צילומים לתוכנית "מנטה"- היום!!

orianush

New member
צילומים לתוכנית "מנטה"- היום!!

מצטערת שאני מודיעה מאוחר, אבל גם אני שמעתי על זה רק היום ולא הייתה לי גישה למחשב יש היום צילומים לתוכנית "מנטה" שמשודרת בערוץ 24 הצילומים בנמל ת"א אני לא זוכרת בדיוק את השם של המקום.. בשעה 19:00 מתחילים הצילומים וצריך להיות שם מוקדם יותר.. אני מניחה ב- 18:30 מי שרוצה לבוא להיות קהל מוזמן אם אתם רוצים יותר פרטים תתקשרו אליי.. ואני אעדכן בכל מה שאני יודעת יום טוב.

orianush

New member
היה כל כך כיייף ../images/Emo99.gif

שמעו כל כך נהנתי.. טוב אז אני אספר מה היה לכל אלה שלא היו.. באנו כמה בנות רק מירושלים והיה שם גם ניר הגענו בדיוק שהתחילו לצלם האומנים שהיו שם זה יוסי ושלומי שבת כל שבוע בתוכנית הם מביאים 2 זמרים צעירים שמתחרים ביניהם, כל אחד שר עם זמר אחר אריאל שלנו התחרה שם, הוא שר עם יוסי את "בוכה בלילת", היה ביצוע ממש ממש יפה (ואריאל באמת שהייתה לך נוכחות, היה ביצוע ממש טוב ומה שבטוח הייתה יותר טוב מהעידן הזה) יוסי שר לבד את "פס ליום אחד" ואת "אני אקטוף לך" כמובן שהיה ממש יפה ורקדנו לנו שם חחח הוא שר גם את השיר החדש ביחד עם שלומי שבת.. ויש גם קטע קטן שהם שרו את "אמא" מתי שירון אילן דיבר איתם.. טוב את כל זה אתם תראו עוד שבועיים בערך שישדרו את התוכנית בסוף התוכנית יוסי יצא לכולם ודיבר איתנו והיה ממש כייף ויוסי איך אתה שותה את השוקו הזה?! חח יותר מדי מתווק בטח מחר יכנסו עוד ויכתבו איך היה אז אני חפרתי מספיק אני אישית נהנתי מאוד מאוד ופגשתי גם את שלומי חחח
(ווואווו) עכשיו תודות חחח תודה להורי שהביאוני עד הלום סתם עכשיו רציני.. באמת אריאל תודה רבה רבה על הכל ולניר שסבל אותי כל הערב הזה חחח [אגב, אתה צריך לשלוח לי את התמונות] ותודהרבה שצילמת אותי חח וכמובן ליוסי שמקסים כמו תמיד ומתייחס אלינו הכי יפה שאפשר

1מאיוש

New member
נשמעע כ"כ מפתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאוד שמחה בשבילכם שנהינתם !! אני לא יכולתי להגיע כי לא הייתי בבית ולא היה לי מספיק זמן לחזור לבית ואז שוב פעם לצאת למרכזית.. באסה :-\ אני מקווה שפעם הבאה נדע את זה יותר מוקדם ואז נוכל להתארגן עוד חבר'ה מהפורום
ומי מכם שהיה שם ויש תמונות (וגם וידיאו-קליפים לא יזיקו) אשמחח מאוד שתעלו [:

היה כיף :)

רק הנסיעה בהלוך הייתה סיוט עם כל הפקקים שהיו והלחץ שלא נספיק, והילדים שלא הפסיקו לדבר מאחורה
אבל אז הגענו וראינו את אריאל וניר שם.. הושיבו אותנו איפשהו בצד חח וואי ואריאל פשוט מוכשר..!! אין אתם פשוט לא מבינים מה יש לנו פה בפורום.. הוא שר כ"כ יפה!!
מממ ולא נתנו לנו כ"כ לצלם.. אבל הספקנו לצלם כמה תמונות חח :p ונראלי שעשינו שם קצת רעש
גם שלומי שבת היה שם.. ממש חמוד. אחרי זה יוסי יצא אלינו.. ודיברנו שם כולם והצטלמנו והוא סיפר על כמה הופעות שיש לו... וזהו.. קיצר היה כיף לראות שוב את כולם... למרות שהיינו קצת :p אה.. ואוריאן פשוט הפחידה אותי ברמות :| חח אתם לא מבינים מה היא עשתה לנו בדרך..! פעם הבאה כולם באים!!

קצת מצב רוח? ../images/Emo3.gif

אבל להתחיל לרקוד ברחובות של תל אביב?
חח שתהיי בריאה :) חח טוב אבל כולם היו קצת מסטולים, אז נוותר לך :p

orianush

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחח מה אכפת לי אף אחד לא מכיר אותי שם חחחחח

שgal0

New member
שרית (גל) פשוט צריך.....

פשוט צריך להתרגל לאורי....חחחחחח ולהכיר אותך כשהיא ממש אבל ממש שמחה!!! חחחחחח

חן 16H

New member
היה כיף............ ../images/Emo6.gif

כולם היו מדהימים
היה כיףףףףףףף שלומי שבת מקסים
אריאל הופעה מהממת שיהיה לך המון המון המון הצלחה יוסי שלנו מדהים מרגש כובש בעל נשמה ע=נ=ק=י=ת

orianush

New member
יוסי עוד יחשוב שבאמת שתיתי חחח

אמרתי לו בצחוק ששתיתי עכשיו הוא יחשוב רציני חחחח אמר שאני צריכה להוות דוגמה לפורום חחח --אל תשתו אלכוהול! זה לא בריא!!-- חחחח

1מאיוש

New member
ועכשיו ברצינות אל תשתו חחחח ../images/Emo3.gif

אני כ"כ שמחה בשבילכם שנהינתםם בצורהה כזאת!! ושחזרתם מתרגשים!! אגב.. אוריאן זוכרת שאז נפגשנו בטיילת?! היה שקט כזה... אז לחשוב שאת רוקדת ברחובות ת"א.. נשמע מצחיק.. חחח
אוהבת אתכם !!

למעלה