צימר להצעת נישואין

• פותח הנושא yifi
  • פורסם בתאריך

yifi

New member
צימר להצעת נישואין

מחפש צימר רומנטי במיוחד, כול ג´קוזי וארוחת בוקר פראית, בצפון למטרת הצעת נישואין לבחירת ליבי המקסימה. יש הצעות?

yifi

New member
רעיון נחמד אבל

רעיון נחמד..אך זה חייב להיות בארץ...

נירה-ש

New member
../images/Emo88.gif

כן אני ברשת וגם לי לא הגיבו. האם מגיבים רק לותיקים?

lady_anne

New member
מגיבים לכו-לם

בהנחה שיש מה להגיב. בנוסף חשוב לציין שאתמול היה יום כיפור וחלק מהציבור נוטה לעסוק בדברים אחרים ולא להכנס לפורומים. קצת סבלנות בבקשה, טוב?

lady_anne

New member
צימרים רומנטים

א. עמוקה בצפון ב. וילה תהילה בראש פינה שניהם בטופ של הטופ מבחינת תנאי מחיה ונוף. בהצלחה ושיהיה ב-

yifi

New member
../images/Emo25.gif

המון תודה!!! ובקרוב אצל כולם (ז"א אצל מי שמעוניין...)

אביקאט

New member
יש לי תוספת לרעיון שלך...

אחרי שתמצא לעצמך צימר כלבבך...(אולי באמירים בגליל), תדאג להציב, בלי ידיעת בת הזוג כמובן, מצלמת וידיאו בהחבא, באיזה פינה בצימר, ואז תנציח את הצעת הנישואין שלך..תחשוב על זה, מתי ראית צילום של הצעת נישואים? ואם כבר נתתי לך רעיון ותשתמש בו..תוכל לפנות אליי כדי לקבל שירותי צילום ועריכה ליום החתונה...אני אעשה מהצילום של ההצעת נישואין פרומו שיפתח את הקלטת הערוכה. 896267-050 אבי. בברכת מזל טוב ובהצלחה -אבי "בעין ציבורית".

LLLLL

New member
תספר לנו איך היה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

Sheda

New member
השאטו ברמות

יש שם שלוש בקתות שנקראות ´בית העץ של בטי´ ואת השאטו. עולה בערך 800 ש´ח ללילה אבל שווה כל גרוש. ענק, רומנטי, ג´קוזי ענק שקוע ברצפה ליד המיטה עם נוף לכנרת, ארוחת בוקר מהממת ומקום יפהפה. שיהיה במזל טוב

למעלה