צימר בגליל המערבי

בלבי

New member
אתה יודע מה ... ../images/Emo6.gif

אם מנהלת הפורום לא מוחקת אותך ומאפשרת לך להציף את הפורום, אז תמשיך, למה לא ?!

בלבי

New member
מי אני ?

אני מישהי שבטוח לא תבקר ב"בית רעות" !
ולו בגלל העובדה שאינך מכבד את כללי תפוז, כללי הפורום וקוראיו.

shmueldvir

New member
בלבי - מי משלם לך

את מי את מייצגת וכמה אחזים את מקבלת מבעלי צימרים מסויימים ?

lavendula

New member
נסחפת טוטאלית! ../images/Emo46.gif

ולדעתי אתה מתחיל לגרום לעצמך נזק בכך שאתה משתלח בחברת פורום שטרחה להעיר לך שהפורום לא נועד לפרסום! מה אני אגיד לך... זה נראה רע.

בלבי

New member
אשמח לקבל אחוזים מכל מי שרק מוכן

לתת לי. לצערי לא זכיתי אפילו בשקל אחד במפעל הפייס. בכל אופן, אני מאוד ותיקה ב"תפוז". מכירה היטב את הנהלים והכללים של הפורומים. המנהלת כאן חדשה, ופחות "בעיניינים" מבחינה זו. הבטחתי לה "עזרה" היכן שצריך. אם כי איני יכולה למחוק (הודעות פירסום וייחצנות) במקומה. בכל פורום אחר היית כבר מזמן נמחק ונחסם ! וזו בדיוק הבעיה. בגלל ש"איפשרו" לך, המשכת והמשכת, וכעת כשמעירים לך אתה מרים גבה. יתכן ובתמימות חשבת שמצאת לעצמך אפיק פירסום. לכן אסביר לך יפה
. הפורום אינו פורום פירסום ! לא מעניין אותנו מה בעלי צימרים חושבים על סחורתם. (מעבר לעניין החוקי- אתה עובר על נהלי ותקנון הפורומים בתפוז. וכבר היו לא מעט תביעות משפטיות בעניין זה, אז הבא ולא נקל ראש). הפורום לא מיועד לבעלי צימרים שיפרסמו (בבוטות במקרה שלך) את מרכולתם. הפורום מיועד לאלו שהתארחו בצימרים ורוצים לשתף בחוויות ובהתנסויות שלהם. וכמובן להמליץ (מניסיון) למי שמבקש המלצה או הפניה. הכל על סמך ניסיוננו האישי. זהו לב העניין, זו המטרה, זו המהות. לשמוע ממי שהתארח ויכול לספר מההתרשמות ומההתנסות האישית שלו. אני לא ממציאה כלום. אם לא נראה לך, תפנה ל"תפוז" ותבקש לקרוא את תקנון הפורומים. האם אתה מכיר בעל עסק שיעיד על החסרונות של העסק שלו ? או שיגיד על עצמו "לא משהו" או "על הפנים" ?? אנחנו שהיינו בצימרים השונים, שהתנסנו ושחווינו, ולפעמים גם "אכלנו אותה" בגלל פרסום מטעה, מספרים איש לרעהו איך היה לנו ו"חושפים" גם את מה שהפירסום מנסה לטשטש. פרסום עצמי ויחצנות אינם מטרת ומהות הפורומים בתפוז. יש את "תפוז טריפ", שם אתה יכול לפרסם. יש מספיק אתרי פירסום נוספים כמו weekend , צופית, פסגה ועוד , בהם ניתן לקרוא את דבר המפרסם של מאות ואלפי צימרים. אנשים בהחלט נכנסים לאתרים האלו (גם אני!), אבל הקהל גם יודע שזו יחצנות. כל צימר, גם המעאפן ביותר, תמיד יוצג ע"י בעליו כשיא השיאים. אז מתרשמים מהפרסום, ואז חלק מהאנשים נכנסים לכאן כדי לקבל חוות דעת ממי שפיזית התארח, חווה והתנסה. כך שהודעות הפרסום שלך כאן לא רלוונטיות. הפורום כאן מיועד לדיווחים מהשטח ע"י המתארחים/האורחים עצמם, דיווח מניסיונם האישי של הלקוחות. מילא הודעה אחת, שתיים. מתעלמים. אבל באמת גזום הגזמת !

shmueldvir

New member
מצטער

אני לעומתך, חדש בפורום תפוז. לא היתה לי שום כוונה לעצבן אף אחד בפורום. אני מודה לך על שהסבת תשומת ליבי לגבי הכללים בפורום. הצלחת להרגיז בגלל הערתך..."אני בטוח מישהי שבודאי לא .... ". אני בהחלט מסכים שיכולים להיות בעלי צימרים שיעידו על מרכולתם בחיוב למרות שלא כך הדבר. יחד עם זאת , אין מה לפסול צימר כל שהוא בגלל שבעליו פרסם בפורום. בכל מקרה,אין ברצוני להתנגח על גבי דפי האינטרנט. בואי ונאחל לכל באי הפורום וגם לך חג שמח ולילה טוב.

בלבי

New member
סוף טוב, הכל טוב ../images/Emo13.gif

O.K שמחה שהגענו להבנה. שמחה גם שהסבריי לא נפלו על אוזניים ערלות. התרשמתי שאתה יודע את הכללים ופשוט "מצפצף" עליהם ועלינו כיוון והעירו לך כמה וכמה פעמים ... ולכן גם הערתי את אותה "הערה" שהרגיזה אותך, כדי להמחיש לך שאתה "שורף" את עצמך בדרך הזו וסתם יוצר אנטגוניזם. אין שום כוונה חלילה לפסול את הצימר שבבעלותך. זו לא הנקודה. הפרסום ממש אסור בפורומים של תפוז. חג שמח ולילה טוב

למעלה