צימרים ראש פינה שלום רב, אבקש מידע על צימרים מומלצים בראש פינה ובקרבת מקום. בתודה ציפי
T tzi2005 New member 23/1/05 #1 צימרים ראש פינה שלום רב, אבקש מידע על צימרים מומלצים בראש פינה ובקרבת מקום. בתודה ציפי
S ShirShir New member 24/1/05 #2 ../images/Emo91.gifאמירים../images/Emo70.gif יישוב משגע עם צימרים איכותיים ביותר!! זה הצימר בו היינו ונהננו מאד!! <מקווה שבקרוב יהיו לי עוד המלצות >
../images/Emo91.gifאמירים../images/Emo70.gif יישוב משגע עם צימרים איכותיים ביותר!! זה הצימר בו היינו ונהננו מאד!! <מקווה שבקרוב יהיו לי עוד המלצות >
ג גוסטאבו New member 25/1/05 #3 המלצה על ארוח בית לישנסקי במטולה ציפי שלום ברצוני להמליץ לך על ארוח בבית לישנסקי במטולה חדרים מדהימים נוף לחרמון מקסים וארוח מפנק אנחנו נהנו מאד במטולה בית לישנסקי תסתכלי באתר האינטרנט מפה יש שם כתוב + המלצות והטלפון 04 6997184
המלצה על ארוח בית לישנסקי במטולה ציפי שלום ברצוני להמליץ לך על ארוח בבית לישנסקי במטולה חדרים מדהימים נוף לחרמון מקסים וארוח מפנק אנחנו נהנו מאד במטולה בית לישנסקי תסתכלי באתר האינטרנט מפה יש שם כתוב + המלצות והטלפון 04 6997184
L lavendula New member 26/1/05 #5 לא הייתי אבל קראתי ביקורות טובות על ראש פינת נוי. בראש פינה צריך לשים לב: הרבה מהצימרים הם בעצם חלק מבית המארחים. אישית אני לא מתה על זה. יש גם את בקתה בחווה שזה לא רחוק מראש-פינה.
לא הייתי אבל קראתי ביקורות טובות על ראש פינת נוי. בראש פינה צריך לשים לב: הרבה מהצימרים הם בעצם חלק מבית המארחים. אישית אני לא מתה על זה. יש גם את בקתה בחווה שזה לא רחוק מראש-פינה.