צימר איכותי

vishni

New member
צימר איכותי

מבקשת המלצה לצימר איכותי ביותר בצפון מה דעתכם על הצימר של אברם ופנחס בכפר לימן נראה מקסים אבל יקר בטרוף כ-980 ש"ח ללילה. אודה להצעות

ShirShir

New member
980 ללילה!??!? אולי ל- 2 לילות?../images/Emo12.gif

זה נשמע המווון ללילה

בלבי

New member
כן, ללילה ../images/Emo70.gif

בסוף שבוע עולה (ויעלה לי במאי!) אפילו 1100 ש"ח ללילה (כולל ארוחת בוקר). זה נשמע המון, אבל what you pay is what you get ! ככה זה בחיים. shirshir חמודה, הצלחת להצחיק אותי עם כל ה ?!?!?! וה
את מזכירה לי את עצמי בגילך (יותר מעשור מפריד ביננו). גם אני הגבתי וחשבתי כמוך בתחילת שנות העשרים לחיי. אחרי צבא התקציב מוגבל וגם הדרישות והצרכים מאוד מסויימים. ככה יוצאים לנופש עם החבר... ומגלים את עולם הצימרים, ואין "סיבה" לשלם כפול אם אפשר לנפוש בחצי מחיר. אפילו מחפשים לחסוך איפה שאפשר. מתלהבים מהג'קוזי, ומהדברים הפשוטים והבסיסיים. וזה לגיטימי. בגיל צעיר גם גם אין עדיין כלים להעריך "גורמה", הסטנדרטים אחרים לגמרי. עם השנים מתפתחים, גם מטיילים בעולם, רואים, חווים, לומדים להעריך איכות, הצרכים משתנים, הסטנדרטים משתנים. זה כמובן אינדבידואלי. כיום, באמצע שנות השלושים לחיי, אני יכולה להעיד שמיציתי לחלוטין את נישת הצימרים הרגילים והסטנדרטים (דוגמת הצימר מאמירים שהתלהבת ממנו והמלצת עליו כאן עשרות פעמים, שיא שיא הבינוניות, התאים לי לגיל 22). אישית מיציתי את הנישה. היום אני מחפשת משהו "אחר". איכות אחרת. הסטנדרטים והצרכים שלי השתנו. תודה לאל שיש אופציות (כמו פנחס ואברהם) למי שרוצה לנפוש בסטייל אחר, למי שיודע להעריך איכות ופינוק בסטנדרטים גבוהים. ליגה אחרת. היום רמת החיים שלי הרבה יותר גבוהה ומעודנת מזו שהיתה לי לפני עשור, ולא הגיוני שארד ברמת החיים בזמן חופשה, נכון ? בדיוק להיפך ! אם תשימי לב, גם מי ששאלה על פנחס ואברהם אינה ילדה. בדיוק שלושים שנה מפרידות ביניכן. הצרכים שונים, את לא חושבת ? גם היכולות הכלכליות מן הסתם. הכל יחסי בחיים. יש מקום גם לצימרים מפוארים שעולים בהתאם !

ShirShir

New member
אני שמחה שהצחקתי אותך ../images/Emo9.gif אבל....

בנוגע להמשך קצת קשה לי להסכים איתך. אני ובן זוגי נוסעים לטייל ונוסעים לסופ"שים מפנקים וגם לצימרים טובים ואיכותיים. תמיד חשובה לי האיכות והפינוק, שיהיה מרווח ונעים וכו'. אני לא חושבת שגיל הוא בהכרח הגורם המכריע בקשר ליכולת להעריך "גורמה" או להציב סטנדרטים גבוהים. את מזלזלת בקלות בגיל צעיר, בסה"כ כעשור מתחתיך אבל עם כל הכבוד זה לא כ"כ במקום. ודרך אגב, יכול להיות, אבל רק יכול להיות, שהיכולות הכלכליות שלנו שונות. אבל יש לי חדשות בשבילך... לעיתים, החבר'ה הצעירים (ללא הילדים/משכנתא/ושאר התשלומים למיניהם) מרוויחים יפה מאוד בימינו. מה שכל אחד מאיתנו יעשה עם הכסף, זה כבר נתון לשיקול דעתו. אני מבינה את המסר שהעברת. ללא ספק, הרי לא השארת פתח לספק, אך אשמח אם בפעם הבאה תביעי עמדתך בצורה קצת פחות... איך לומר... מעודנת, הרי אנחנו כאן בסה"כ בשביל להנות ולשמוח. כל שנותר לי זה לאחל לכולנו - שנוכל להנות כמה שיותר מ"גורמה", סטנדרטים ואיכות גבוהים.

ShirShir

New member
ולהזכירך, עוד דבר קטנטן......

גם מירי (שהעלתה את השאלה, ובת 52) יחסה למחיר את הביטוי הבא, ואני מצטטת: "יקר בטרוף". אז.... אולי לא כולנו עומדים באותם קריטריונים כמו שלך. אבל נשמח ללמוד ממך.

בלבי

New member
ברור לי לגמרי שאינך מסכימה ... ../images/Emo9.gif

אבל תגובת ההלם שלך, עם כל ה ?!?!?! מדברת בעד עצמה, ובאמת גרמה לי לרצות להעביר איזה שהוא מסר. ומה לעשות אם הסיגנון שלי לא מתחנחן ולא מספיק "מעודן" בשבילך. האם אנחנו כאן כדי להמליץ ולעודד רק מנימליזם ? רק זול ו"משתלם" ? אין מקום להנות גם משפע ומאקסטרות ? נראה לך שסתם גובים 1000 ש"ח ללילה ?? אולי יש אנשים שמעדיפים לחסוך במקומות אחרים בחייהם כדי לממן את הפינוק הזה ?! תראי, מה שמפנק בנק' זמן מסויימת בחיים ("מרווח ונעים וכו'" כהגדרתך) יכול להיות הכי סתמי בנק' זמן אחרת. על זה בדיוק אני מדברת ! אני בטוחה שאת יוצאת לצימרים שנתפסים על ידך כמפנקים. זה אומר שהם בהכרח מפנקים גם בשביל מישהו אחר ?? הגיל הוא לא בהכרח הגורם המכריע, מסכימה. אבל בהרבה מקרים הוא דווקא כן. מה לעשות שעם השנים אנחנו עוברים דברים, רבים מאיתנו משתבחים, מתפתחים, צומחים, משתנים. ואיך שרואים ותופסים את העולם בגיל 20 זה לא מה שרואים בגיל 50. וגם אם בן אדם חושב בגיל 20 שהוא יודע מה זה "גורמה", בגיל 40 הוא מבין עד כמה הוא לא הבין כלום ! בואי נאמר, ה"גורמה" של גיל 20 זה לא בהכרח ה"גורמה" של גיל 50. אז נא לא למהר להעלב. מה פתאום קבעת שאני מזלזלת בחתך גיל כלשהו ?? איני מזלזלת בשום גיל ! אם כך בחרת לפרש את דבריי זה כבר עניין שלך. אל תכניסי לי מילים לפה. אני מתארת תהליך התפתחות. וכיצד צרכים וסטנדרטים משתנים כשאנו כבני אדם מתבגרים ומשתנים. מה מכעיס אותך בזה ? לרגע אחד לא שפטתי אף אחד. עוד 10 שנים גם אני אהיה במקום אחר בחיי. לדוגמא, בשבילך, בשלב זה בחייך, אותו צימר באמירים שאינך מפסיקה להמליץ עליו, הוא שיא השיאים ופסגת הפינוק. פעם גם בשבילי זה היה כך, היום כבר לא. זה פשוט לא זה. אבל אולי גם את תרגישי ותחשבי כמוני בעתיד ? את לא יכולה לדעת. הסטנדרטים שלנו כן שונים, אולי זה פער הגילים ואולי לא. זה שאנחנו במקומות שונים בחיינו זו עובדה, אבל בשום אופן לא ביקורת ולא זילזול ! את רק בחרת לפרש זאת כך. וחבל. בכל אופן, לא היתה בכוונתי לפגוע באיש. רק לציין שיש מקום גם לצימרים שמציעים יותר מג'קוזי וסלסלת פירות. ו"תגובות הלם" לדעתי ממש מיותרות. אז גם אני אשמח אם בפעם הבאה תביעי את עמדתך בצורה קצת פחות... איך לומר... מעודנת

ShirShir

New member
בלבי,

לגבי הצימר של אברהם ופנחס בכפר לימן - לא הייתי ואין לי מושג איך זה שם, אבל מהתרשמות באתר שלהם - אהבתי את העיצוב והסגנון, אבל ממש נראה צפוף שם. היית שם בעבר?
בנוגע לצימר באמירים - הוא לא מס' 1 בעולם אבל הוא טוב מאוד ומהנה. לנו היה טוב ולכן אני ממליצה. את לא יכולה לשלוט בכל מילה והמלצה של אנשים בפורום.
בהמשך ל"דיון" - יש לי עוד הרבה מה לומר, אבל אני מניחה שמיצינו ואין טעם. תודה על התגובה. שיהיה לך מזל טוב ובהנאה!

בלבי

New member
האתר שלהם גרוע ולא משקף.

צפוף ? הצימר ענקי ומאוד מרווח. האתר לא מוצלח. להבדיל מאתרים אחרים שמציגים הרבה מעבר למה שבפועל מקבלים ("תיחמון" ידוע של בעלי צימרים), כאן המצב יצא הפוך משום מה. בכל אופן במקרה זה אין צורך בתיחמונציה. אנשים שאני מכירה ומאוד סומכרת על דעתם היו ודיווחו. קיבלתי את אותם דיווחים מאנשים שונים, שוב ושוב. כפי שציינתי אני אהיה במאי. וזו לא רולטה רוסית מבחינתי. הכנתי שיעורי בית היטב לפני שבחרתי בהם. כפי שאני עושה תמיד. וזה גם דבר שלמדתי לעשות עם הגיל ועם הניסיון. בצעירותי "אכלתי אותה" לא פעם עם צימרים. לומדים.
הזכרתי את הצימר באמירים רק כדוגמא להמחשה. תמליצי על מה שבא לך. ושוב, הוא "טוב מאוד ומהנה" לפי דעתך ובשבילך. מה שניסיתי לומר זה שיש מקום גם לדברים אחרים. הפורום אמור לשרת קהלי יעד שונים. ולא זורקים אוטומט את אותה המלצה לכולם. למה נדמה לך שאני רוצה "לשלוט" בכל מילה והמלצה ?? תגידי, מאיפה את מביאה את הפירושים האלו ?? אל תלבישי עליי את הקישקושים האלו. הפירושים שלך שייכים לעולמך הפנימי ולא אלי.
בלי לפגוע, באמת נראה לי שלא הבנת כלום ממה שאמרתי. אבל העיקר שיש לך "עוד הרבה מה לומר", פניני חוכמה אני בטוחה. אין ספק שמיצינו. מסתבר שמלחתחילה לא היה טעם. כל טוב

ShirShir

New member
"בלי לפגוע..." - כבר פגעת זה בסדר.

אני ממש מתפלאה על הגישה שלך בגילך וניסיונך הרב. לפחות לי יש תירוץ טוב, אני "צעירה" ממך ב- 10 שנים.

בלבי

New member
להיפגע זו בחירה !

אף אחד לעולם לא פוגע בך. את בוחרת להיפגע. בדיוק כמו שבחרת לפרשן את מילותיי כל כך עקום. את לא מתפלאת על הגישה שלי, את פשוט לא מבינה אותה. כפי שכבר ציינתי, לא הבנת כלום מההתכתבות. כל תגובה נוספת שלך מוכיחה זאת. ת'אמת, אני מתפלאת על עצמי, על ביזבוז האנרגיה לשווא. הייתי צריכה להבין שאני מנסה לתקשר עם ילדה. אגב, בעניין ה"תירוץ", אז עכשיו הגיל הוא כן פקטור, כשזה נוח לך ??

aviro

New member
אחרי שהטרחתן אותי לקרוא כל כך הרבה

גם אני רוצה להגיד משהו,אני רוצה להגיד שבאמת שם יקר,אבל אני רוצה להוסיף מה שאני אומר אחרי כמעט כל כתבה שמתפרסמת באינטרנט על צימרים,אחרי כל כתבה על צימרים באינטרנט מתחילים התגובות ככה : גנבים,למה כל כך יקר,כדאי לנסוע לאוסטריה ולשוויץ,נמאס מהמושבניקים האלה,ועוד כאלה וכדומה,ואני תמיד אומר,כל אחד יכול לבקש כמה שהוא רוצה,אנחנו נחליט אם אנחנו משלמים או לא משלמים,ותאמינו לי,כשלא משלמים המחירים יורדים פלאים,תנסו למשל עכשיו ברגע זה (יום חמישי בערב) להתקשר לצימר בגליל ותבקשו להזמין צימר לשני לילות(אבל רק לשני לילות כי ללילה אחד יש הרבה הזמנות) ותראו איזה מחירים תקבלו.

בלבי

New member
מממ... אתה מעלה סוגייה שונה לגמרי

אתה מדבר על כללי היצע וביקוש במשק. בתור נותנת שירות לישראלים אני יכולה להמליץ לך לא להתרגש יותר מדי מהתגובות של האנשים (לכתבות). בכלל הישראלים הם עם שאוהב להתלונן ולקטר מטבעו, וגם "לאיים" (זה בחינם!), ולנסות לחלוב את הפרה. אבל אם אתה בעל צימר הגון, אשר נותן תמורה בעד מה שאתה גובה, ומתייחס לאורחים בכבוד וכו' אזי יגיעו וימשיכו להגיע אנשים. איפה שיש אמת זה עובר מפה לאוזן... כנ"ל לגבי הצימרים המשודרגים והיקרים יותר. אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן. מי שנותן תמורה שמו הולך לפניו, ותמיד יהיה קהל יעד שזה יתאים לו. אני דיברתי על רמות שונות של צימרים בטווח מחירים שונים מן הסתם, שמתאימים לקהלי יעד שונים. צימרים בעלות של 300 ש"ח לא מציעים את מה שמציעים צימרים בעלות של 1000 ש"ח ללילה. התימחור הרי אינו מקרי וסתמי. אם יש בעל צימר ש"תוקע" מחיר סתם, מחיר שאינו בקורלציה לצימר, הוא לא ישרוד, נקודה. אני התכוונתי (בהתכתבות עם שירשיר) לצימרים "היוקרתיים" שעולים יותר, לגמרי "בזכות". דוגמת הבית באבירים. מכיר ? זה משהו "אחר". ומשהו מיוחד וייחודי עולה. ויש לזה ביקוש, ויש לזה מקום. אני באמת מאמינה שיש זכות קיום לכולם, כלומר לכל הסוגים של הצימרים. גם לפשוטים המנימליסטים, גם לבינוניים, גם למעולים וגם ליוקרתיים שמפגיזים מחירים. וכל אחד יחליט בשביל עצמו מה מתאים לו וכמה הוא מוכן לשלם ובשביל מה ובאיזו נקודת זמן.

alonaski

New member
בלבי חביבה... ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אחרי שטרחתי (גם אני) לקרוא את כל הויכוח המיותר ביניכן (הרי על טעם וריח - אין להתווכח!
) אפשר לקבל ממך הסבר אישי מדוע הצימר של פנחס ואברהם שווה 1100 ש"ח ללילה בסופ"ש?...
כח מהסתכלות ב 3 התמונות שלהם באתר והתרשמות מאיבזור החדר... אני לא מצילחה לראות שהוא בנוי מקירות זהב או עבודות אומנות מהמאה ה 13 בספרד... או משהו כזה... אשמח לדעת מה את עומדת לקבל חודש הבא תמורת הסכום הזה. אני חובבת צימרים בעצמי (די שונאת בתי מלון!
) ויש מאחורי כבר מספר לילות בצימרים שונים בארץ... מה שמשאיר לי אומדן אישי לאיכות לינה בצימרים...
מעוניינת לשמוע ממך - על התגמול השווה את המחיר בצימר הזה ספציפי
- אם בא לך כמובן... (אגב, מכיוון שאני חדשה פה, פספסתי את ההמלצות של שירשיר על אותו צימר באמירים... - אפשר לדעת מה אותו הצימר באמירים ששירשיר אהבה והמליצה?...
אני כבר נפשתי בעברי ב 3 צימרים שונים שם)

בלבי

New member
היי אלונה ../images/Emo140.gif

מסכימה איתך שהתפתח ויכוח מיותר לחלוטין ! אבל דווקא לא בגלל ש"על טעם וריח אין להיתווכח" (מה שכשלעצמו נכון)... זו כלל לא היתה הסיבה ל"מחלוקת". אבל לא חשוב ! אין טעם לדשדש ... למען הסר ספק איני "מייחצנת" שום צימר ספציפי. אתארח "שם" בעצמי בחודש הבא ואז אוכל לדקדק בפרטים. אף אחד לא הולך לעשות לי שם מסאג' כל היום. וגם אין קירות מזהב. ועבודות אומנות מהמאה ה 13 בספרד בכל מקרה בכלל לא מרגשות אותי. אבל בגדול, מי שחשוב לו על איזה מזרן הוא ישן בחופשה, גודל המיטה, על איזה סדינים ישנים, עם איזה מגבות משתמשים, עם איזה נייר טואלט מנגבים, איזו איכות יש לרמקולים ולמערכת קולנוע ביתית בצימר, עם איזה כלי אוכל אוכלים וכו'... כל הדברים הגדולים והקטנים שעושים את ההבדל... כלומר איכות הכי גבוהה בכל פרט, נוחות מרבית ואופטימלית, פינוק ושידרוג בכל דבר הכי קטן - אז משלמים על זה יותר ! אישית, מה שהכי מצא חן בעיניי זה שבעלי מתחם הצימרים האלו בנו את הפרוייקט כדי לתת מענה לכל מי שמחפש בחופשה איכות גבוהה בכל פרט, והם מארחים בשם הפינוק. את אפילו לא צריכה להזמין מקומות למסעדות, הם עושים זאת בשבילך. סתם דוגמא. מכל הלב אני מקווה שלא אתאכזב. ואם אכן כצעקתה אמשיך לפרגן להם בכייף. מעבר לכך אשמח לענות/לדווח/לספר לאחר שאחזור משם. אגב, אם קראת את השירשור אז כבר ציינתי שהאתר שלהם אינו מוצלח, לפחות לפי כל הדיווחים שקיבלתי. אני לא מקבלת החלטה לגבי צימר על סמך האתר, בכל מקרה. לשום כיוון. לגבי הצימר הספציפי באמירים, באמת שאיני זוכרת את שמו (אם כי אני בטוחה שמישהי תקפוץ על ההזדמנות להמליץ עליו שוב
).

alonaski

New member
או קי ../images/Emo13.gif עכשיו הבנתי קצת יותר טוב

את סוג הסטאנדרטים שלך
גם זה משהו...
מתי אגב היומולדת שלך?... מה התאריך?...

בלבי

New member
היומולדת שלי כבר היתה ...

בתחילת החודש (4 לאפריל). נאלצתי לדחות את החגיגה/חופשה (שבחלקה כבר שולמה) עקב מצב בריאותי. בלי נדר במאי.

הצימרים של פנחס ואברהם

הייתי שם - שווים כל אגורה! מושקעים, ידידותיים ונותנים תמורה מלאה ואיכותית לעלותם

בלבי

New member
הללויה ! ../images/Emo9.gif

שמחה מאוד לשמוע ! תודה אמנון על חוות הדעת

למעלה