צימר בראש פינה+המלצה למסעדות באיזור

chicka

New member
צימר בראש פינה+המלצה למסעדות באיזור

שלום לכם, בסופ"ש הקרוב, אני ובן זוגי שיחיה נוסעים לצימר בראש פינה (שד"א הגעתי אליו מהקישורים בפורום - LA גליל ושלחתי כבר חצי עולם לשם רק מלראות את התמונות והם אמרו שהמקום מ ד ה י ם! ככה שאני רק מחכה בקוצר רוח...) הבעיה היא שחוץ מג'עוני, אני לא מכירה מסעדות טובות. אני מחפשת שתי מסעדות לארוחות ערב (שישי בערב ושבת בערב) ועוד מסעדה לארוחת בוקר נחמדה ביום ראשון בדרך חזרה למרכז. אשמח לשמוע הצעות והמלצות! תודה רבה
נגה

אילילי

New member
ראש פינה המשוחזרת

הבית של רפא שמתמחה במאכלי קדרה -נפלא לערב קר והמסעדה דמולו ששכחתי את שמה אבל אכלתי בה יען מדהים

drtrip

New member
בבקשה...

קודם כל LA גליל אכן מקום מ ד ה י ם !!! מסעדות טובות כמובן אחוזת שולמית, מוסקט ודוריס קצבים. המסעדה הכי זולה מבחינת מחירים אחוזת שולמית אוכל סוף הדרך... תוכלי לקבל 10% הנחה ביום חמישי או שבת בשישי אין הנחות שם. תתקשרי לרותי/לאה ותמסרי שנשלחת מתפוז. מקום רומנטי עם הרבה שוקולד-שוקולטה בראש פינה העתיקה סוף הדרך... יש לך קופון הנחה באתר תפוז טריפ, תורידי אותו ותשתמשי בו.. שווה... בהצלחה! ארוחות בוקר מומלצות בשירי ביסטרו-פינה בראש גם נמצא בדרך לראש פינה העתיקה, כולם מכירים.

chicka

New member
המון תודה לכולם ../images/Emo140.gif

כבר הזמנתי מקום לדוריס קצבים ליום שישי בערב ונראה לי שבשבת נלך על מוסקט או אחוזת שולמית... המון תודה על העזרה!

למעלה