צימר ל"מיני" ירח דבש

דןודנה

New member
צימר ל"מיני" ירח דבש

מחפשת המלצה לצימר באזור הצפון (רצוי לכיוון גליל מערבי אבל לא רק) ל2 לילות למיני ירח דבש. מחפשים צימר עם פרטיות גבוהה (כלומר, שלא יהיו לידנו שכנים שישמעו את הצעקות של זוג נשוי
) הרבה נוף, אפשר אמבטיה ולא ג'קוזי,רומנטי ומפנק. אנחנו זוג שבסה"כ יש לו נסיון בצימרים ברמה גבוהה אבל הפעם אנחנו מחפשים משהו מיוחד עם דגש על פרטיות, נוף ובכמויות גדולות מזה. כמו למשל הבקתה של סמדר בכליל או חוות נמורה שבהזדמנות זו אם מישהו היה במקומות האלו אשמח להמלצות.

drtrip

New member
כנסו לאתר...

הפסגה,תמצאו אותו בתפוז, אחד מהקריטריונים שלהם זה הפרטיות, לכן אתם יכולים להתרשם ממבחר הצימרים שם. בטוח תמצאו את מה שהנכם רוצים. בהצלחה!

lavendula

New member
יש צימר שעוד לא הייתי בו

אבל מהתרשמות באתר, ושיחה עם בעלת הצימר, אולי הוא יתאים לקריטריונים שלכם. זה נקרא החווה בעין זיתים. לדברי בעלת הצימר, התמונות לא כל כך מעודכנות והמקום נראה הרבה יותר מושקע עכשיו. בקרוב הוא יופיע גם באתר של פסגה ואז יהיו תמונות יותר עדכניות. הוא בהחלט על הכוונת שלי. הפעם לא היה מקום לתאריך שרציתי.

דןודנה

New member
נכנסתי לאתר

פסגה, למען האמת נכנסתי להרבה אתרים של צימרים. אני אשמח פשוט לשמוע המלצות של אנשים שהיו במקומות כאלו כי התמונות והתיאורים באתרים לפעמים מטעים, ולא בא לי להגיע למקום מסוים ולהתאכזב. לא הפעם מפני שמדובר באמת באירוע מיוחד, אני מוכנה אפילו לשלם מעל הממוצע אם המקום מצדיק את זה.

lavendula

New member
אם כך,

הרבה המלצות אישיות אין לי כי לא הייתי בהרבה צימרים, אבל אני יכולה להמליץ על "סוף הדרך" במצפה מתת: בקתה מאוד מאוברת ונעימה, עם נוף משגע שנשקף הן מהמרפסת התלויה (מעל מדרון), והן מכל חלון בבקתה. ולמרות כל החלונות, הפרטיות מוחלטת.

כליל וגם נמורה...

דומים ושונים.... זה בכליל - בודד (יחסית), מאובזר "בסדר", כלומר יש בו הכל. (ולא ישמעו את הצעקות). גם סמדר חביבה ומארחת היטב. נמורה - מבודד לחלוטין, ספרטני עד כאב, אבל הנוף מחפה על הכל. חופשה נעימה

דןודנה

New member
אמנון, מה הכוונה

במבודד יחסית? לפי התמונות באתר והתאורים נראה כי הבקתה מבודדת לגמרי ואין מסביב כלום. ולעומת זאת בנמורה ראיתי כי יש לו 2 יחידות. הן לא קרובות אחת לשניה?

על הבדידות ועל התבודדות...

הצימר בכליל - מרחק 200 מטר (קצת פחות) מהבית של סמדר ומהמסעדה שלה. יושב על הנוף דרומה, אין סביבה ירוקה. הצימר נמורה - סוף העולם, הוא ועוד שניים רחוקים זה מזה אילו אומרים - "כל אחד והצריף שלו" (יש קשר עין ביניהם)- הרבה ירוק מסביב, הר מירון ממול, מטעי הדובדבנים והתפוחים של אבו-מרואן מגוש חלב ושקט עד שתשתגע... כל טוב

ה דרומי

New member
מה לגבי מצפה חרשים? אצל משפחות

עפרוני או לביא? או בשוחרי היער ליד אבירים?

דןודנה

New member
היינו בעפרוני

ומאוד התאכזבנו. לא היו מים חמים, הצימר מלוכלך ועוד.... אם יש לך בקורת לגבי המקומות האחרים שציינת אשמח לשמוע. שוב, הדגש הוא על פרטיות ונוף.

למעלה