צילומים!!!
בתור הנציג היחידי של הפורום הפעם (למרות שיעלש היתה אבל רושמת בפורום פעם בשנתיים) אני מרשה לעצמי לומר שהיה מצחיק, בחלקים מסוימים. אבל הרוב לא היה חזק במיוחד. אפילו די משעמם בחלקים גדולים ממנו. הקהל לא נהנה ממש, רק בקטעים קטנים ספציפיים, טל לא שילהב את הקהל דיו (כמו שעבר) איל היה איל, כהרגלו, אבל גם קצת יבש, אלי ומריאנו בקושי דיברו בין לבין! אלי פיניש קרע אותי בכמה קטעים שלו, אתם כבר תראו.
דב נבון האיש והאגדה - כרגיל פישל במילה הראשונה שלו. אבל הוא היה קצת חלש בלי קשר.. הנהרה ההמונית לקראת סוף הצילומים, בהפסקה האחרונה, נהייתה כבר הרגל שם, בסוף נשארנו "קומץ חברים". אה כן, איל שאל מי הגיע מהכי רחוק, אז ידידה שלי "הכריחה" אותי להרים ת'יד ולומר שאני מחיפה. וכן, ניצחתי, לא היה מישו יותר מטומטם ממני.
דיבר איתי/איתנו קצת, היה נחמד... (וגם הביך אותנו קצת, אבל חפיף). מה עוד?.. מממ.. לא היה קר באולפן לשם שינוי! אולי יחסית לבחוץ, במקומות מסוימים, היה פחות קר מהרגיל.. ואולי הקהל היה יבש קצת כי הפורום לא היה, זו גם אפשרות. :\ ספוילרס אתם רוצים?... לא לא. חכו ליום ראשון.
בתור הנציג היחידי של הפורום הפעם (למרות שיעלש היתה אבל רושמת בפורום פעם בשנתיים) אני מרשה לעצמי לומר שהיה מצחיק, בחלקים מסוימים. אבל הרוב לא היה חזק במיוחד. אפילו די משעמם בחלקים גדולים ממנו. הקהל לא נהנה ממש, רק בקטעים קטנים ספציפיים, טל לא שילהב את הקהל דיו (כמו שעבר) איל היה איל, כהרגלו, אבל גם קצת יבש, אלי ומריאנו בקושי דיברו בין לבין! אלי פיניש קרע אותי בכמה קטעים שלו, אתם כבר תראו.