צימוק זה ענב מבוזבז
D Deviation New member 31/5/04 #3 קומונה זה פורום שקוזז../images/Emo70.gif ואפשר להמשיך ככה שרשור שלם..
Y yuval k New member 31/5/04 #7 לינוקס זו מערכת מופלאה../images/Emo70.gif ואפשר להמשיך ככה שרשור שלם... [וזו לא שבירת פאטרן - נושא אוגד נשוא לוואי זו בסה"כ עברית נכונה ]
לינוקס זו מערכת מופלאה../images/Emo70.gif ואפשר להמשיך ככה שרשור שלם... [וזו לא שבירת פאטרן - נושא אוגד נשוא לוואי זו בסה"כ עברית נכונה ]
Y yuval k New member 31/5/04 #8 לטינית זו שפה מדהימה../images/Emo70.gif ואפשר להמשיך ככה שרשור שלם... [לא יכולתי להתאפק :$]
Y yuval k New member 1/6/04 #10 ענבל זו ילדה מולבנת../images/Emo70.gif ואין רווח לפני סימן הקריאה והנושא בא לפני הלוואי לא נורא
I ilaya New member 1/6/04 #11 כיוון שגם ככה הרסת את כל השרשור../images/Emo3.gif אני יכול להגיב ולהגיד שאני תמיד, אבל תמיד עושה רווח לפני סימן קריאה. גם אם זה אומר לעשות הגהה לחוברת שלמה ולדאוג לרווחים לפני ולפני .
כיוון שגם ככה הרסת את כל השרשור../images/Emo3.gif אני יכול להגיב ולהגיד שאני תמיד, אבל תמיד עושה רווח לפני סימן קריאה. גם אם זה אומר לעשות הגהה לחוברת שלמה ולדאוג לרווחים לפני ולפני .
Y yuval k New member 1/6/04 #13 ../images/Emo5.gif לא שמים רווחים לפני סימני פיסוק גם אם זה אומר לעשות הגהה לספר בעל 20 כרכים..