צימר להצעת נישואין

צימר להצעת נישואין ../images/Emo9.gif ../images/Emo92.gif

אני מחפש צימר טובל בירוק, רומנטי לא רחוק מאיזור המרכז מאובזר ומפואר הכולל בתוכו ג'קוזי
מהסוג של "חשבו על כל הפרטים" אתם בטוח מבינים על מה אני מדבר אני מעוניין לקחת את האישה האהובה שלי, לפנק אותה כמו שצריך לתת לה סוף שבוע וכמובן, להשאיר אותה איתי עד סוף החיים אחר כך...
בטוח שנתקלתם כבר במקום עם תנאים כאלו נכון?

איריסג

New member
שתי אופציות:

אם אתם ממש לא רוצים לנסוע רחוק, אז הגליל המערבי הוא הצפון הקרוב יותר לטעמי (נגיד שעתיים נסיעה מאזור תל אביב, כולל פקקים של חמישי אחה"צ...) - ואז יש את עליסה במנות, תבקש את הסויטה שנקראת "ארץ הפלאות" - היא מקסימה, יש שם ג'קוזי ענקי מרובע (סוג של בריכת שחיה ליד המיטה...) ומרפסת עם נוף מכאן ועד עולם. אם אתה מוכן לנסוע קצת יותר - אז בעיני אחד הצימרים הכי יפים שהיינו בו הוא הסעודה האחרונה במושב אמירים - ושם תבקש את הסויטה הדרומית, כי היא היחידה שיש בה מרפסת. צימר מושקע ומטופח, ג'קוזי ומתחת לבית מסעדה צמחונית נהדרת.

איריסג א. תודה ב. כנסי... ../images/Emo9.gif

לגבי עליזה במנות, מה את חושבת על הצעת נישואין בכזה מקום? יש שם אופציה למסג'ים וכאלה? איך האוכל? מודה לך מאוד מאוד על התגובה, תודה על ההמלצה אשמח לשמוע ממך עוד פרטים והכי הכי חשוב ח ג ש מ ח !!!!!!!

איריסג

New member
עליסה במנות

לדעתי הצימרים של עליסה הם מאד רומנטיים ומתאימים בהחלט למה שאתה מחפש. עליסה מאד נחמדה ואולי היא תסכים להכין לך מראש את המרפסת ב"ארץ הפלאות" . שווה לשאול אותה. בכל מקרה הצימר הזה ממש חמוד. בקומה הראשונה שלו יש מטבחון קטנצ'יק, מיטה זוגית, שירותים ואת הג'קוזי הענקי... בקומה השניה יש פינת רביצה עם טלויזיה ו DVD ויציאה למרפסת הענקית והמדהימה. המחיר (שבאופן יחסי לטעמי הוא לא גבוה) אומנם לא כולל ארוחת בוקר אבל שווה ביותר להזמין את ארוחת הבוקר של עליסה, לפחות לאחד הבקרים שאתם שם. זה דבר מדהים, ענק, מושקע וטעים טעים. (אנחנו אפילו העזנו לבקש שארוחת הבוקר תכלול גם גבינות רזות וקיבלנו את מבוקשנו בלי בעיה, וגם בגבינות האלו השקיעו בתיבול והגשה יפיפיה). ארוחת ערב (ואולי אפשרות ללוקיישן להצעה...) אכלנו במסעדה מצויינת (אבל קצת יקרה) בתרשיחא, שנקראת "אלומה ביסטרו גלילי" - אוכל מתוחכם אבל מאד טעים. שווה כל שקל. לגבי מס'גים - אנחנו הזמנו את צוות "חלומות" לצימר . יש להם מגוון רחב של טיפולים, והם מגיעים עד אליכם בלי בעיה. אני חושבת שלעליסה יש את הטלפונים שלהם, אבל צריך להזמין אותם מראש כי הם די עמוסים. ומבחינת טיולים באזור - שווה להקדיש בוקר אחד לעכו העתיקה ולשוק בעכו - מאד כייף.

../images/Emo45.gif נשמע ../images/Emo59.gif ../images/Emo6.gif

אני בהחלט אאמץ את הרעיון מה גם שאת צוות "חלומות" אני מכיר משהות קודמת בצימר אחר אני חושב חזק מאוד לכיוון של "עליסה במנות"
חיפשתי את הכתובת שלהם ברשת כדי להזמין ולא מצאתי...
את נהנית שם? דאגו לך כמו שצריך? היית חוזרת? האם יש לך קישור לאתר או מספר טלפון שדרכו אוכל להגיע אליהם ולסגור את כל הפרטים הקטנים? וממש תודה על התגובה שלך ותודה על העזרה

איריסג

New member
עליסה במנות - הכתובת

אני מצרפת לך קישור לאתר של עליסה. אנחנו חגגנו שנה, בדיוק לפני שנה... והיה מדהים!!! היינו עם עוד זוג חברים שהתארחו ביחידה שנקראת סיאסטה שהיא יחידה קצת יותר גדולה, עם ג'קוזי יותר קטן בחדר האמבטיה ועם חצר פרטית עם שולחן פיקניק וערסל זוגי... נורא כייף. בערב הראשון בישלנו ארוחת ערב ואכלנו כולנו יחד (ב"סיאסטה") ולמחרת כאמור אכלנו ב"אלומה". היחס של עליסה היה יוצא מהכלל, את ארוחת הבוקר שקיבלנו לא אשכח (באותו סופשבוע גם היתה הבת שלה שהיא בשלנית מדופלמת, אז בכלל היתה השקעה מדהימה, אבל הבנתי מתגובות של אחרים שגם כשזה רק עליסה ארוחת הבוקר היא יוצאת דופן). בהחלט שהייתי חוזרת לשם, היתה חוויה מדהימה!

למעלה