אני לא מבטיחה - שוב, כיוון שאני לא יודעת לאן הראיון ילך, אבל אני ישתדל. תודה.

snoopytush

New member
כפרה עליך מופיעה בטלויזיה!!!!!!!!!!!../images/Emo34.gif|ב

איפה? באיזה ערוץ? כל הכבוד שאת מוכנה להפתח ולדבר על הנושא בפומבי ועוד בטלויזיה! תגדירי התרגשות. אני אוהבת ריגושים ריגשיים אבל לא כאלה שכוללים נפילה מגבהים . בכלל אני אדם רגשי ביותר ( יש האומרים יותר מדי ) . בטוח יש דברים שמלהיבים אותך אומנות? טלויזיה?( לא תחביב חינוכי אבל קיים! ) . וכמובן אל תשכחי שמאחר שהקטגוריית של האמיניות היא בעלת סקלה רחבה עם גוונים רבים יש אנשים בסקלה שמתרגשים ממין אבל ברמה נמוכה יותר ( נניח רק לפנטז וכו'...) . לא יודעת במהלך כניסותי לאתר ראיתי כל מיני סיפורים כאלו.

queen helen

New member
בהצלחה בריאיון

וכמובן אל תשכחי להפנות אנשים לפורום, וכמו שסנופי אמרה - להבהיר שהא-מיניים אינם מקשה אחת! מה מרגש אותי: ספר מותח, סרט סוחף, חתולים, אנשים, טיולים, שפות, מוזיקה, ים, אוכל, התנדבות,טיולים, לימודים, חברים, מחשבים, וכו' וכו' מה עלול לעניין אחרים? פוליטיקה, גאג'טים, מכוניות, טלביזיה, כלבים, דת, מסיבות, ריקודים, בתי-קפה, תשבצים, סודוקו, עבודה, עוגות, ספורט, שיחות, קפיצה ממגדלים גבוהים
צבא, אה - וגם מין...

בהצלחה :)

תאמרי לנו מתי זה משודר, שננסה לתפוס את זה. אישית, אותי מרגשת הבמה. האדרנלין של קהל וזרקורים, אין כמו זה [לפחות פעם]. ופגישות מרגשות. נוסטלגיה. אדם שאני מוצאת את עצמי מתקרבת אליו במהירות שיא בלי יכולת לבלום. סרטים יפים. לנגן משהו פעם ראשונה ממש טוב ולדעת שזה באמת היה טוב, בלי כל יהירות והגזמה. לראות מישהו שאני אוהבת ולא ראיתי הרבה זמן. לצלם משהו ~טוב~, בדיוק איך שרציתי להעביר אותו. [או לחילופין: לצלם משהו שאני יודעת שעומד לתפוס את מקום "התמונה הכי טובה שלי" בלב.] יש כל כך הרבה, ואוו. [אני פשוט חייבת ללכת.] אני חושבת שבעיקר חשוב להדגיש שוב ושוב שהכל יושב על סקאלות ושום דבר הוא לא שחור ולבן. שהסקאלה הזו קיימת גם בקרב המיניים, יותר ופחות, היא פשוט מודגשת אצל הא-מיניים. את יודעת, כל מה שגורם לאנשים מיניים להתחבר יותר לנושא ולהפסיק להגיב תגובות אינפנטיליות של "לא מאמין לך, אין סיכוי. זה לא קיים, את צריכה ללכת לטיפול". לחבר את זה לעולם שלהם, רק בהקצנה מסוימת.

Xylophone

New member
אותי למשל

ממש ממש מרגשת מוזיקה! לא יכולה לחיות בלי מוזיקה! וגם ציור, קריאת ספרים, לטייל בלילה קר בחוץ, חורף ועוד ועוד

p019

New member
דיווח אחרי

בר ראשון - אני לא יודעת מתי (ואם) זה ישודר - הם הבטיחו להודיע לי - כך שכאשר יהיו לי חדשות אני יעדכן. דבר שני - היה קשה. הצילומים היו במספרה - היו שם אותי, את המרעיינת (לא זוכרת את שמה - סליחה
) , את הספר, קליינטית שלו - ועוד איזה שהוא שותף שלו (או משהו כזה). לכל הותיקים בפורום מספיק שאני יגיד שהספר וחבר מרעיו היו מהטיפוסים עם "הראש הפתוח". לכל השאר - הוא לא מסוגל לקלוט שיכולים להיות א-מיניים. הוא כל הזמן טען שאני אטומה. הוא אפילו זרק משפט בסיגנון "5 דקות איתי..." למזלו זה היה מיחוץ להקלטה. כשגיליתי שהוא מקבל את קיומם של הומוסקסואלים ("הם בוחרים להיות כאלו") הבנתי שאין לי שום סיכוי. אבל בין הוויקוחים המיותרים שלי איתו - הצלחתי להגיד כמה דברים לעיניין. המראיינת שאלה אותי בשלב כולשהו למה אני מתראיינת - ואמרתי לה "כדי שלא יהיו אנשים א-מיניים שיחשבו שהם לבד ושמשהו לא בסדר איתם" - ואני מקווה שאת החלק הזה של הראיון הם ישמרו. בסופו של דבר - מהשעתיים של הצילומים הם ישאירו רק 2-3 דקות - כך שאני מקווה שהם ישאירו את העיקר ולא את התפל. בכל מיקרה - כל פירסום הוא חיובי, לא?

יפה, יפה

asex pride!
אז מתי זה ישודר ואיפה? אני מקווה שהם ישמרו את המשפט הזה שלך. מה הקשר למספרה?

p019

New member
הי

אין לי מושג למה מספרה - ממש לא הרעיון שלי. כמו שאמרתי - אם וכאשר ישדרו אני יודיע לכם. כרגע יש בעיה עם האישור שלי - הם רוצים שאני יחתום על טופס הסכם השתתפות בהפקה - שכולל את המשפט הבא: "המשתתף מאשר כי אין מניעה שבמהלך התכנית יינתנו פרשנויות וחוות דעת בלתי מוגבלות בתוכנן ובסגנון לגבי תמונתו ו/או חלקים בתכנית הבם הוא מופיע" אמרתי להם שאני לא מוכנה לחתום על הסעיף הזה. הם אמרו לי בטלפון שהם לא מתקוונים להגיד שום דבר רע - אמרתי שאני רוצה את זה כתוב - בהתחשב בזאת שזו תוכנית על מין - ואני בעצם היוצא דופן - אני לא רוצה שזה יהפוך להיות בדיחה עלי. כל פירסום לא-מיניות הוא אולי טוב - אבל לא כל פירסום שלי הוא טוב לי נפשית. הם אמרו שיחזרו אלי בקשר לזה - אני מקווה שזה יסתדר.

איך קוראים לתוכנית?

אולי נדע אם היא "מועדת לפורענות". טוב שאת עומדת על הזכויות שלך, הרי בתוכנית הבוקר לא ביקשו ממך דבר כזה וגם בראיונות לעיתונים לא ביקשו מאתנו. זה לא גורם לי לחשוד בתוכנית של המספרה, אבל זה כן נותן המון לגיטימציה לא לחתום על כזה הסכם. כלומר, רוב הסיכויים שזה כסת"ח, אבל כסת"ח זו הבעיה שלהם ולא שלך.

p019

New member
פרטים

בתוכנית הבוקר כן חתמתי על משהו דומה - אבל שם זה היה שידור חי - די מוגבל מה שהם יכולים לעשות עם שידור חי. זו לו תוכנית קיימת - זו סדרה חד פעמית של תוכניות ועדין לא קבעו לה שם לשידור.

avi1283

New member
את

מאוד אמיצה, יפה שאת מייצגת אותנו בכבוד, וגם אמרת משפט חשוב על אנשים א-מיניים אחרים. כל פרסום הוא באמת חיובי, רק קחי בחשבון כמובן שהם יכולים לערוך את זה איך שהם רוצים ושזה יצא מתאים בדיוק למה שהם רוצים להגיד, אז אם את לא מרגישה עם זה בנוח אל תחתמי.

Xylophone

New member
איך אני שונאת את האנשים שאומרים

5 דקות איתי
למה מי הוא חושב שהוא??? בטח סתם איזה ישראלי שזוף קצוץ שיער טיפוסי!!! צריך לענות להם תמיד בטון כזה מזלזל- איתך?! למה מי אתה בכלל?? ולצחוק

אתם באמת רוצים שיגדירו אותכם ככה?

דבר ראשון, שלום לכולם דבר שני, אני לא מבינה מה כ"כ חשוב לכם "לצאת עם זה החוצה"... ושאנשים אחרים יקבלו את זה , למה זה חשוב לכם?? דבר שלישי, אני כבר דיי הרבה זמן הבנתי שמין זה לא דבר שכ"כ מעניין אותי, אני לא חושבת על זה ויכולה לחיות טוב גם בלי זה אבל יש לי את החבר הכי חמוד בעולם, ומה לעשות שאצלו יש צורך כזה הוא אפילו טוען שהוא מכור לסקס, אני לא מבינה איך הוא חי איתי, בכל מקרה... צריך להתחשב, בכל זאת, לא נראה לי שלהיות א-מיני אומר להיות לבד ונראה לי מוזר למצוא בן זוג על סמך זה שגם הוא סוג של א-מיני הרי אם מין זה לא דבר שמעניין א-מיניים אז זה לא מעניין, ובני זוג אמורים למצוא תחומי עניין משותפים ולא חוסר תחומי עניין... אם הבנתם מה אני מנסה להגיד.. דבר רביעי, ואולי זה היה צריך להכתב בהתחלה.. אני לא מעוניינת להגדיר את עצמי, כי זה לא נראה לי חשוב, אבל אם היו מבקשים ממני להגדיר את הזהות המינית שלי הייתי אומרת שסקס מזדמן זה דבר שממש לא מעניין אותי, קשר סתמי כדי להעביר את הזמן גם לא ממש, פורקן מיני ב"תקופת יובש" ממש לא נחוץ, אבל קשר זוגי ארוך טווח שמבוסס על אהבה אמון וחברות זה כן משהו שאני צריכה ורוצה ולמזלי גם אני נמצאת בכזה... בקשר למין, אין כ"כ צורך מצידי אבל כמו שאמרתי, מהצד השני יש וצריך להתחשב ויש לי שאלה.. הרי יש הבדל בין אהבה אפלטונית לאהבה מינית (או אהבה של בן זוג, אם תרצו) גם אצל א-מיניים, או שיש א-מיניים שבכלל אין אצלם הבדל כזה? או שום צורך בקשר? עוד לפני שידעתי שיש הגדרה כזאת, הייתי אומרת הרבה פעמים לבני זוג שאין לי צורך במין ושאני יכולה לחיות טוב גם בלי זה.. ממש בלי קטע של בושה או של להתנצל על זה.. זה לא שלא היה בכלל מין, אל בתדירות ממש נמוכה ובחוסר חשק, וכנראה הרבה פעמים הקשרים שלי הסתיימו בגלל זה או לפחות זאת אחת הסיבות, אבל עובדה שלחבר הנוכחי שלי זה לא נראה עילה לפרידה, בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא מבינה למה צריך להגדיר את עצמך כא-מיני, בסה"כ סקס לא כזה מעניין אותנו ואנחנו לא מוטציות, או שאולי כמו שכתבתם, יש מגוון רחב של א-מיניים, אולי אני לא א-מינית לחלוטין.. אני יודעת שאני מפוזרת בכתיבה שלי ולא ממש ברורה גם אין לי ממש נקודה להעביר, סתם תהיתי על מה כל הרעש, בסך הכל לא מדבר אלינו סקס

...

אה ובקשר לאנשים עם התגובה של "5 דקות איתי..." קוראים להם ערסים וזה מפריע למיניות ולא-מיניות כאחד

אה הבנתי

טוב זה לא שאין לי משיכה לבנים, פשוט אין לי צורך בסקס, אבל זה גם סוג של אי- מיניות,לא?

למעלה