צימר מיוחד

יוני ק

New member
צימר מיוחד

שאלתי לפני כמה ימים ולא קיבלתי תשובה, לכן אני מנסה שוב (היי! אני יודע! אף אחד לא עובד אצלי ולא חייב לי כלום. אבל אני זקוק לעזרתכם, כיון שאין לי שום נסיון בזה) דרוש צימר מיוחד (רומנטי, נקי מאוד, ג'קוזי, מערכת קולנוע וכו'. כזה שלא יהיה חשק לצאת ממנו). חשוב ביותר שיהיה נוף מדהים!!! אשמח לקבל המלצות תודה

יוני ק

New member
עדיפות לגליל המערבי, אך לאו דוקא

כל צימר בעל נוף משכר ופינוקים מיוחדים יתקבל בברכה.

יוני ק

New member
תודה, אבל...

לא מצליח להגיע לאתר שלהם ולהתרשם! מה בנוגע לנוף? אשמח לשמוע המלצות נוספות!

ShirShir

New member
כתבתי כאן תגובה מפורטת....

מדוע נמחקה??

יוני ק

New member
אשמח אם תכתבי שוב

ככה זה בתפוז, ישנה מפלצת
שבולעת הודעות (בעיקר ארוכות ומושקעות)

ShirShir

New member
הנה זה שוב......

הנוף באמירים מקסים ושובה-לב
מאוד נהננו לשבת במרפסת, מביטים בנוף, כשביד כוס תה חמים עם נענע ושאר עשבים ריחניים שישנם בכל צימר של משפ' קשטן... תוכל להתרשם מהנוף של אמירים באתרים השונים של צימרים נוספים באמירים, ויש רבים. זה אחר היישובים היותר ממוקצעים בתחום, לטעמי. הנה האתר של הצימר שבילינו בו, שלא הצלחת להיכנס אליו: http://www.amirim10.com/ הצימר רומנטי להפליא, הכל נעים נוח וריחני, שירות אדיב, נתנו לנו את כל הספייס שצריך. היה כיף לגלות כמה הפתעות במטבחון ובמקרר. מומלץ.

drtrip

New member
בגליל המערבי תנסה את ...

הרוח הגלילית-גורן-04-9806951, עוד בקתות בגורן ברמה גבוהה עם נוף-מוטי-052-2269590, הנוף הפרוע - מנות-בקתה אחת עם גקוזי ענק-054-6811604. בהצלחה!

drtrip

New member
וגם...

פיסת בר בשומרה...סוף הדרך של צימר... נמצאים באתר הפסגה.

איריסג

New member
עליסה במנות

היחידה שקוראים לה "ארץ הפלאות". ג'קוזי ענק ממש, ובקומה השניה מרפסת עם נוף שלא נגמר. תוסיף לזה את ארוחת הבוקר של עליסה (הגדולה, לא הרגילה) - ויש לך סופשבוע מדהים.

יוני ק

New member
אשמח לשמוע גם על איזורים אחרים

עם הנתונים הנ"ל. והמון תודה על התגובות עד כה.

bar11306

New member
בכרם בן זמרה

שזה בגליל העליון היינו לפני שבועיים בצימר מושקע וקיבלנו יחס חם ביותר מהמארחת. הצימר יפהפה ואיכותי. יש בו גקוזי, מערכת קולנוע ונוף מדההההים. מומלץ ביותר. יש להם אתר. המקום נקרא "אגדת בנצימר".

למעלה