צימר על נחל זורם

חן ונף

New member
צימר על נחל זורם

שלום לכל המומחים. אני מעונין לצאת לסופ"ש לצימר [בודד או מרוחק] במקום שקט ורומנטי, חשוב מאוד שצימר יהיה צמוד לנחל זורם ומקומות נחמדים בקירבת מקום. כמובן לזוג. בתודה מראש

הקישורים לא כ"כ עובדים לאחר בדיקה

כנס לקישורים : ניר דוד: חפש את הלינה הכפרית. באתר רשות הטבע והגנים חפש את חורשת טל.

חן ונף

New member
הייתי שם.

בניר דוד הייתי פעם בביקור [לא אירוח] המקום פשוט מהיפים שהכרתי בארץ, ומטופח להפליא, המים באמת צמודים לצימרים, מומלצים לשחיה ופשוט כיף. לא הייתי בתוך הצימרים כך שאני לא יכול לומר איך הם, מבחוץ זה נראה מקסים. אבל החום שם בתקופה זו, זה פשוט בלתי נסבל פשוט להסתובב בחוץ [לא במים] זה גהינום ממש, לכן אין לי חשק להגיע לשם בתקופה זו, אבל בחורף פשוט שוויץ אין מילים. תודה על ההתיחסות נשמח לקבל עוד המלצות

רות333

New member
האם מותר להתרחץ בנחל בניר דוד?

האם בהארוח הכפרי מאפשר זאת?

שחיה מניר דוד

כידוע לי אפשר לשחות כיוות שהמים הם חלק מגן השלושה ושם הרחצה חופשית

נחל זורם זה המקום

המקום היחיד שממש קרוב לנחל זורם הם הביקתות של קיבוץ ניר דוד תוכל למצוא אותו באתר www.weekend.co.il

ניר דוד-לא רומנטי

התארחנו שם עם הילדים באביב. מתחם של 20 בקתות עץ פשוטות ולא כ"כ מטופחות ומותאם למשפחות קטנות. אי אפשר להתרחץ בנחל, רק להסתכל. יש אפשרות להגיע לסחנה, בתשלום, מרחק של 5 דקות. חוץ מזה הצוות נחמד ואכפתי. צימרים רומנטים ליד נחל זורם צריך לחפש בבית הלל. לא מכירה משהו ספציפי.

למעלה