צילמתי בעיה שמופיעה בהפעלת וידאו. רשמתי כבר שיש לי בעיה בכרטיס מסך ועברתי לצפות דרך המעבד

רוב הזמן נח

Well-known member
הבעיה היא שבזמן תנועה יש כאילו פסים לרוחב המסך. למעשה התמונה נשברת.

זאת בעיה מאוד מוכרת. בדרך כלל שיש בעיה בכרטיס מסך או עומס. היה לי במחשב ישן את הבעיה אם הייתי מפעיל וידאו בשני חלונות של הנגן יחד. בחלון השני היו רואים את הבעיה. עם הכרטיס מסך שלי, לפעמים שהמחשב היה עמוס הייתי רואה את זה. אבל אז הייתי מפעיל תסרט מחדש וזה היה נעלם. היו בעבר הודעות על סטרימרים שיש בהם את הבעיה.

אצלי בצפיה בוידאו דרך הכרטיס מסך שבמעבד הבעיה היא קבועה.

המעבד הוא:
InteI Core i5 4440 @ 3.1GHz Haswell 22nm

וחשבתי שאולי יש לו איזה דרייבר שמסדר את הבעיה. עד שאני אקנה כרטיס מסך נורמלי.

אי אפשר לראות את הבעיה אם עושים צילום מסך דרך המחשב כי הבעיה היא רק בצפיה אצלי ולא בוידאו עצמו.
צריך לנגן את הוידאו ואז לצלם עם מצלמה את המסך. ואז זה מראה את הבעיה. וזה מה שעשיתי..

141241252360.gif .

frankthe2

Active member

זאת בעיה מאוד מוכרת. בדרך כלל שיש בעיה בכרטיס מסך או עומס. היה לי במחשב ישן את הבעיה אם הייתי מפעיל וידאו בשני חלונות של הנגן יחד. בחלון השני היו רואים את הבעיה. עם הכרטיס מסך שלי, לפעמים שהמחשב היה עמוס הייתי רואה את זה. אבל אז הייתי מפעיל תסרט מחדש וזה היה נעלם. היו בעבר הודעות על סטרימרים שיש בהם את הבעיה.

המעבד הוא:

אי אפשר לראות את הבעיה אם עושים צילום מסך דרך המחשב כי הבעיה היא רק בצפיה אצלי ולא בוידאו עצמו.
צריך לנגן את הוידאו ואז לצלם עם מצלמה את המסך. ואז זה מראה את הבעיה. וזה מה שעשיתי..

צפה בקובץ המצורף 26016 .
ביקשת דרייבר, כרטאיס המסך על המעבד נקרא 4600 intel hd graphic, דרייבר תוריד מכאן:

רוב הזמן נח

Well-known member
ביקשת דרייבר, כרטאיס המסך על המעבד נקרא 4600 intel hd graphic, דרייבר תוריד מכאן:

זה לא מתאים. זה נותן הודעה שאי אפשר להתקין את זה. שמתי לב שמספר המעבד שם שונה.

יש למעבד שלי ISSUES :-D צילום מסך (88197).png

נערך לאחרונה ב:

frankthe2

Active member
זה עדיין נותן דף שגיאה כשמנסים להוריד
כשמנסים להוריד או כשמנסים להתקין? אני הצלחתי להוריד בלי בעיה, 199מגה, כשניסיתי להפעיל אז ברור שנכשלתי מכיוון שהמחשב שלי יותר חדש. זאת לא אמורה להיות בעיה לעדכן דרייבר של כרטיס מסך במיוחד מובנה של אינטל. העיצה שלי תסיר דרייברים קודמים של כרטיסי מסך - כל מה שיש לך, תוריד דרייבר ותתקין מחדש דרייבר של כרטיס מובנה
אם יש לך מעבד כמו שציינת - כל מעבדי i5 למחשבים רגילים דור 4 באים עם אותו כרטיס מסך מובנה ה 4600. אז זה ממש לא משנה איזה מעבד תבחר אתה תקבל כל הזמן אותו דרייבר.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם מפעילים וידאו שיש בו סתם צבעים, הבעיה יותר בולטת. עשיתי צילום מסך של פריים כזה
352523523523523.png

arseny92

Well-known member
מנהל

המעבד הוא:

צפה בקובץ המצורף 26016 .
אל תעמיס על המעבד, אחרת יבוא יום והמחשב שלך ישבוק חיים וילך לגן העדן

רוב הזמן נח

Well-known member
לסיכום:

הכלי:
Intel-Driver-and-Support-Assistant-Installer
לא פועל. נותן הודעת שגיאה.

והכלי הספציפי למעבד:
Intel(R) Processor Identification Utility
רק בודק ורושם מה הפרטים של במעבד.

אני צריך כלי שבו אפשר לשנות הגדרות בכרטיס מסך של המעבד.

למעלה