צילומים!!

Yuvalenko

New member
צילומים!! ../images/Emo26.gif

היה ממש מצחיק הפעם, אני חייב לומר שהם משתפרים לאט לאט, חוזרים לעצמם קצת..
טל היה חמודדדדדד ! דיבר איתנו אחרי התוכנית, והיה באמת אחלה, חתם לאנשים, דיבר איתם וכל זה, וגם איל! אממ.. פיניש היה קורע, בעיקר מאחורי הקלעים. אחרי קטע מסוים הוא הלך להוריד ת'איפור וחזר, עם סלט ביד, התישב לידי והתחיל לאכול והמשיך לצפות בצילומים.. ואז כמובן נהיה לו משעמם, אז הוא הלך לאורגן והתישב והתחיל לנסות לנגן, כמובן שהוא לא יודע לנגן, והוא גם הפריע ליוסי הבמאי שהלך וניתק לו ת'כבל בלי שהוא ייראה. ואז כשאלי הבין שזה לא עובד כבר, הוא הלך לחפש ת'קצה של החוט וחיבר שוב לחשמל. וכמובן שהוא ניגן בשקט שיוסי לא ישמע (כמו ילד קטן, בחיי..).. אממ..... היו קטעים גדולים של טל, אבל זה די ספוילר של התוכנית עצמה, אז אחרי התוכנית נספר לכם.
כל מה ששכחתי - שלי ויעלש יכתבו!

Yuvalenko

New member
אה, חח.. כמעט שכחתי - התמונה של אלי

יושב ומנגן על הקלידים ומפריע על הסט... (לא צילמתי חוץ מזה כי לא יצא לי כל כך)

greeneye

New member
חחחח איזה חמודים!

מישהו..מהפורום דיבר איתם? ספרו לי נו יא ראבק! שמעתי שהוא דיבר קצת עם שלי אבל נו, אל תהיו רעים, אם אני לא מצליחה להגיע לצילומים, תביאו אותם קצת אלי
בעמק, זה חסר לי כ"כ.

greeneye

New member
סעמק.

לא בעמק. קר בעמק. קר. גם בגבעה קר. עומדת שם פרה או משהו.

lishhhh

New member
את יודעת איפה קר?

ברעותתתתתתתתתתתתת עכשיו אני מרגישה בתנור לעומת שם...

Yuvalenko

New member
נו אבל את כבר יודעת - שלי דיברה

איתם, בעיקר עם טל, יעלש דיברה עם איל ועם טל, ואני דיברתי עם טל (אני קולט איזו מגמה פה...) אגב, מתי היומולדת שלך? 30 למאי? אולי נסדר לך ליומולדת באמת צילומים רק עם טל ואיל אצלך בבית. מה את אומרת?

greeneye

New member
כןןן!!!

אוחחח אף פעם לא עשו לי משהו נחמד ומקורי ביומולדת
אולי בעצם פעם אחת, כשדיברתי עם חברה על באולוינג ואמרתי שבחיים לא הייתי, לקחו אותי למסיבת הפתעה בבאולינג..
אבל חוץ מזה? כל הזמן עשו לי מסיבת הפתעה ביום של היומולדת. וזה עושים אצלנו לכולם, עד שכבר נוצר מצב שאומרים כזה- "את באה למסיבת הפתעה שלך היום?" וע

לוּבּה

New member
טהנהנה.

שכחת להגיד שטל אמר לי שגדלתי משנה שעברה
. חח הוא כזה דוד.

greeneye

New member
אולי בתוכנית הבאה הוא יצבוט אותך

בלחי? אע. אני רוצה צילומיםםם למה אתם לא- מצלמים יותר/מדברים איתם בשם הפורום/שולחים להם ד"שים חמים ממני בלי שהם בכלל יודעים מי אני/מביאים להם כבשים או משהו. הלכתי ליבב בפינה.

Yuvalenko

New member
נו אז פעם הבאה תעשי לנו רשימה מה את

רוצה מאיתנו שנגיד/נמסור/ניתן לטל או איל או מישהו... או תמונה או משו..

greeneye

New member
תגידו...

שאני אוהבתותם הכי הכי הכי, ושאני מהפורום! ושאני וותיקה גם! ושאני עציץ, אז אני אף פעם לא מדברת איתם, כי אני גם דג! כן! אממ..ותגידו להם שאני בחרתי את הכבשה! (טוב אז אמא שלי בחרה אותה, אבל אתם לא צריכים להגיד להם את זה)... ו...שיעשו לי ילדים! וחתולים! ותמנונים! וצילומים! וכל הדברים שתמיד רציתי להגיד להם ולא העזתי. טוב, אבל זה גמככה לא יעזור, הם לא ידעו מי אני גם ככה. תגידו להם שהיה חביב אם הם יכנסו לפורום או משו, ויכתבו. גם אם זה לא יהיה הכי אמין אם מישהו בניק ניים "איל קיציס" יכנס ויכתוב או משו. פלופ

תספרו ספויילרים בבקשההה

לטובת האנשים שלא היו בצילומים ולא יראו את התוכנית מחר.

kfm

New member
../images/Emo45.gifרק תשימו את הסימן של הספוילר..

כמו תמיד.. יא כשאתם מספרים הכל אז זה מזכיר לי את שנה שעברה כשיובל הכריח את טל לדבר איתי..(חח זוכר יובל? שנפלתי קצת במדרכה על חברה שלי?) יוו אני חייבבבבבת לבוא לצילומים פשוט חייבתתת.....דאממ ואגב ימי הולדת, אני עוד שומעת תהקלטה של הטלפון ככככללל סופשבוע לפחות..!! (בהזדמנות חגיגית זו-יובל , שוב תודה, מלא תודה..

greeneye

New member
מתןןן אני רוצה צילומיםםםםםםםםםם

ואני רוצה לראותך ולחבק אותך ולא את החברה שלך למרות שהמוח אמר לי "אבל מתן בכלל לא בלונדינית".

Yuvalenko

New member
הממ.... מוח... מתן? יש לך קשר לזה?.

סתם. מתן, ברור שאני זוכר, אבל אחרי כל הזמן הזה עוד לא השמעת לי את ההקלטה שלו! חוצפנית.
אגב, הוא אמר לנו אתמול שהוא נכנס כל הזמן לאינטרנט ולפורומים, אבל הוא לא מצליח כל הזמן להיכנס, לא הבנתי כל כך, יש לו בעיות להיכנס לאתר או משו. אולי אני מתבלבל עם תשובה שלו למישהי אחרת.. אבל להיכנס לאינטרנט הוא נכנס ועוד איך. זה בטוח.

kfm

New member
או דאמממממממממממממממממממממממממ

אז הוא כן קורא פה?!?!?!?!?!?!?!?! נגיד את ההודעה שאני כותבת עכשיו הוא קורא.!?! א-ת ז-ה הוא גם קרא?! וגם א-ת ז-ה?! יווווווו זה כלכך הרבה יותר כיף לכתוב ככה!!!! אוו מאןןן

לוּבּה

New member
הוא אמר אתזה לזהר!!

מפורום רב"י ואנ"ה שפתחה אתר לארץ נהדרת. מה שאומר שהוא קורא גם שם. והוא אמר לה שהוא לא מצליח להירשם לאתר וההרשמה לשם באמת עושה בעיות. וזה היה מגניב:]

למעלה