צימר ספונטני בצפון. סולידי.

Suskonitos

New member
צימר ספונטני בצפון. סולידי.

יש חיה כזו? אשתי נתקפה בהילות לתחזק את הזוגיות מהיום למחר. לא. זו לא מטאפורה. ואני בכלל טיפוס של אוהלים. האמנם כל הצימרים מציעים את החבילה המוכרת עד זרא של "בקתת-עץ-ייחודית-אצלנו-בחצר-עם-פלטת-גבינות-במחיר מופקע?" האם יש סיכוי למשהו אחר? זאת אומרת בלי בעלי בית דביקים מדי? בלי מיקום עלוב שבדיוק צולם בעדשה רחבה עם הגב לדיר (אגב, לא היה איזה סטרטאפ ישראלי להעברת ריח ברשת)? משהו שאפשר לזוז אליו בספונטניות מ-ח-ר? לא צריך ג'קוזי. יש לי בבית. גם לא סרטים כחולים. כאלו יש לאשתי. יש חיה כזו? משהו שבאמת תקוע באמצע יער? מבודד לחלוטין? לא מחפש פינוקים. רק שקט. ואופציה להלין ילד. המושגים של אשתי ושלי על תחזוק הזוגיות שונים כנראה. מילא. נשלח אותו לקטוף פטריות. חן חן.

ה דרומי

New member
ל../images/Emo33.gif לחוות נמורה .למצפה חרשים.

או לשוחרי היער ליד אבירים. או לבדוק בחוות בודדים בדרום. חוות אוח {ליד שיבטה} באזור יש לרובם אתרים בנט.
לזוגיות יפה

aviro

New member
אתה מבקש משהו לא הגיוני -אסביר

אתה רוצה משהו יוצא מן הכלל אבל זול,אתה רוצה משהו באמצע היער ,אתה יודע כמה עולה לבנות צימר באמצע היער? הרבה כסף,אבל אשתדל לעזור,(אני מאמין שעניין הכסף בסופו של דבר לא יהווה בעיה במיוחד לאור לחצי האישה ובכן הצעתי לך אבירים,או מתת,שני מקומות שכוחי אל אבל יפים להפליא.אני בטוח ששם תמצא את מבוקשך

Suskonitos

New member
דווקא הגיוני לשיטתי.

והנה עיקרי שיטתי: אין לי בעיה לשלם כסף טוב ורב על שעות האיכות שלי עם משפחתי, אבל ממש לא מתחשק לי לסבסד זוג מושבניקים שירדו מנכסיהם ואני, ארנקי ושכמותי הם בדיוק מה שיחזירם לדרך הישר. אני מאמין שכלקוח אעדיף לשלם במיטב כספי על מושג ושמו "שירות", ובלבד שאקבל את אותו מושג ושלא יחרבנו על ראשי. פרנויה? אולי. בקרב עמי אני חי. ולא מהיום. לזה, בדיוק, הכוונה ב"מחיר מופקע". בתקווה לסיום פרק הבנת הנקרא. ותודה על התשובות.

aviro

New member
חוצפן

האמת שכבר בפעם הקודמת כשביקשת עזרה במציאת צימר או משהו דומה לזה,סגנונך לא מצא חן בעניי,אבל אמרתי לעצמי,נו יש גם כאלה אנשים שלשונם ציורית ומצחיקה,אבל תגובתך לנסיון שלי להציע לך ,הרגיזה אותי מאד,מה זה לסבסד זוג מושבניקים שירדו מנכסיהם,על מה אתה מדבר אתה לא מתבייש? האם כל המושבניקים שבנו צימרים ירדו מנכסיהם? ההפך הוא הנכון ,מי שירד מנכסיו אין לא 400-500 אלף שקל להקים 3-4 יחידות,אני מציע שאת מיטב כספך תשמור לעצמך,או תוציא אותו בארץ נוכריה,שם אולי הם לא פושטי רגל,וגם לא יחרבנו על ראשך,אנחנו לא רוצים את מיטב כספך,אנשים כמוך זה מקור לבעיות,אז עדיף שלא תגיע

Suskonitos

New member
אבא שלך חוצפן.

מעולם לא ביקשתי המלצה קודם לבקשתי הזו. ייתכן שעוד מישהו חושב שיש לך בעיה בהבנת הנקרא? גש לדיר, והמשך לחלוב את שחלבת עד היום. מלח הארץ אלק. בזיון.

lavendula

New member
לא יודעת אם יהיה מקום

ולא יודעת למה אתה קורא מחיר מופקע, אבל תבדוק ב"מקום אחר" במתת. הנוף בישוב משגע, האויר נקי ואין ריחות של לולים-אורוות-דירים.

למעלה