מממ... אתה מעלה סוגייה שונה לגמרי
אתה מדבר על כללי היצע וביקוש במשק. בתור נותנת שירות לישראלים אני יכולה להמליץ לך לא להתרגש יותר מדי מהתגובות של האנשים (לכתבות). בכלל הישראלים הם עם שאוהב להתלונן ולקטר מטבעו, וגם "לאיים" (זה בחינם!), ולנסות לחלוב את הפרה. אבל אם אתה בעל צימר הגון, אשר נותן תמורה בעד מה שאתה גובה, ומתייחס לאורחים בכבוד וכו' אזי יגיעו וימשיכו להגיע אנשים. איפה שיש אמת זה עובר מפה לאוזן... כנ"ל לגבי הצימרים המשודרגים והיקרים יותר. אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן. מי שנותן תמורה שמו הולך לפניו, ותמיד יהיה קהל יעד שזה יתאים לו. אני דיברתי על רמות שונות של צימרים בטווח מחירים שונים מן הסתם, שמתאימים לקהלי יעד שונים. צימרים בעלות של 300 ש"ח לא מציעים את מה שמציעים צימרים בעלות של 1000 ש"ח ללילה. התימחור הרי אינו מקרי וסתמי. אם יש בעל צימר ש"תוקע" מחיר סתם, מחיר שאינו בקורלציה לצימר, הוא לא ישרוד, נקודה. אני התכוונתי (בהתכתבות עם שירשיר) לצימרים "היוקרתיים" שעולים יותר, לגמרי "בזכות". דוגמת הבית באבירים. מכיר ? זה משהו "אחר". ומשהו מיוחד וייחודי עולה. ויש לזה ביקוש, ויש לזה מקום. אני באמת מאמינה שיש זכות קיום לכולם, כלומר לכל הסוגים של הצימרים. גם לפשוטים המנימליסטים, גם לבינוניים, גם למעולים וגם ליוקרתיים שמפגיזים מחירים. וכל אחד יחליט בשביל עצמו מה מתאים לו וכמה הוא מוכן לשלם ובשביל מה ובאיזו נקודת זמן.