צילמתי את הנגנים שלי

gt-master

New member
סוני NW-MS70D מכירים?

נראה לי שאני היחיד בארץ או בעולם עם הדבר הזה. לא לאמין אבל לקטן הזה יש חריץ להרחבת זכרון

gt-master

New member
עוד סוני

יש לו סוללה פנימית ל 30 שעות עשוי מטיטניום שזה חומר קל וחזק (בן שנה ואין לו שריטה) סאונד מעולה. והנגן MP3 הראשון שקניתי (הוא בעצם לא מנגן MP3)

נדב8

New member
נחמד נחמד

באיזה נפחים בא הסוני? הוא נורא קטן...זה מסך מה שיש לו שם?

gt-master

New member
הוא באמת קטן מאוד

הדגם שלי הוא 256 מגה ויש אופצית הרחבה. היה גם דגם של 512 אני חושב. כבר שנה בערך לא מיצרים את הדגם הזה והוא אינו מוזכר באתר של סוני. זה אכן מסך .אמנם שורה אחת אבל בהחלט מספיק.

gt-master

New member
לא רק זה

בהשוואה לשאפל: יש אפשרות מעבר בין אלבומים. יש הרחבת זיכרון זמן נגינה על סוללה ארוך בהרבה. אפשרות לקבוע שני פריסטים של סאונד (בס וטרבל לכל אחד). אני חושב שהוא גם יותר קטן מהשאפל (השאפל דק אבל ארוך) אני בכלל חושב שהשאפל הוא לא בר השוואה לאף נגן,זה מן יציאה מאוד מוזרה של אפל-"באו נראה כמה מעט ומינימום אפשר לתת וכמה יקנו בכל זאת כי זה לבן עם תפוח". בכלל צריך להגיד להם תודה שהם השאירו את החור לאוזניות

Disposable Hero

New member
לא יכלתי להתאפק...

אז אם כבר כולם פה בשוונג...הינה הנגן שלי עם אוזניות סוני מצויינות:

kfktj

New member
אחלה תמונות

הייתי גם קונה את הנגן אבל בגלל שזה דגם חדש כבר עדיף לקנות את הדגמים הישנים יותר בגלל המחיר... אגב, הוא באמת גדול וכבד כמו שאומרים? אולי תצלם תמונות שימחישו את הגודל שלו? (ליד חפצים אחרים)

Disposable Hero

New member
נוספו 3 תמונות להמחשת הגודל

חסכתי את העבודה ליאיר, תמצאו אותם כבר בגלריה שלי.

Disposable Hero

New member
לגבי הגודל...

יחסית לדגמים האחרים בסדרת ה-T הוא באמת הכי גדול וכבד. כמה זה מפריע להנאה ממנו? לא יכול להגיד לך. הדגם הספציפי הזה מעוצב בעיקר לחובבי ספורט וזה ידוע (לא רק עם IRIVER) שדגמים שמיועדים לשימוש ספורטיבי בד"כ יותר גדולים\מסיביים. תכלס, בקטגוריה הזאת של נגני פלאש, כל עוד המשקל של הנגן לא עובר את ה-60-100 גרם, אין פגיעה ממשית בהנאה מהמוצר. אני אישית אוהב להרגיש שיש לי משהו בכיס כשאני שם אותו שם, אם למישהו זה מפריע שילך על ה-T30 ששוקל כמו נוצה, אבל לא מתקרב לשעות הסוללה של ה-T10.

יאיר B

New member
עלה. גם הגלריה של Disposable Hero

עלתה. אתם יכולים להוסיך לבד תמונות של הנגנים שלכם (למעשה, כל אחד שיש לו גלריה יכול לעשות כך). הערה: אנחנו מאשרים לפרסים רק תמונות שצולמו ע"י חברי הפורום ולא תמונות יח"צ (=שהורדו מאתרי החברות השונות).

למעלה