צימרים לזוגות בלבד

צימרים לזוגות בלבד

חשקה נפשנו להתארח בחול המועד סוכות בצימר "לזוגות בלבד", ללא רעש והמולה האופיניים לבתי ההארחה בגליל העמוסים משפחות. גלשנו לאתר האינטרנט של "צופית", חיפשנו משהו מתאים באחד המושבים בצפון והגענו למושב בית הלל. תחת כותרת "צימרים לזוגות בלבד" הופיעו שלוש הצעות ובחרנו להתקשר ל"א.א. גרוס". ענו לנו יפה בטלפון, אמרו שיש להם סויטה זוגית פנויה ליומיים... וכעבור יומיים, בשעת ערב, הגענו למקום. כבר בהגעה התרשמנו מכמות המכוניות בחניה שאנחנו לא לבד. אמנם הסויטה היתה נאה ונוחה, אבל בדשא למטה התנהלה קייטנה של ממש עם עשרות ילדים שהרעישו מצאת החמה עד צאת הנשמה. בבוקר קמנו, אמרנו לבעל הבית "תודה וסליחה" וחזרנו הביתה עם הזנב בין הרגליים. משפחת גרוס ביחד עם "צופית" הצליחו לעבוד עלינו בעיניים. קוראים יקרים! באתרים האלה אין הרבה אמת בפרסום! תבדקו היטב לאן אתם רוצים להגיע כדי שלא תיפלו כמונו!

drtrip

New member
שלום לכם../images/Emo140.gif

מאוד חבל לי על החופשה שהתקלקלה מחוסר הבנה או חוסר רגישות!!! אני אישית חושבת שהמקום של אירוח גרוס יפה, נקי ומסודר, החדרים הזוגיים שלו רומנטיים ונעימים ובקומה השנייה. בקומה הראשונה נמצאים החדרים של המשפחות. בכל מצב אני חושבת שחשוב לציין ללקוח שהמקום מתאים לזוגות ולמשפחות, ויש הרבה כאלו!!! מקום אשר מתאים לשניהם צריך לציין זאת באתר או בטלפון ואז הזוג צריך לקבל את ההחלטה אם לשהות שם או לא. מקווה שחופשתכם הבאה תהיה מהנה יותר!

הצפוני4

New member
לבובו הקרח

אנחנו התיירנים צריכים להסביר לאורח אם אנחנו מארחים זוגות בלבד או גם משפחות.זו חובתנו ולא לומר אז למה לא שאלת? אולי קיימת הפרדה בין איזור האירוח למשפחות ובי איזור לזוגות בלבד.

איריסג

New member
עצה לבובו

כשאנחנו מחפשים חופשה שקטה - אני מקפידה מאד להגיע לאתרים שבהם יש רק (!) צימרים זוגיים ולא גם יחידות זוגיות וגם יחידות משפחתיות - בדיוק מהטעם שאותו חווית בעל כורחך. אומנם אין לי ילדים, ואני בהחלט לא חושבת שילדים זה עונש ואני לא חושבת שמשפחות צריכות להשאיר ילדים בבית כדי שלי יהיה שקט. אני פשוט נמנעת מהמקומות הללו מראש וזהו. ואם אני לא בטוחה לגבי צימר מסויים - אני פשוט שואלת. כבר היינו בצימר מדהים בדרום (למעשה, יורטות, אוהלים קזחים מדהימים) וכששאלתי את בעלת הבית אם האתר הוא למשפחות היא אמרה לי בכנות שבעיקרון האתר מיועד לזוגות, אבל אם יש משפחות שרוצות להגיע - היא משדלת שבאותו סופשבוע יהיו רק משפחות עם ילדים ואם יש זוג שמתעניין היא מודיעה על כך מראש. וידאתי איתה שבסופשבוע שאנחנו מעוניינים בו אין משפחות, היא הבטיחה שאין - וכך אכן היה.

לצפוני4

בתור בעלת צימרים ומארחת , אני חושבת שזו מחובתינו לומר שיש ילדים באתר האירוח. הרי מן הסתם זוגות רבים באים לנוח ולהירגע מהילדים,והם לא צריכים ל"סבול" רעש של ילדים אחרים. ויש עוד דברים רבים שעלינו לומר לאורחים - בכדי שלא יהיו אי-נעימויות.

הצפוני4

New member
לדולצ'ה ויטה המקורית

בדיוק לכך היתה כוונתי.רצוי שהמארחים יקבלו החלטה לאיזה פלח בכוונתם לפנות ולהתמחות באירוח בו בלבד. קשה מאוד אבל אפשרי להחזיק חנות דגים ולמכור גם תרופות באותה חנות.

אני חושב שאני יודע איפה הטעות

רבים מבעלי הצימרים מחזיקים מס' צימרים,חלק מהצימרים למשפחות,וחלק לזוגות,(בדרך כלל הצימרים לזוגות הם בקתות סטודיו) ואז כאשר האתרים המפרסמים שואלים כמה צימרים יש לך,בעל הצימר עונה 3 למשפחות ועוד 3 לזוגות,ומכאו האתר המפרסם מסווג את היחידות לפי צורכי הגולשים,כמו למשל צימרים למשפחות,צימרים לזוגות,צימרים לציבור הדתי,צימרים שמתאימים לנכים,ובן הלאה,לדעתי לא היה כאן נסיון להטעות,אבל יכול להיות שהאתרים יצטרכו להכניס עוד סיווג,כמו צימרים עם שקט מסביב

Forum User

New member
יש הבדל: "לזוגות" <> "לזוגות בלבד"!

א.א. גרוס אכן מופיעים ברשימת ה"לזוגות בלבד" של צופית, למרות שבאתר שלהם כתוב בפירוש: יחידות אירוח משפחתיות 4 דירות קרקע המתאימות למשפחות עד 4 ילדים. קומפלקס של 4 יחידות דו מפלסיות. כל יחידה מתאימה לזוג + 2 ילדים. לדעתי האישית מקום כזה אינו מתאים לקטגוריה "זוגות בלבד" - וזו בהחלט בעיה של "צופית" ויש מקום להעיר להם על כך. יחד עם זאת, אם הזוג לעיל היה מעיין באתר האינטרנט של הצימר (הגעה פשוטה ע"י הקלדת שם הצימר ב-google) יכול היה להיות ברור מאליו שיהיו שם ילדים...

katam

New member
יש אתרים שמצויין

באתר מפה ובאתר צימר אתה יכול לדעת לפני שנכנסים לאתר הצימר עצמו אם מדובר בלזוגות למשפחות, לזוגות או רק למשפחות. מסכימה עם דברי דוצה ויטה יש אנשים כמונו שבאים לנוח בין היתר מהבריבות בין הילדים ולא צריכים לשמוע מריבות של ילדים את זה באמת לא חסר לנו בבית

גליה12

New member
צימר לזוגות

מנסיון אישי של סוף השבוע האחון אני ממליצה לכם על קיבוץ פלמחים לא רחוק מפנק ואין רעש בצימרים, אפילו מנגל אסור שם.... תנסו

למעלה