צימר חדש סוף הדרך....
|*

drtrip

New member
צימר חדש סוף הדרך....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

טוב.. אז נפתח צימר חדש במושב רמות שברמת הגולן, שמו: ONSEN , שמעתי מחברים שהתארחו שם שהיה מדהים.... סופר.... מחיר: כ-1,000 ש"ח לילה תלוי בתקופות!!! בכל מקרה ביום שני הקרוב אני ברמות... אעדכן אתכם בפרטים נוספים. טלפון למי שמעוניין לדעת לפני- 052-8454954

drtrip

New member
בבקשה...

מכיוון שהם ממש חדשים יש עמוד בית אחד עם מעט תמונות אך מקווה שיספיקו לך, בכל מקרה ביום שני אני שם ואשמח לנדב פרטים נוספים.

ShirShir

New member
WOW../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

המקום נראה מדהייייייייים!!!

בלבי

New member
מ-ה-מ-ם ! ../images/Emo99.gif

תודה רבה על העידכון היפהייפה הזה
בדיוק סוג המקומות שאין מספיק מהם, ושבהם מתאים לי להתארח
ממתינה בסבלנות להתרשמותך האישית ביום שני ... (אשמח אם תשאלי מה האפשרויות שם לארוחת בוקר, ואולי המחיר בכלל כולל ארוחת בוקר ??) תודה תודה

בלבי

New member
אה, ועוד משהו ...

drtrip, אשמח גם באם תוכלי לשאול (נו אם את כבר שם
) כמה בקתות יש סה"כ, ואם כולן זהות ואם לא אז מה ההבדלים, והאם באתר זה אוסף תמונות מיחידות שונות או שכל מה שרואים באתר זה פר יחידה? וגם מה זה בדיוק המרחצאות החמים ? במילים פשוטות הכוונה לג'קוזי בחוץ ? תודה מראש

lavendula

New member
זה נראה סוף סופי סופני!

מצפה להתרשמות האישית שלך! עושה רושם שמתפתחת בארץ מגמה של "צימר-בוטיק" וזה בהחלט נחמד שיש גם אופציות כאלו, גם אם הן יותר יקרות. בעלי קיבל לא מזמן פרסום על עוד מקום מפואר וחדש ברמות (לא הייתה כתובת של אתר), אבל אני לא זוכרת את השם.

drtrip

New member
אולי תבקשי ממנו שיזכור...../images/Emo98.gif

אשמח לקפוץ למקום הזה, ביום שני אני ברמות....

lavendula

New member
אין סיכוי שהוא יזכר

זה היה כ"כ יקר שהוא מיהר להדחיק את זה
אם אזכר, אספר לך.

davidcoifman1

New member
תשובות לגבי הבקתות היפניות ובכלל...

שלום לכל חברי הפורום שמי דודי ואני הקמתי את הבקתות היפניות ,הרעיון הגיע לאחר שאני ויסמין שהינו ביפן ואהבנו נורא את הפינוקים שהבתים היפניים מעניקים ישנם 2 בקתות והן מאד מאד מיוחדות , את הבקתות הקמנו אני ויסמין יחד ........ בקרוב נופיע עם אתר רשמי www.oncen.com אני גם יענה לכל חבר על כל שאלה אם על הבקתות או על יפן בכלל להשתמע...........

smily21

New member
המקום באמת נראה מקסים אבל...

1000 שקל ללילה???? לא נסחפנו קצת????

למעלה