צילצולים באזניים מדיקור?

idan777

New member
צילצולים באזניים מדיקור?

שלום רב לפני 10 ימים עברתי דיקור סיני אצל מטפל שאני מכיר אותו שנים רבות ואני מאד סומך עליו. הסיבה לדיקור: להוריד לחץ ומתח שאני שרוי בו לאחרונה. כיומיים לאחר הטיפול התחילו לי צלצולים ב-2 האזניים. משהו שמעולם לא היה לי, ודומה למצב בו "אין שידור" ברדיו. בביקור הבא, סיפרתי למטפל והוא אמר שזה בהחלט יתכן מהטיפל הקודם. הוא דקר באזור המשפיע גם על מרידיאנים המגיעים לאוזן. אמר שיזה יחלוף. מה אתם חושבים? תודה, עידן

RanLoel

New member
ראקציה

שלום עידן, התופעה שאתה מתאר היא תגובתו הטבעית של הגוף לסדר החדש. יש מטופלים שחווים לאחר הטיפול סחרחורות, כאבי ראש קלים, בחילות ועוד מיני תחושות לא נעימות שאמורות לעבור לאחר כמה ימים. זוהי דרכו של הגוף להתאזן. במידה והצלצולים נמשכים פנה שוב למטפל. בהצלחה רן

haimhen

New member
קשה להעריך

עידן שלום לדעתי, קשה לקבוע ממה שכתבת כאן בפורום האם זה נובע בצורה ישירה מהדיקור.. בדרך כלל ת.ל. מדיקור מורגשות מידית או בטווח של עד 24 שעות.. פחות נפוץ מצב שבו כעבור יומיים הופיעה ת.ל. אני חושב שהדבר הנכון הוא להיפגש שוב עם המטפל ולעשות ביחד בירור לגבי רגע תחילת התופעה על מנת לנסות לזהות כל גורם שייתכן והשפיע - כולל הדיקור כמובן. בכל מקרה אני מקווה שזה יחלוף במהרה..

למעלה