צימר בצפון+ילדים+שלג

bsyna

New member
צימר בצפון+ילדים+שלג

הבטחתי לילדות שאני אקח אותה השנה לראות שלג. הבנות לא ראו כלל שלג. לא רוצה חרמון ולא לירושלים (אפילו אם יהיה) אני מעוניין לצאת אפילו בהתראה של יום לאזור הגולן/צפון במקום בו יש שלג כולל צימר איכותי ללילה (אני לא מכיר כלל צימרים באזור) אם יש באזור פעילות או מסלול כלשהי קרובה לילדים מה טוב. רכב מתנייע בשלג וכו'. 2 בנות בנות 5 ו-6. תנסו לעזור לי תודה שי

Forum User

New member
הגדר/י "איכותי"

כשאנחנו עולים צפונה למטרות שלג אנחנו מתאכסנים בד"כ באטאפ: פשוט, זול ופונקציונלי. הנחת היסוד שלנו היא, שבאנו לשלג, וכל מה שצריך זה מקלחת חמה ומיטה נוחה. מזמן ויתרנו על ארוחות הבוקר המתיימרות של הצימרים ואנחנו שותים את הקפה שלנו בסגפרדו צומת הגומא (הילדים יכולים לשתות שוקו או מיץ ויש מגוון הולם של מאפים ושאר פריטי ארוחת בוקר). לפני שנתיים התארחנו בקיבוץ להבות הבשן והיה מצויין: חדר עם רצפת פרקט, מיטות נוחות, ארוחת בוקר קיבוצית צנועה ואפקטיבית בחדר האוכל. המקלחת עם המגב, כמובן, אבל היה בסדר. הזמנו ממש ברגע האחרון ושילמנו בזול מאוד. מה אתם מחפשים מעבר למקלחת והמיטה? במה מתבטאת עבורכם האיכות?

bsyna

New member
צימר

אולי לא הגדרתי נכון. מבחינתי איכות זו חדר מרווח ונקי (חדר אחד לכולנו מספיק) ארוחת בוקר נקיה וזהו. איכותי מבחינתי זה גם המיקום והנוף והקרבה לפעילות לשלג לילדים ובכל מקרה שיהיה שלג מעבר לדלת. (שוב, בכל מקרה אנימתכוון להגיע בהתראה של מס' ימים בהתאם למזג האוויר ואם יהיה מקום כמובן). בכל מקרה תודה רבה לכולם על התשובות המהירות. האם יש למישהו לינקים לצימרים שעונים על הנקודות שציינתי תודה שי

dodo252

New member
בגליל העליון יש מקומות....

ניפלאים שבהם אפשר לטייל בשלג, אלד מהם הוא הר מירון שמושלג מאוד בכל חורף, יש המון מקומות לינה באזור, כולל צימרים מפוארים. יש שם רחבה גדולה מאוד לשחק בשלג ומגוון פעילויות וטיולים עם נוף מרהיב.

המלצתי

מצפה אבירים,רק כדאי לבדוק אם יש שלג ,האזור מדהים,הבקתות שם ברמה גבוהה,(גם המחירים) יהיה קשה לתאם מקום במקביל לשלג

המלצתי

מצפה אבירים,רק כדאי לבדוק אם יש שלג ,האזור מדהים,הבקתות שם ברמה גבוהה,(גם המחירים) יהיה קשה לתאם מקום במקביל לשלג

bsyna

New member
צימרים ספיציפיים

האם אתה מכיר צימרים ספיציפיים תודה שי

Forum User

New member
משהו שצריך לקחת בחשבון

אם ירד הרבה שלג, הדרכים יחסמו, ויפתחו לפי סדר שימוש, ז"א מקומות מרוחקים ומנותקים יחסית ישארו מנותקים לפרק זמן מסויים. כך שמקומות כמו עמוקה, שבוודאי נפלאים בשלג, אולי לא יהיו נגישים. קיבוץ אורטל יכול להתאים לכם, וגם מרום גולן. וכמובן - מטולה!

נתנאל55

New member
מה שאתה אומר בכלל לא נכון

היום הדרכים מפונות מהר מאוד, כך שאם במשך כול הלילה יורד שלג אז המועצה מתחילה את הפינוי בשעותץ הבוקר המוקדמות ואין בכלל בעיה של גישה. זה לא מה שהיה פעם, "מקומות מנותקים", יש את המועצה שמטפלת נהדר ומהיר במקומות הללו...

נתנאל55

New member
מועצה איזורית מרום הגליל

המועצה האיזורית - מרום הגליל שכבר שנים ערוכה ומטפלת במפגעים מן הסוג הזה בצורה יעילה ומהירה. ולי אין שום קשר אליהם.

למעלה