צימרים

shanny23

New member
צימרים

בנות, אז ככה, קניתי דרך "חבר" (אנשי קבע) 2 תלושים זוגיים (כלומר- תלוש= זוג) לצימרים בארץ, לצערי (התנתקות וכו'...) בעלי אמר שלא נראה לו שנוכל לנצל אותם מתישהו (או אם אני רוצה שאלך עם חברה, כן בטח...). אם מישהי מעוניינת, תוכלו לראות את השוברים באתר שצירפתי, של חבר (להכנס לנופש כפרי), התלושים הם של סופ"ש ואפשר ללכת לצימרים שמפורטים. בדף שקיבלנו עם התלוש יש אתרים של הצימרים והכל ממש יפה ומקסים. אם אני לא טועה קניתי את זה בפחות מהמחיר שמצוין באתר (לא בהרבה, פשוט התלושים כרגע בצפון עם הבעל), הם בתוקף עד פברואר 2006. מי שרוצה לקנות, צרו איתי קשר במסר...

שקדייה

New member
תנסי לתת לינק יותר ספציפי

נכנסתי ולא הבנתי מה מכל האופציות זה מה שאת מציעה.

shanny23

New member
איך עושים את זה??

נכנסים לאתר ורשום אופציה "אירוח כפרי" (למעלה צבע בורדו) וכשנכנסים לחלון מופיע רשימת צימרים ופרטים על הכרטיס (מתי תקף וכו'...) איך אפשר לגרום לקישור ישר להגיע לשם ? (אני מזה לא מבינה במחשבים)

זאת רשימת הצימרים שמצאתי שם:

צימרים: רמת הגולן: עין זיון, אורטל, אפיק. גליל עליון: מלכיה, סאסא, גונן, עמיעד, בית ג'אן-משפ' קבלאן, בית ג'אן-משפ' סלאלחה, להבות הבשן, שניר, כפר סאלד, גדות, מנרה, משגב עם, מטולה- אלסקה אין- לינה בלבד, מטולה- בגורן- לינה בלבד. מרכז הגליל: מורן, פרוד, קדרים, כפר הנופש רקפת. גליל מערבי: שמרת, בית קיי נהריה, נס עמים, תובל, מצובה, אילון, מלון חופית-שבי ציון- לינה בלבד, גשר הזיו, אדמית, מלון פקיעין- לינה בלבד. גליל תחתון / סובב כינרת: : אפיקים, חוקוק, מסדה, פונדק גינוסר, אחוזת אוהלו ק.כנרת-לינה בלבד. עמק בית שאן / עמק יזרעאל: , עין חרוד איחוד, מזרע, נוה איתן, בית אלפא. מישור החוף / כרמל: רמות מנשה, קיסריה-מרכז חינוך ספורט ימי, כפר גליקסון, רמת השופט, מעיין צבי, געש -לינה בלבד, מלון שולמית- חיפה- לינה בלבד. תל אביב: דירות נופש בן יהודה -לינה בלבד. פרוזדור ירושלים/ שפלת יהודה: צרעה, גלאון, רבדים, הראל. השפלה/ הנגב: דורות, כיסופים, גבולות, כרמים. ים המלח, ערבה, אילת: מושב חצבה, אליפז, יהל, לוטן, קלי"ה- לינה בלבד. ישובים דתיים: אלוני הבשן/ רמת הגולן, שלוחות/עמק בית שאן, טירת צבי/עמק בית שאן, עין צורים/ שפלת יהודה, עלומים/נגב. בקתות עץ:מושב רמות- בריזה בכפר, קיבוץ אורטל, קיבוץ עין חרוד איחוד, מושב עין (לילה אחד בימים א'-ד') הבשור- זהר בדשא, מצפה הר חלוץ- טבע בהר, חמדת ימים, קיבוץ דליה, מושב בצת- טרופיקפלן, מושב (דתי) נוב- משפ' נקש, חוף גולן (צמוד ללונה גל). אתרים מיוחדים: בית הלל - איריס וגילי אולשנסקי, מלון שורש- ירוק בהר, צפת- בית בורוד, בית (לילה אחד בימים א'-ד') מימון- זכרון יעקב, שרונה - בר בכפר, מושב ארבל- ארבלית, ארבל- משפחת שביט, ראש פינה- בצל הזית, מושב מנות- נופי כזיב, מנחמיה - בית זורע, קיבוץ גונן- נעורים.

1 שקדיה

New member
היי, אמנם לא כותבת כאן הרבה

אך חשוב לי מאוד לומר!! בעלי גם איש קבע ושנה שעברה קניתי את השוברים האלה ונסענו לאחד הצימרים. כל!! הצימרים שמוצעים הם פחות או יותר ברמה של אכסניה או חדר בקיבוץ כלומר, פשוט מאוד. יש כאלה שזה יתאים להם ויש כאלו שלא... אני מקווה שאת לא כועסת שאני כותבת את זה פשוט אני מאוד מאוד התאכזבתי כשהגעתי לשם ואני חושבת שזה פרט שצריך לדעת.

לא מדוייק

בחדרי האירוח הקיבוציים ניתן ללון 2 לילות עם התלוש, ואז התנאים הם כמו שציינת. אבל יש אפשרות ל"בקתות עץ ואתרים מיוחדים", כמו למשל ברמות, שם התלוש תקף ללילה אחד, אבל בביקתת עץ עם ג'קוזי ופינוקים (להם אנחנו רגילים...
). וגם בעלי איש קבע...

1 שקדיה

New member
נכון......

אבל מה אז המחיר כבר לא כזה אטרקטיבי וגם מה כיף כל כך לנסוע כל כך רחוק בשביל לילה אחד
? וההרגלים בהחלט נחמדים
לפחות אפשר לומר דבר טוב בעניין הזה....

למעלה