צילומים שידירו שינה מחסידי דארוין

hezy44

New member
צילומים שידירו שינה מחסידי דארוין

מצורף כאן קישור לאתר ויקופידיה המציג צילומי רנטגן של אדם בעל 6 אצבעות בידיים וברגליים. מה שמדהים הוא התכנון המושלם של העצמות. חסידי דארוין קוראים לזה "מחלה" מרוב טפשותם...

22ק ו ס ם

New member
זה מזכיר לי בדיחה

אדם זר מתקרב לקבוצה של אנשים שהוא לא מכיר. אחד האנשים צועק את המספר "7" וכולם מתפוצצים מצחוק. אדם שני צועק "33" וכולם על הריצפה נשפכים מצחוק. וככה זה ממשיך, אנשים זורקים מספרים וכולם צוחקים. הוא מחליט לאזור אומץ וצועק את המספר "14". כולם מסתכלים עליו, שקט מקפיא באוויר ואף אחד לא צוחק. הוא לא כל כך מבין מה קרה והוא פונה לאחד האנשים. האיש מסביר לו שכולם מכירים אחד את השני כל כך טוב והם מכירים את הבדיחות כל כך טוב שמספיק להגיד את המספר שלה וכולם יודעים במה מדובר. אז האיש שואל, אז למה הם לא צחקו כשצעקתי "14"? האיש משיב: הבדיחה פשוט לא מצחיקה.

22ק ו ס ם

New member
כבר העלית אתה את הנושא הזה

וקיבלת תשובות טובות מאוד למה זה לא סותר. מה יש לך לחדש לדיון חוץ מהעובדה שאתה חושב שאולי שכחנו שכבר העלית את הנושא וענו לך??

Wolverchenus

New member
כבר היה דיון על זה בפורום

אם כבר זה מחזק את האבולוציה מול התכנון התבוני. באסה אה?

קראת את הטקסט?

מצוין שם שפולידקטיליה מורשת כתכונה אוטוזומלית דומיננטית- כלומר מדובר בגן יחיד שידוע לפחות שאינו נמצא על כרומוזום מין. לא תכנון ולא בטיח.

dubaf

New member
שתי מחלות באו לעולם

"בורות" ו- "טיפשות". את הראשונה ניתן, לפעמים, לרפא. את השניה לעולם לא !!! וכאשר הם באים צמודים יחדיו לאותו אדם - אנו מקבלים מיכתבים בנוסח של HEZY 44. לפחות נסה "להתרפא" מהבורות !!!.

תיקון לדיאגנוזה.

מחלת ה"בורות" של חזי אינה חוסר ידע, אלא ידע לא נכון. ממחלה זו אדם לא יכול להתרפא בעצמו. מחלת הטפשות שלו היא מהמין "טפשות אקטיבית". לעומת הטפשות הפסיבית, בה המוח פשוט לא יכול לתפקד כראוי, בטפשות האקטיבית המוח מוצא דרכים יצירתיות לתפקד בצורה שגויה.

hezy44

New member
הודעה לעורים שאינם מסוגלים לראות !

אני מציג כאן עובדות אשר צריכות להקפיץ כל בר דעת. מי שאינו מסוגל לראות שזה סותר את תיאורית "האבולוציה האקראית", שימשיך לחיות בחושך. אני לא מתכוון לבזבז את זמני בוכוחי סרק עם מי שאינו מסוגל לראות... עד כאן....

לייבניץ

New member
אתה מוזמן להאיר את עיננו

האם לפי התאוריה שלך אלוהים (המתקרא בפיך יהוה) החליט לברוא אדם חדש עם 6 אצבעות?

Wolverchenus

New member
זה באמת שאלה מעניינת

אם 5 אצבעות זה כזה טוב אז מה זה הגיוון המוזר הזה? ויותר מזה, אם 6 אצבעות זה יותר טוב אז למה לרוב יש 5 אצבעות? לא מבין מה תבוני בזה, אלוהים מתנכל או שזה צ'ופר?

hezy44

New member
עוד הערה לסתומים שבינכם: יש להבדיל

בין "אבולוציה אקראית" נוסח דארוין לבין "אבולוציה נבונתית" כפי שאני מאמין בה, וכפי שהיא צוברת כיום תאוצה בארצות הברית. שתי האסכולות אינן דוגלות במה שכתוב בספר בראשית. אפילו הכנסיה מצהירה כיום כי היתה "אבולוציה" אבל "תבונתית".

לייבניץ

New member
התפתחות אבולוציונית אינה מושטתת

על אקראיות בלבד. ולכן לא קיים מושג כמו "אבולוציה אקראית" (הגדרה זו קיימת רק בסימנרים לחזרה בתשובה, וכך גם המושג "אבולוציה תבונתית").

העברתי את הודעותייך לידידי

הפסיכיאטר הידוע ד"ר זעצחשמליבמוח. האבחנה שלו היתה: "מקריאה של ההודעות של פציינט ברור שבעיה של פציינט שהוא דומקופף. פציינט נולד דומקופף או נהיה דומקופף בגלל שהלך להרצאות של מחזירים בתשופה. זו בעיה מוכרת ונפוצה בישראל בשנים אחרונות. אני מציע שתביא פציינט אלי לקליניקה כדי שאתן לו זעצחשמליבמוח. זה לא ישפר מצף שלו, אפל אני אוהב לתת לפציינטים דומקופפים זעצחשמליבמוח".

hezy44

New member
הערה אחרונה למשמיצים,

אני לא מבין מה הטעם בפורום הזה. יש פה חבורה של מאמינים בתיאוריית "האבולוציה האקראית". הם לא מוכנים לראות או לשמוע על דבר אחר... אני מבין כי הם נמצאים פה כדי לקבל "חיזוקים" האחד מהשני, להמשך אמונתם בתיאוריה שהולכת ודועכת. כפי שנוכחתי כאן, הם משמיצים כל מי שלא דוגל בדעתם. כאשר טוענים כי הצילומים שהבאתי כאן הם של "מחלה", הם לא מנסים לחשוב מי "תכנן" את המחלה הזאת. הרי היא לא נוצרה באקראי. מדוע הם לא מסוגלים למצוא "מחלה" של אדם בן 4 אצבעות ? כי לא תוכננה "מחלה" כזו... סיכומו של דבר, הכפשות, קללות וכיוצא בזה, רק מראות את פרצופו האמיתי של הכותב אותם, שאינו מסוגל להגיב לעניין. בזה סיימתי את התגובות...

Wolverchenus

New member
לו רק היתה קיימת אבולוציה אקראית...

אני חושב שהיינו עומדים על הגגות ומשמיצים אותה גם P:

למעלה