צימר מהגיהנום

nimroooood

New member
צימר מהגיהנום

שלום, אני ואישתי קנינו קופון לצימר . הסיפור הסתיים בזה שברחנו מהצימר באמצע הלילה כי בעל הצימר
צעק ואיים עלינו לאחר שהתלוננו על מספר רב של תקלות. שם הצימר היה שונה מהשם שהיה רשום בקופון (כנראה החליפו) ולאחר
שבדקנו על השם הקודם מתברר שעוד אנשים התללונו על היחס ועל הצימר הגרוע. אתר הקופנים לא רוצה להחזיר לנו את הכסף בטענה שהשתמשנו בצימר, וגם לא רוצה לתת לנו פרטים על הצימר (ח.פ). האם אפשר לתבוע? מה עדיף את אתר הקופונים או את הצימר?

אשמח לתשובה
תודה מראש

nimroooood

New member
תודה על התשובה המהירה

כשהגענו לא היה שם אף אחד ולא ענו לנו לטלפון ונאלצנו לחכות בחוץ שעה עד שענו לנו. המתחם היה מלוכלך ביקשנו חלב אז צחקו לנו בפרצוף והשיא היה שהתלוננו שהג'קוזי בחדר לא פועל בעל הבחור שדיברנו איתו בטלפון( אחרי כמובן שלא ענה לנו וסינן אותנו) התחיל לצעוק לקלל ולאיים עלינו ונאלצנו לברוח משם בלילה.
אני מעדיף לתבוע את אתר הקופונים גם בגלל שאין לנו את הפרטים של בית העסק ואתר הקופונים לא נותן לנו אותם, וגם כי אני פוחד להתעסק עם בעל העסק שכנראה סוג של מיני עבריין ואילו אתר הקופונים הוא אחד מהאתרים הגדולים והרציינים.
כפי שאמרתי שם הצימר שונה מהשם שהיה כתוב לנו בקופון ומתברר שעל השם הקודם יש באמת תלונות רבות באינטרנט. האם אני יכול להאשים את אתר הקופונים ברשלונות או הטעיה? שילמנו על הקופון 350 ש"ח כמה כסף אפשר לתבוע נגיד על עוגמת נפש וכו ? תודה מראש

אפשר לתבוע את מי שתיווך לעסקה, ובמקרה

שלכם זו חברת הקופונים. המקרה הקלאסי הוא סוכנות נסיעות, שיכולה להיות חבה ברשלנות אם לא וידאה את איכות הנופש שהיא מוכרת.

לגבי עוגמת נפש, תוכל לקרוא כאן.

למעלה