צ'ילי קון קרנה לשבוע קר
שלום
כרגע מתבשל...
מתכון:
חומרי גלם:
1 בצל גדול קצוץ.
1 ק"ג בשר בקר טחון
300 גר' פסטרמה רומנית חתוכה לחתיכות קטנות.
4 קופסאות שעועית לבנה ברוטב.
1 קופסת רסק עגבניות גדול - טל.
1 עגבניות (קוביות קטנות או מרוסקות) רצוי איטלקי
3 כפות רוטב BBQ
חצי כוס יין אדום יבש
מלח, פלפל שחוק, פפריקה מתוקה ואורגנו.
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן ומלח.
מוסיפים את הבשר הטחון ומפרקים כל הזמן עד שמחליף צבע עם תרבד, כדי למנוע גושים.
מורידים מהאש ועם המכסה מעט מוטה, מנקזים את הנוזל העודף.
מחזירים לאש, מוסיפים את הרסק וקצת מים רותחים ואת העגבניות המרוסקות.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה.
מוסיפים את הפסטרמה ואת הרוטב BBQ.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.
אחרי שעה, מוסיפים 4 קופסאות שעועית לבנה ברוטב ומביאים לרתיחה
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהשועית רכה (לפחות עוד חצי שעה!)
בתיאבון.
אחרי הוספת השעועית להעביר לאש ממש קטנה. לשועית יש נטיה להדבק ולהישרף בתחתית.
צ'ילי קון קרנה בטעם שרוף יש במסעדת רק בשר בחגיגה הבשרית (יום שלישי האחרון של החודש).
שלום
כרגע מתבשל...
מתכון:
חומרי גלם:
1 בצל גדול קצוץ.
1 ק"ג בשר בקר טחון
300 גר' פסטרמה רומנית חתוכה לחתיכות קטנות.
4 קופסאות שעועית לבנה ברוטב.
1 קופסת רסק עגבניות גדול - טל.
1 עגבניות (קוביות קטנות או מרוסקות) רצוי איטלקי
3 כפות רוטב BBQ
חצי כוס יין אדום יבש
מלח, פלפל שחוק, פפריקה מתוקה ואורגנו.
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן ומלח.
מוסיפים את הבשר הטחון ומפרקים כל הזמן עד שמחליף צבע עם תרבד, כדי למנוע גושים.
מורידים מהאש ועם המכסה מעט מוטה, מנקזים את הנוזל העודף.
מחזירים לאש, מוסיפים את הרסק וקצת מים רותחים ואת העגבניות המרוסקות.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה.
מוסיפים את הפסטרמה ואת הרוטב BBQ.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.
אחרי שעה, מוסיפים 4 קופסאות שעועית לבנה ברוטב ומביאים לרתיחה
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהשועית רכה (לפחות עוד חצי שעה!)
בתיאבון.
אחרי הוספת השעועית להעביר לאש ממש קטנה. לשועית יש נטיה להדבק ולהישרף בתחתית.
צ'ילי קון קרנה בטעם שרוף יש במסעדת רק בשר בחגיגה הבשרית (יום שלישי האחרון של החודש).